çok ama çok sevindim allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder bu arada bende hamileyim canım
nihanve derya ne güzel ikinizde hamissiniz
ikinizide can-ı gönülden tebrik ederim
rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
benimde transferim vardı cumartesi günü
tek blastosist embriyo tarnsfer etti ulun bey
inşallah bende 2 aralıkta sizler gibi hamileyim müjdesini verebilirim
,kızlar haber veremedim hamileyim :)
inşallah bu sefer kucağıma alabilirim bebeğimi
teşekkür ederim allah kucagımıza almayıda kısmet eder inşallah.sen daha önceki hamileleginde yinemi tüp yaptırmıştın canım neden kaybettin bebegini? Bu kez iyi düşün iyi olsun canım kendine dikkat et.ilkinde bebegini kaybedip şuan 2.çocugu olan arkadaşım var oglu 3.yaşında kızı 1,5 hayat bu acısıyla tatlısıya heşeyi yaşayıp görüyoruz k.i.b
ayyy çok sevindim canım inşallah allahım kucağına almayı nasip ederKızlar haber veremedim hamileyim :)
inşallah bu sefer kucağıma alabilirim bebeğimi
gözün aydın canımteşekkür ederim canım hamileyim şükürler olsun bugün ögrendim. ama daha bitmedi 12.gün sonra keseyi görmeye gidecegim sonra kalp atışlarını duyuncaya kadar rahat edemeyecegim.bunlara ragmen çook mutluyum allah herkeze kısmet etsin bu duyguyu.
hayırlısı olsun canım tedavini olbakalım seninde güzel haberlerini alalım
ayyy çok sevindim canım inşallah allahım kucağına almayı nasip eder
gözün aydın canım
amin inşallah canım
nihanve derya ne güzel ikinizde hamissiniz
ikinizide can-ı gönülden tebrik ederim
rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
benimde transferim vardı cumartesi günü
tek blastosist embriyo tarnsfer etti ulun bey
inşallah bende 2 aralıkta sizler gibi hamileyim müjdesini verebilirim
Hayırlı olsun sizlere okadar çok özeniyorum ki,
arkadaşlar merhaba nasılsınız hamilelik müjdesi veren arkadaşlar allah tamamına erdirsin
kızlar 3 gündür 40 derece ateşle yatıyorum göğsümde süt kesildi şişti kızardı göğsüm dalu ama süt gelmiyo mastit diyor doktorlar antibiyotik kullanıyorum bebeğim doğru düzgün emmiyor tek göğsümün sütü yetmiyor hasta olan tarafa ağzını bile değmiyor ne yapıcam bilmiyorum bu konuda bir bilginiz varmı ne yapmayılım ilaç tedavisinin dışında elektrikli makineyle sağıyorum göğsümü ama rahatlamıyor anlıcanız çok sıkıntıdayım
seninde bebişin tutar inşallah canım dua edicem senin için,kendine dikkat et ben 5.gün sürekli yattım bol bol su içtim sigara çay kahve kola hiç içmedim baharatlı yemedim beslenmeme çok dikkat ettim.protenli yedim yumurta,süt,balık,peynir,kırmızı et,ceviz, beslenmede çok önemliymiş embriyoların tutunması için hayırlısı olsun.
verdiğin bilgüler için teşekkürler canım hemen hemen hepsinden yiyorum saydıklarının
benim korktuğum kabızlıktı onuda drun verdiği şurup ve kayısıyla çözdüm
inşallah bende umut annesi olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?