hoşgeldin hemşom......
nasılsın,bebeiş nasıl.......allah sağlık versin......
ben bugün süpürge gibiyim......
aralık annelerine laf yetiştiriyodum.......
bizden de giren var araara oraya.....sen hangi ay annesiydin
nazemir,
hoşgeldin canım......
bugün muhabbet vardı, ne güzel........
hoşbulduk hemşom ben anne değilim ki henüz malesef canım
hoşbulduk canım... evet ben yokum diye heralde...diğer topikde de aynısı bugün geç açtım 7 sayfa ilerlemiş oku oku bitiremedim daha
hoşbulduk canım... evet ben yokum diye heralde...diğer topikde de aynısı bugün geç açtım 7 sayfa ilerlemiş oku oku bitiremedim daha
aaaaaaaaaaa
tatlım o zaman allah söyletti diyelim.....
ben neden seni öye hatırlayayım ki yoksa.....en kısa zamanda inşallah...
...daha önce bebiş için ne yaptık? yapıyoruz? ve sonuç diye topikde yazışıyorduk sende yazmıştın 1..2 gün hatta birdahada uğramadın.... sonra yeni topik açtıkyok canım..sen yoksun diye olur mu...aşkolsun....
diğer topik hangisi .....
inşallah İNŞALLAHH hepimize en kısa zamanda
canım gerçi hala adet te olmadım ama herzamanki geçikme olsa gerek
...daha önce bebiş için ne yaptık? yapıyoruz? ve sonuç diye topikde yazışıyorduk sende yazmıştın 1..2 gün hatta birdahada uğramadın.... sonra yeni topik açtık
geleceksin biliyorum bebeğim topiği
hiç belli olmaz canım........
ben eşime diyorum ki,
mesela yumurtlamam geçmiş,adetime 2 gün var falan,
allah diyorum yumurtlama günlerinde döllenmeme izin vermediyse, şimdi isterse çok alakasız bişey, acaba gene hamile kalabilir miyim ki.....o da bana diyor ki, alllahtan bahsediyoruz canım, tabii ki olur.........
yaaa...canım...linklerini atarsan belki gene gelebilirim....ben yakalarsam yazıyorum, ama aynı topiği tekrar bulmam zor oluyor........
serpilden haberin varmı hemşom
hemen bakayım şu topiğe...ben de 2 milyondan 72 milyona olan yolculuğumuza bakıyorum bir aydır...erkek infertilitesinde canım.....bilgilendim baya....
bende bakmıştım ama çok değil öyle bir göz gezdirmiştim..bizde kadın faktörü olduğu için daha çok kendimle alakalı şeylere bakıyorum ama ilk zamanlar kadar araştırmıyorum sıkıldım çünkü
ben de hep bendekini kadın faktörü sanıyordum ama, değilmiş....uzun zamandır ben de girmiyodunm aslında, girmiycem hiçbiyere diyorum,sonra tutamıyorum kendimi.....böyle böyle geçiyor işte zaman.....
öğrendikçe insan daha çok dinliyor kendini..ben ilk hamile kaldığımda hiç bilmezdim kalp atışı falan hatta dr bana şu ilaçları iç olmazsa kürtaj yapabiliriz demişti bir sorun vardı ama ben hiç takılmamıştım halbuki kalp atışını demekki duymamış ki bana kürtaj demişti şimdi düşünüyorum hamile kalsam hafta hafta ne yapılacak biliyorum ve stres yaparım kese görünecekmi kalbi duyulacakmı...herşeyi bilmemek daha mı iyi bilmiyorum
öğrendikçe insan daha çok dinliyor kendini..ben ilk hamile kaldığımda hiç bilmezdim kalp atışı falan hatta dr bana şu ilaçları iç olmazsa kürtaj yapabiliriz demişti bir sorun vardı ama ben hiç takılmamıştım halbuki kalp atışını demekki duymamış ki bana kürtaj demişti şimdi düşünüyorum hamile kalsam hafta hafta ne yapılacak biliyorum ve stres yaparım kese görünecekmi kalbi duyulacakmı...herşeyi bilmemek daha mı iyi bilmiyorum
evet canım haklısın..ben de hamileliklerimde hiiçç düşünmüyodum,kalp atışı,tutunucak mı, şu mu bu mu diye, insan okudukça daha da telaşlanıyor stress yapıyor...ben de okuduklarımdan öğrendim hamilelikte ne kadar çok stress yapacak şey varmış meğer......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?