Tüp Bebek Merkezleri Umut Anneleri

büyüdü teyzesi agulara bile başladı gülücükler saçıyo etrafına rabbim sizinde kucaklarınızı doldursun annem bana hep sabah uykularına hasret kal inşallah diye dua ederdi duam bedduamı orası tartışılır ama nihayetinde kabul oldu sabah uykusu hayal oldu inş. sizlerde sabah uykularına hasret kalırsınız bebeklerinizden dolayı
bende ilk tüpbebeğe başlamadan önce yaptırdım ağrısız bi işlem zaten başlamadan önce iğne yapıyolar sonrada rahim içine iğne yapıp orayı uyuşturuyolar ben zorlanmadım yanii ben çapada yaptırmıştım ilk tedaviye orda başlamıştık tüp bebeğe geçen herkese rutin uygulanan bi işlemdi para vermedik ama hoca parası diye 150tl vermiştik
tedaviye başlamak konusundaki kararsızlığın neden bırakma peşini sakın

amin canım uyumayalım ne olur sanki güle güle büyüt bebeğini sağlıklı sıhatli uzun ömürlü olsun inşallahhhhh

cokacimcoookyerim ben onu

:Saruboceq:amin canım

Son düzenleme:
Bu güzel mutluluğu iki kere yaşayan biri olarak tedaviye yeni başlayacak olanlara ve başlayanlar arkadaşlara şunu söyleyebilirim burası doğru adres

aslıhan batuhan

Bende UMUT diye düşünüyorum, ama merkez araştırıyorum daha. İkinci denemem olacak, ilk denemem başka bir merkezde negatif ve psikolojik açıdan da kötü sonuçlandı. İkinciye başlamadan araştırmak istiyorum ve içime sinen bir merkez olmasını istiyorum, herşey yüce rabbimin dilediği gibi olur ama iyi ellerde olduğunu bilmek, vicdanlı dr. larla karşılaşmak da önemli. Rabbim herkesin derdine derman versin.

Kızlar bu arada umut ta en son fiyatlar nedir? Birde şu tek embriyo transferi yasası başladı mı?
Kızlar ya beni bilgilerinizle aydınlatın lütfen. Geçen sene aralık ayında ilk denememi yapmıştım. Son gelişmelerden haberim yok..

evet canım tek emriyo koyuyorla ücret konusunda çok fazla bilgim yok malesef..

Teşekkür ederim canım. Üzüldüm.. Embry sayısını teke düşürmeleri hiç iyi olmadı zaten tedavi süreçleri her açıdan yıpratıcı birde bunu çıkardılar başımıza. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

amin canım hepimiz üzüldük buna ama napalım bizleri düşünen yokki hiç

12-oyadeniz hamiş

13- gulızr hamiş

nazar:

1-meldayel 1 erkek bebek doğum yaptı

2-hilal 1- kız bebek doğum yaptı

3-verdam 1- erkek bebek doğum yaptı

4-sedasem hamiş

5-fatma hamiş

6-fatmaanur 1-erkek bebek doğum yaptı

7-gunsen hamiş

8-sedemsan hamiş

9-74umut 1-erkek bebek

10-gamzelim.66 hamiş

11-yorgunn hamiş

12-oyadeniz hamiş

13- gulızr hamiş

14-simten81 hamiş

Son düzenleme:
Günaydınlaarr a.s.
Bende artık bi umut annesi adayıyım :CüvCüv: dün test günümdü şükürler olsun Rabbim yüzümüzü güldürdü..Bundan sonrada sağlıkla ilerleriz inşallah..
Listeye benimde ismimin yazılmasını arz ederim olumunekankayizsmile

turuncu tebrik ederimmmm allah tamamına erdrisin inşş....
nasılsınız umut anneleri ve adaylarıı??demek bir tek kız annesi benim listedeki herkesin oğlu olmuşş maşallah.hamile arkadaşlar sizlerin bebişlerinin cinseyeti nee?

meldayel heralde doğum yapmışsın oğlun nasıl kaç günlük oldu??

benim de dikkatimi çekmişti. umutta tedavi olanların nedense hep oğulları oldu. benimde oğlum olacak Allah ın izniyle.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…