Tüp Bebek Merkezleri Umut Anneleri

çok ama çok sevindim allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder bu arada bende hamileyim canım

teşekkür ederim allah kucagımıza almayıda kısmet eder inşallah.sen daha önceki hamileleginde yinemi tüp yaptırmıştın canım neden kaybettin bebegini? bu kez iyi düşün iyi olsun canım kendine dikkat et.ilkinde bebegini kaybedip şuan 2.çocugu olan arkadaşım var oglu 3.yaşında kızı 1,5 hayat bu acısıyla tatlısıya heşeyi yaşayıp görüyoruz k.i.b

nihanve derya ne güzel ikinizde hamissiniz
ikinizide can-ı gönülden tebrik ederim
rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah

benimde transferim vardı cumartesi günü
tek blastosist embriyo tarnsfer etti ulun bey
inşallah bende 2 aralıkta sizler gibi hamileyim müjdesini verebilirim

seninde bebişin tutar inşallah canım dua edicem senin için,kendine dikkat et ben 5.gün sürekli yattım bol bol su içtim sigara çay kahve kola hiç içmedim baharatlı yemedim beslenmeme çok dikkat ettim.protenli yedim yumurta,süt,balık,peynir,kırmızı et,ceviz, beslenmede çok önemliymiş embriyoların tutunması için hayırlısı olsun.

Hayırlı olsun sizlere okadar çok özeniyorum ki,

Son düzenleme:
Kızlar haber veremedim hamileyim :)

inşallah bu sefer kucağıma alabilirim bebeğimi
ayyy çok sevindim canım inşallah allahım kucağına almayı nasip eder
gözün aydın canım
hayırlısı olsun canım tedavini olbakalım seninde güzel haberlerini alalım

amin inşallah canım

Aman aman neler görüyorum umut anneleri çoğalmaya devam ediyor deryacım nihancığım çok ama çook tebrik ediyorum sizi allah kucağınıza almayıda nasip etsin

hadi hayırlısı senide burda güzel haberlerini bekliyoruz canım yemene çok dikkat et

arkadaşlar umut tüp bebekte ücret ne kadar?benim 4. denemem olacak.şehir dışından gelicem.semra kahramanada gitmek istiyorum.sonra karar vericem.

arkadaşlar merhaba nasılsınız hamilelik müjdesi veren arkadaşlar allah tamamına erdirsin
kızlar 3 gündür 40 derece ateşle yatıyorum göğsümde süt kesildi şişti kızardı göğsüm dalu ama süt gelmiyo mastit diyor doktorlar antibiyotik kullanıyorum bebeğim doğru düzgün emmiyor tek göğsümün sütü yetmiyor hasta olan tarafa ağzını bile değmiyor ne yapıcam bilmiyorum bu konuda bir bilginiz varmı ne yapmayılım ilaç tedavisinin dışında elektrikli makineyle sağıyorum göğsümü ama rahatlamıyor anlıcanız çok sıkıntıdayım

verdam canım geçmiş olsun.bebek doyuyormu tek memeyle mama veriyormusun?bu süt kesilmesi bebeği emzirmeyince olmuyormu ben öle biliyordumda..bu rada elektiriklide göğsü acıtır ve yarada yapar bende 1 buçuk ay onunla sağmıştım..inş en yakın zamanda geçer canım..

nihan ve derya tebrik ederim..rabbim tamamına erdirsin inşş...
nihan dondurulmuşlarınla yaptırıcaktın kaç tane embryo transfer edildi..bu arada her ikiniz adınada çoooooooooooooooook sevindim..

geçiş olsun iyisindir umarım şimdi

verdiğin bilgüler için teşekkürler canım hemen hemen hepsinden yiyorum saydıklarının
benim korktuğum kabızlıktı onuda drun verdiği şurup ve kayısıyla çözdüm
inşallah bende umut annesi olabilirim

Son düzenleme:

sendende güzel hberler alalım hadi bakalım merakla bekliyorum

nasılsınız bacılarım geçmiş olsun VERDAMMM inşallah düzelir en kısa zamanda.HİLAL sen nasılsın bebeğin nasıl

sağolun arkadaşlar sık sık veriyorum göğsümü sağıyorumda onuda veriyorum umarım doyar öyle bi bebekki acıksada ağlamıyo yada doyuyo ondan ağlamıyo tekrar doktora gitcem bakalım bebeğimide götürecem gerekirse mama takfiyesi yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…