amınnnnnnnn verdamcım amınn canım
artık tosuncuk baya buyumustur annesı
rabbım bızede nasıp eder ınsallah
bendende ulun bey neden dustu dıye bebegım
hısteroskopı ıstedı
neyapıcam bılmıyorum
cok pahalı gelıyor bana bu ıslem
sonra tedavıye baslasammı baslamasammı ondan bıle artık kafam cok karısmaya basladı canım
dua et olurmu bıze
büyüdü teyzesi agulara bile başladı gülücükler saçıyo etrafına rabbim sizinde kucaklarınızı doldursun annem bana hep sabah uykularına hasret kal inşallah diye dua ederdi duam bedduamı orası tartışılır ama nihayetinde kabul oldu sabah uykusu hayal oldu inş. sizlerde sabah uykularına hasret kalırsınız bebeklerinizden dolayı
bende ilk tüpbebeğe başlamadan önce yaptırdım ağrısız bi işlem zaten başlamadan önce iğne yapıyolar sonrada rahim içine iğne yapıp orayı uyuşturuyolar ben zorlanmadım yanii ben çapada yaptırmıştım ilk tedaviye orda başlamıştık tüp bebeğe geçen herkese rutin uygulanan bi işlemdi para vermedik ama hoca parası diye 150tl vermiştik
tedaviye başlamak konusundaki kararsızlığın neden bırakma peşini sakın
büyüdü teyzesi agulara bile başladı gülücükler saçıyo etrafına rabbim sizinde kucaklarınızı doldursun annem bana hep sabah uykularına hasret kal inşallah diye dua ederdi duam bedduamı orası tartışılır ama nihayetinde kabul oldu sabah uykusu hayal oldu inş. sizlerde sabah uykularına hasret kalırsınız bebeklerinizden dolayı
bende ilk tüpbebeğe başlamadan önce yaptırdım ağrısız bi işlem zaten başlamadan önce iğne yapıyolar sonrada rahim içine iğne yapıp orayı uyuşturuyolar ben zorlanmadım yanii ben çapada yaptırmıştım ilk tedaviye orda başlamıştık tüp bebeğe geçen herkese rutin uygulanan bi işlemdi para vermedik ama hoca parası diye 150tl vermiştik
tedaviye başlamak konusundaki kararsızlığın neden bırakma peşini sakın
Bu güzel mutluluğu iki kere yaşayan biri olarak tedaviye yeni başlayacak olanlara ve başlayanlar arkadaşlara şunu söyleyebilirim burası doğru adres
aslıhan batuhan
1-meldayel 1 erkek bebek doğum yaptı
2-hilal 1- kız bebek doğum yaptı
3-verdam 1- erkek bebek doğum yaptı
4-sedasem hamiş
5-fatma hamiş
6-fatmaanur 1-erkek bebek doğum yaptı
7-gunsen hamiş
8-sedemsan hamiş
9-74umut 1-erkek bebek
10-gamzelim.66 hamiş
11-yorgunn hamiş
benim de dikkatimi çekmişti. umutta tedavi olanların nedense hep oğulları oldu. benimde oğlum olacak Allah ın izniyle.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?