Umut ile başlar,yürek ile beslenir, 9 ay sonra "anne" diye seslenir...

selam kızlar bütün gün gelemedim çok sevindim hareketlenmiş topik iyi olmanıza sevindim
sizleri çok seviyorumm

herkese hayırlı sabahlar diliyorum. bu güzel güneşli istanbul sabahından herkese selam yolluyorum

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

çok çok çok güzel haberlerle geleceksin hayatım....sayfa 250-251......

inşallah canım. Aslında şöyle düşünüyorum allah alnımıza ne yazdıysa onu yaşıycaz. Kendimizide parçalasak ne bir eksik ne bir fazla. Rabbim yazılarımızı hayırlı ve güzel yazsın inşallah

herkese selamlar... bende geldim...güzel bir gün olsun inşallah

amin canım amin.....herşeyin hayırlısı.....nasıl olsa herşey olacağına varıyor...ben inanıyorum sağlıcakla gelice bebişiniz size

annem derdi ki; bi iş olmayacaksa araya bin kişi girse de olmaz, ama olacaksa bin kişi bozmaya kalksa da olur......su akar yolunu bulur........

ben de artık daha da rahatım, herşeyi allaha bıraktım...tabii elimden geleni yapıyorum da

bak 2 gün önce regl oldum, hiiiçç sesim soluğum çıkmadı....hayırlısı diyorum, hiç üzmedim kendimi yıpratmadım,depresyona girmedim...bi de sana da gönderidğim şu dua ve zikir var ya, ahmet hulusinin o da çok etkiledi beni....iyi geldi....

bu sözün üstüne daha ne söylenirki benimde hep söylediğim birşey.... onun için tedbir benden takdir ALLAH tan

teşekkür ederiz teyzesi

bu sözün üstüne daha ne söylenirki benimde hep söylediğim birşey.... onun için tedbir benden takdir ALLAH tan

tevekkül işte bu

bende reiki ile tanıştıktan sonra çok büyük değişim yaşamıştım kendi iç dünyamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…