Umursuz rahat kadınlar

Burada hergün buraya üye kadınların kocaları, eltileri, görümceleri, komşuları, kaynanaları vs. gömülüyor dedikodu olmuyor, sizin konu dedikodu oluyor, ilginç, istemeyen yazmasın, bu kadar basit...

Bence boyle kalıtesiz kuaforlere gitmeyın.boyle bı kadının geldıgı kuafore ben ayak basmam.cok bayağı muhabbetler.kulaklarıma işkence.
Hahahaha :)))
Mahalle arasinda, çok ilginç bir kuafördü zaten, kaliteli bir yer değildi, dediğin gibi.
Toplu halde gitmistik iş yerindeki kızlarla, evime de uzak bir yer. Daha da uğramadım. Ama müdavimi olan arkadaşım orayı çok seviyor :) kendince bir çekiciliği var öyle mekanların

Ben burada bu konuyu paylaşmazdım...
Bu konuyu aile wp grubuna atar izlerdim kaosu...
Dedikodu işte böyle yapılır reis

insanlara akıl sır ermiyor. bencede çok tuhaf bir durum ama herkesin kendi hayatı yargılamak kimseye düşmez

Aaa çok ayip paylasmak güzeldir

Ben corona var diye annemi bile girmuyorum 2 ay olcak nerdeyse, akraba ziyaretleri sakincali su dönem

Insan olanin basina is gelir kiyaslamayin bence hayat bu nolcagi belli olmaz buyuk konusmayin

Burada hergün buraya üye kadınların kocaları, eltileri, görümceleri, komşuları, kaynanaları vs. gömülüyor dedikodu olmuyor, sizin konu dedikodu oluyor, ilginç, istemeyen yazmasın, bu kadar basit...
Ben anlamıyorum zaten biri bizene yazdı hepsi yazmaya başladı hep aynı fikirdeler zaar bi ben garibim cool luk yarışına girdiler

O kadının saçını başını yolardım ya ne demek bir daha olmasın çok güldüm ya bu konuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…