Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

allah daha da iyilik verszin yetercim....size de çok dua ediyorum

kızlar allah razı olsunnn

benimkine sevinmedin miiiii

canım benim...onu demek istemedim....ben gerçekten burdaki herkesin hamileliğine kendim hamile kalmışım gibi sevindim..herkes de bilir bunu.....
ama fatoşun ve benim ki biraz özel bi durum....fatoş da alınmazsa,bizim yaşımız 35 i geçik ya canım....tabii ki allah isteyen herkese versin,canı gönülden isterim kimse kırlsın diye söylemiyorum....ama yaş biraz ilerleyince durum daha özel oluyo hayatım, ucundan yakalamış oluyosun kaçacak olan bişeyi......diğer arkadaşlar daha çok genç,aceleci davranıyorlar.....onların heyecanını da anlıyorum....mesela benim de bir çocuğum olduğu için insanlar da bunu anlayamayabilirler,daha bizim hiç çocuğumuz yok diyerek......amannnnnn...blucum cum,uzun mevzu işte,...ama beni anladığını düşünüyorum,anlaşıyoruz seninle........

yoksa tabii ki sizlerin hamileliğine sevinmemem gibi bişey sözkonusu olamaz...

canım arkadaşım bu kadar çok açıklamana bile gerek yoktu.. ben biliyorum hepinizin yüreğini sadece azcık gebelik alınganlığı yapayım demiştim hepsi buuu...

blue son zamanlarda seldayı gördün mü canım hiç...
o uğrardı aralarda o da uğramıyo uzun zamandır......meraktayım.....
diğerlerinin haberini aldım da cimcime serpil falan....selda

canım arkadaşım bu kadar çok açıklamana bile gerek yoktu.. ben biliyorum hepinizin yüreğini sadece azcık gebelik alınganlığı yapayım demiştim hepsi buuu...

canım hiç zorlanmadm ki açıklama yaparken,....ben de bildiğini bildiğim için, çok rahatım zaten...asla yanlış anlamayacağını ben de biliyorum....ama gene de yazmak istedim..başkaları okursa yanlış anlamasınlar......

sen de istediğin kadar naz yapabilirsin.......yaşasın hamileler ve onların nazları

blue son zamanlarda seldayı gördün mü canım hiç...
o uğrardı aralarda o da uğramıyo uzun zamandır......meraktayım.....
diğerlerinin haberini aldım da cimcime serpil falan....selda

gayet iyi.. aralık anneleri topiğine giriyor canım....
okuduğum kadarı ile iyi sayılır...

selamlar :79::79::79:ben geldim bugün geç kalktım onun içinde anca pc başına geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…