Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

Yeni topiğiniz hayırlı olsun kızlar

sağol mısracım seni burda görmek çok güzel hoşgeldin. urasımız nasıl ilk yiğenimiz o göz bebeğimiz bizim

Günaydınnnnnnnnnnnn
nasılsınızzz

günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın. bu cumartesimi doktora gidicektin sen

gözün aydın arakadaşım sağlıcakla kucaklaaa
rabbim güzel haberlerden mahrum etmesin bizleriii

yeter nasılsın canım eşin nasıl oldu

fatoşşşşşşşşşş canımmmmmmmmm nasılsın... dr hap verdi ama alttan kullanılacakmışş..
msnye gelemiyorum iş yerinde yasakladılar...... serpile geçen facede yazdım... söylemedimi....

serende ondan kullandı nihalcim. inşallah sendede işe yarıycak lütfen moralini bozma. bebeğin kalıcak senle ben inanıyorum lütfen sende inan ve çok dikkat et

günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın. bu cumartesimi doktora gidicektin sen

serende ondan kullandı nihalcim. inşallah sendede işe yarıycak lütfen moralini bozma. bebeğin kalıcak senle ben inanıyorum lütfen sende inan ve çok dikkat et[/QUOTE]
cumartesi tekrar gidecem canım.. her hafta abonman çıkardım .. inşş ilaç işe yarar bakalım hakkımızda hayırlsıı

cumartesi tekrar gidecem canım.. her hafta abonman çıkardım .. inşş ilaç işe yarar bakalım hakkımızda hayırlsıı[/QUOTE]

İLAÇ İŞE YARAMASA DOKTOR VERİRMİ HİÇ. ELBETTE YARAR

kızlar,selaaammmmmmmm
mısra hoşgeldin canım...umarım bebeğin de sen de çok iyisinizdir....

fatoşum günaydın canım...msn açamıyorum...çok riskli oldu.....burdan idare edicem.....

tuğbacım günaydın......
selda nasılsın canım,bebiş nasıl?

nihalla canım sakın üzülme, ben kızımda kanamdan dolayı bir ay falan yatmıştım..progestan kullandım uzun süre....çok sıkma canını,progestan iyi gelir canım...

sağol hayatcım iyiyiz işte bizim küçük yaramaz iş başında midemi karıştırıyor akşamları çok kötü oluyorum ama gündüz iyiyim çok şükür

canlar misafirim vardı bu günnn gelemedim kayifler nasıldıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…