Canım pgt evet embriyo genetiğine bakılıyo ama ondan daha iyi bi embriyo genetik testi var onun adını unuttum co gibi bişeydi sanırım o daha iyiymiş onda embriyonun bütün kromozom analizi yapılıyo bu işlemler zor uzun ve(4000bin)gibi pahalı bi işlem ben kasım ayında ilk tedavime başladım ohss olunca transfer aralıkta gerçekleşti orda merkezde bi arkadaşla tanışmıştım bu gibi yani pgt gibi işlemler genetik problem çıktığında oluyo onun dört kez ilaçla yumurta toplanıp döllenme işlemi yapılmış ve dondurulmuş bu dört aylık tedaviden 18 yumurta 5. Güne gelmiş ve pgt sonunda sadece 1 tane sağlıklı embriyo kalmış hem bu işlemde embriyo biyopsi yapılıyo ya zarar görme ihtimali olabiliyo zor ve riskli bi yöntem yani o da bu yöntemi genetik testte yumurtalarda problem çıkınca kendim istedim demişti çok merak ediyorum onu da ne oldu acaba diye ama telini almayı unuttum umarım anlattıklatım açıklayıcı olmuştur benimde senin gibi 2. Tedavim oldu canım hakkımızda hayırlısı olsun sana tam olarak ne gibi bi açıklama yaptı ulun bey tatlım? Ben genetik testler çıksın belki karşıdaki merkezde prof mustafa beyle görüşücem ilk oraya gitmiştim bizde problem eş kaynaklı gibi demişlerdi bende çikolata kisti var belki o etken oluyo bilemiyorum ordaki güvenç bey olumduz olursa içeri kamerayla bakarız demişti sanırım histeroskopi oluyo bilmiyorum yani kafam çok karışık Rabbimin takdiri biz ne kadar düşünsekte vakit zaman ne zamansa hayatımızda ona göre şekilleniyo herşeyin hayırlısı olsun .....Dualarımız büyük inşallah bi gün bizde annelik duygusunu yaşayabiliriz.....
Son üç gün hatta iki gün diyelim salı gününü saymassak
Salı günü sabah erkenden git olurmu kan vermeye
Canım morelim çok bozuk evde dayanamayıp test yaptım. Negatif çıktı morelim çok bozuk demeki tutmadı sen evde test yapmışmıydın
Kuzum yaaaa keşke test yapmasaydın
Sana moral olsun diye yazmıyorum ikizlere hamile olan bi bayan da idrar testi yapmış negatif çıkmış sonra kan testi yaptırdı.pozitif sonuç çıktı hemen moralini bozma bakim sende biliyorsun idrar testine güven olunmaz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayyyy çokkk kötüyüm bilmiyorum ne yapsam bilemedim rabim yardım ne olur:2:
Cumartesi ve pazarı eşinle gezerek geçir cnm kendini at dışarı evde durdukca insan daha kötü oluyor
9.gündü dimi cnm ? Madem idrar testi yaptırdın yarın kan ver ben 10. Gün kan vermiştim
Yok canım benim ümidim kalmadı evet 9 gün keşke yağmasaydım ölmek istiyorum sanki
Yok canım benim ümidim kalmadı evet 9 gün keşke yağmasaydım ölmek istiyorum sanki
Öyle deme lütfen sen inançlı birisin
Biliyorum şuan yaşadığın durum çok zor ama ne biliyorsun tutmadığını idrar testine güven olunmaz bana inanmıyorsan internette araştır
Şimdi sen üzülüyorsun yaaa bebekler etkileniyor biraz saha sık dişini
Hatta yarın kan ver neyi bekliyorsun ki sen şuan o kadar streslisin ki hem kendine hemde bebeğe zarar vereceksin
Canim yaaa hemen bozma moralini bircok kisi yapiyo dogru cikmiyo belki gec tutundu bilemezsin kan testini bekle ben 11.gun yaapmistim kendinide bebegi jzme stresten uzak dur...
Asla isyan etmedim bügünde etmem ama niye bukadar kötü oldum bilmiyorum çünkü hep olumlu düşünmüştüm buna kendimi okadar hazırlamımıştım allahım ben çok kötüyüm
Lütfen kendini toparla cnm uzaktan demesi kolay biliyorum ama kafanı dağatacak bişi yap yoksa üçgün senin için çoook zor geçer
kan sonucunu aldığında pozitif sonucu gördüğünde kendine çooook kızacaksın boşu boşuna üzüldüm diyeceksin
Lütfen kendini toparla cnm uzaktan demesi kolay biliyorum ama kafanı dağatacak bişi yap yoksa üçgün senin için çoook zor geçer
kan sonucunu aldığında pozitif sonucu gördüğünde kendine çooook kızacaksın boşu boşuna üzüldüm diyeceksin
Birde bana transferden sonra bana progestan iğne vermedi sana bermişmiydi
İnşallah canım napalım ne yapmışsa Allah yapmış sende olmasan napardım bilmîyorum
Yok cnm vermemişti sabah akşam jel kullanıyordum
Hı iyi rahatladım şimdi genelde buradaki herkez kulandı diye biliyorum canım biraz önce net araştırdım benim gibi olup pozitif sonuç alan varmış ay biraz kendime geldim çok şükür ya niye bukadar korkuyorum olanın önüne geçemeyiz değilmi herşey Allah'ta
Keşke daha çook yardım edebilseydim
Senden güzel haberler okumak o kadar çok istiyorum ki :)
Çooook sevindim cnm içinin rahatlamasına :)))) aynen kuzum Allah ne zaman ol derse o zaman olur bizim sadece tek yapmamız gereken bol bol dua etmek şuan ezan okunuyor allahım senin yüzünü salı günü güzel haberlerle güldürür inşallahhhhhhh
İnşallah canım napalım ne yapmışsa Allah yapmış sende olmasan napardım bilmîyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?