- 29 Nisan 2016
- 1.476
- 1.772
- 133
- Konu Sahibi minnie mouse
-
Evet iyi ki dedim. Siz de iyiki dediniz dediniz.siz dediniz diye yazmam bi daha.İyi ki dediniz. Siz dediniz diye gitmez şimdi
Hahahaha :)))Bence boyle kalıtesiz kuaforlere gitmeyın.boyle bı kadının geldıgı kuafore ben ayak basmam.cok bayağı muhabbetler.kulaklarıma işkence.
insanlara akıl sır ermiyor. bencede çok tuhaf bir durum ama herkesin kendi hayatı yargılamak kimseye düşmezKızlar merhaba
Şimdi öğrendim bu olayı ve şok oldum
Bi akrabamız kocasını kendi evinde bi kadınla basmış o kadında akrabaları
Ve yakalayan kadın kocasına bidaha olmasın görürsem duyarsam bırakırım seni demiş
İnana biliyomusunuz
Beraber olurlarken görüyo ve bidaha olmasın diyo
Ben anlamıyorum ya kocanı baskasıyla paylaşma fikri bile beni yada sizleri çıldırtırken
Bazı kadınların bu kadar umursuz olmasına anlam veremiyorum
Bi kadın kocasını nasıl paylaşır ki
Aaa çok ayip paylasmak güzeldirKızlar merhaba
Ve yakalayan kadın kocasına bidaha olmasın görürsem duyarsam bırakırım seni demiş
İnana biliyomusunuz
Ben anlamıyorum ya kocanı baskasıyla paylaşma fikri bile beni yada sizleri çıldırtırken
Insan olanin basina is gelir kiyaslamayin bence hayat bu nolcagi belli olmaz buyuk konusmayinKızlar merhaba
İnana biliyomusunuz
Ben anlamıyorum zaten biri bizene yazdı hepsi yazmaya başladı hep aynı fikirdeler zaarBurada hergün buraya üye kadınların kocaları, eltileri, görümceleri, komşuları, kaynanaları vs. gömülüyor dedikodu olmuyor, sizin konu dedikodu oluyor, ilginç, istemeyen yazmasın, bu kadar basit...
E demekki söylemiş birilerineOlayda 3 kisi var. Siz nereden biliyorsunuz ki shshshsu
UMursuz demek umursuz demekUmursuz ne ya?
Umursamaz gibi bişeyUmursuz ne ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?