günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
herkese hayırlı sabahlar diliyorum. bu güzel güneşli istanbul sabahından herkese selam yolluyorum
canım nasılsın
kuşum kuşum..iyiyim tatlım napayım...işe dalmışım.....sen nasılsın,beni boşver....iyisiniz değil mi...yavru napıyo.....
iyiyiz çok şükür. Yavru da iyi sanırım bana bir zararı yokCumartesi doktoa gidicez o zaman daha net yanıt verebilirim
fatoşum bilmem neden ama, senin hamileliğine o kadar çok o kadar çok seviniyorum ki,........anlatamam.....ama anladın sen........
iyiyiz çok şükür. Yavru da iyi sanırım bana bir zararı yokCumartesi doktoa gidicez o zaman daha net yanıt verebilirim
çok çok çok güzel haberlerle geleceksin hayatım....sayfa 250-251......
herkese selamlar... Bende geldim...güzel bir gün olsun inşallah
inşallah canım. Aslında şöyle düşünüyorum allah alnımıza ne yazdıysa onu yaşıycaz. Kendimizide parçalasak ne bir eksik ne bir fazla. Rabbim yazılarımızı hayırlı ve güzel yazsın inşallah
herkese selamlar... bende geldim...güzel bir gün olsun inşallah
inşallah canım. Aslında şöyle düşünüyorum allah alnımıza ne yazdıysa onu yaşıycaz. Kendimizide parçalasak ne bir eksik ne bir fazla. Rabbim yazılarımızı hayırlı ve güzel yazsın inşallah
tabiki herkes için ama sanahoşgeldin canım. Inşallah herkes için
hoşgeldin canım...iyi günler......
tabiki herkes için ama sanaikitane
hoşbulduk canım güzel başladı gün inşallah devamıda güzel olur
bu sözün üstüne daha ne söylenirki benimde hep söylediğim birşey.... onun için tedbir benden takdir ALLAH tan
amin canım amin.....herşeyin hayırlısı.....nasıl olsa herşey olacağına varıyor...ben inanıyorum sağlıcakla gelice bebişiniz size
annem derdi ki; bi iş olmayacaksa araya bin kişi girse de olmaz, ama olacaksa bin kişi bozmaya kalksa da olur......su akar yolunu bulur........
ben de artık daha da rahatım, herşeyi allaha bıraktım...tabii elimden geleni yapıyorum da
bak 2 gün önce regl oldum, hiiiçç sesim soluğum çıkmadı....hayırlısı diyorum, hiç üzmedim kendimi yıpratmadım,depresyona girmedim...bi de sana da gönderidğim şu dua ve zikir var ya, ahmet hulusinin o da çok etkiledi beni....iyi geldi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?