• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

‘Umut’ Siz ne düşünüyorsunuz?

Mervoooo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2025
19
4
1
Daha önce yazmıştım biten evliliğim hakkında..
5 ay önce ayrıldık. İçimde hâlâ bir umut vardı, “Belki döner” diyordum. Ben ayrılmak istemedim. Bir gün geldi çocuklar için, yakınlaştık… birlikte olduk. O an içimde bir ışık yandı, kalbim “başlıyor muyuz yeniden?” diye fısıldadı. Ama o beraber olmadan ümitlenmeni istemiyorum lütfen bana ümitlenmicem de çünki seni çok arzuluyorum dedi. Tamam dedim. Sen ne düşünüyorsun dedim bilmiyorum kafam çok karışık zaman ne gösterir bilmiyorum dedi. Ondan sonra hiç birşey olmadı ben ne yazdım ne o konuyu açtım hiç bişey olmamış gibi davranıyoruz.
Sizin fikriniz nedir? Aklındaki ne sizce? 20yıllık geçmişimiz var 14yıllık evliydik.

5 ay önce ayrıldık. İçimde hâlâ bir umut vardı, “Belki döner” diyordum. Ben ayrılmak istemedim. Bir gün geldi çocuklar için, yakınlaştık… birlikte olduk. O an içimde bir ışık yandı, kalbim “başlıyor muyuz yeniden?” diye fısıldadı. Ama o beraber olmadan ümitlenmeni istemiyorum lütfen bana ümitlenmicem de çünki seni çok arzuluyorum dedi. Tamam dedim. Sen ne düşünüyorsun dedim bilmiyorum kafam çok karışık zaman ne gösterir bilmiyorum dedi. Ondan sonra hiç birşey olmadı ben ne yazdım ne o konuyu açtım hiç bişey olmamış gibi davranıyoruz.
Sizin fikriniz nedir? Aklındaki ne sizce? 20yıllık geçmişimiz var 14yıllık evliydik.
😕 Neden ayrilidiniz az falan degil ki koca 14 yil evlilik 20 yıllık gecmis o kadar emek umut etme diyip sevişiyorsa kendinizi kullandırtmayin lütfen bedeninize ve kendinize saygınız olsun

Böyle davranmaya devam edersen asla ümitlenme. Sana olan saygısı varsa o da kalmaz.

Bazen çok düşünmemek gerekir bazende herşey dümdüz göründüğü gibidir,öyle baktı bu yüzdenmi,şunu dedi aslında bunumu demek istedi,geldi ama aslında şöylemi söylemeliydim vs vs ama aslında bunu sizde biliyorsunuz bir insan sizinle olmak istiyorsa sizden yana da sıkıntı yoksa sizinle olur zaten,seviyorsa seviyorum der,istiyorsa istiyorum der,devam etmek istiyorsa devam edelim der açık ve net anlamı olmayan altında bir msj yatmayan bir şekilde dümdüz söylemiş,umutlanma,kaldıki olabilir yani sizde istemişsiniz o da istemiş birlikte olmuşsunuz burada ben bir sıkıntı göremedim ayrıca,kendinizi kullanılmış vs hissetmeyin öyle diyenler olmuş siz bir eşya değilsinizki kullanılasınız kendi isteğinizle bir insanla birlikte olmuşsunuz zorlama yok ısrar yok canınız ne isterse nasıl hissederseniz onu yaşamakta özgürsünüz zaten,umutlanmadığınız sürece acaba birlikte olursak dönermi diye kurmadığınız sürece gerisi sizin iradeniz ve isteğinizle ilerleyen bir durum.

Ne umudu bacım adam seni çantada keklik olarak görüp işini halledip bırakmış. Çoktan duygusal düşünmeyi bırakmış senin hakkında

seks yapmak için neden yeniden barışsın zaten anlaşamayıp ayrılmışsınız. o an azmış sadece ama bu tekrar evlilik sorumluluğu almak istediğini göstermez.

Back
X