Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canım çok güzel anlattın Allah razı olsun
Valla ben 4 bin vermem çok pahalıymış uluna bahsedecektim ama artık bahsetmem sonrada gerekli der yanarım:)
Doğru yaaa seninde 2. Denemendi pardon cnm buaralar kafam durduda
Bana ulun bey pek bişi demedi üçüncüyüde deneyelim olmazsa başka yöntem deneriz dedi
Aslında bende çok istiyorum Fulya ya gitmek ama bana çok uzak trafik gözümde büyüyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım morelim çok bozuk evde dayanamayıp test yaptım. Negatif çıktı morelim çok bozuk demeki tutmadı sen evde test yapmışmıydın

Kuzum yaaaa keşke test yapmasaydın
Sana moral olsun diye yazmıyorum ikizlere hamile olan bi bayan da idrar testi yapmış negatif çıkmış sonra kan testi yaptırdı.pozitif sonuç çıktı hemen moralini bozma bakim sende biliyorsun idrar testine güven olunmaz

Ayyyy çokkk kötüyüm bilmiyorum ne yapsam bilemedim rabim yardım ne olur:2:

Ayyyy çokkk kötüyüm bilmiyorum ne yapsam bilemedim rabim yardım ne olur:2:

Cumartesi ve pazarı eşinle gezerek geçir cnm kendini at dışarı evde durdukca insan daha kötü oluyor
9.gündü dimi cnm ? Madem idrar testi yaptırdın yarın kan ver ben 10. Gün kan vermiştim

Yok canım benim ümidim kalmadı evet 9 gün keşke yağmasaydım ölmek istiyorum sanki

Yok canım benim ümidim kalmadı evet 9 gün keşke yağmasaydım ölmek istiyorum sanki

Öyle deme lütfen sen inançlı birisin
Biliyorum şuan yaşadığın durum çok zor ama ne biliyorsun tutmadığını idrar testine güven olunmaz bana inanmıyorsan internette araştır
Şimdi sen üzülüyorsun yaaa bebekler etkileniyor biraz saha sık dişini
Hatta yarın kan ver neyi bekliyorsun ki sen şuan o kadar streslisin ki hem kendine hemde bebeğe zarar vereceksin

Asla isyan etmedim bügünde etmem ama niye bukadar kötü oldum bilmiyorum çünkü hep olumlu düşünmüştüm buna kendimi okadar hazırlamımıştım allahım ben çok kötüyüm

Asla isyan etmedim bügünde etmem ama niye bukadar kötü oldum bilmiyorum çünkü hep olumlu düşünmüştüm buna kendimi okadar hazırlamımıştım allahım ben çok kötüyüm

Lütfen kendini toparla cnm uzaktan demesi kolay biliyorum ama kafanı dağatacak bişi yap yoksa üçgün senin için çoook zor geçer
kan sonucunu aldığında pozitif sonucu gördüğünde kendine çooook kızacaksın boşu boşuna üzüldüm diyeceksin

İnşallah canım napalım ne yapmışsa Allah yapmış sende olmasan napardım bilmîyorum

Birde bana transferden sonra bana progestan iğne vermedi sana bermişmiydi

Yok cnm vermemişti sabah akşam jel kullanıyordum

Hı iyi rahatladım şimdi genelde buradaki herkez kulandı diye biliyorum canım biraz önce net araştırdım benim gibi olup pozitif sonuç alan varmış ay biraz kendime geldim çok şükür ya niye bukadar korkuyorum olanın önüne geçemeyiz değilmi herşey Allah'ta

Çooook sevindim cnm içinin rahatlamasına :)))) aynen kuzum Allah ne zaman ol derse o zaman olur bizim sadece tek yapmamız gereken bol bol dua etmek şuan ezan okunuyor allahım senin yüzünü salı günü güzel haberlerle güldürür inşallahhhhhhh

Keşke daha çook yardım edebilseydim
Senden güzel haberler okumak o kadar çok istiyorum ki :)

Canımsın sen ne kadar iyi birsin rabim bizleri evlatsız bırakmasın bende sende inşallah güzel haberler alcam inanıyorum şu şükretmelisinki hamile kalabiliyosun

Aminnnn hep beraber hep beraber

İnşallah canım napalım ne yapmışsa Allah yapmış sende olmasan napardım bilmîyorum

canım biliyorum insan dayanamayip test yapiyo bende yapmistim yapmamak en hayirlisi sanirim bende sonunu dusunmedim cunku idrarda pozitif olsa kan testinde negatif ciksa cok daha buyuk bi yikim olur esim bana ole demisti. eger icinin biraz daha rahatlamasini istersen yarin kan testi yaptir ben10.gun yaptirdim muhakkak bi deer cikar cunku son bi kac gun hic gecmiyo bu durumu yasamis biri olarak seni cok iyi anliyorum canimmoralini sakin bozma burda bi suru kisi var idrarda negatif alip olumlu sonuc alan sanirim alpinannesi onun da idrar negatif cikmisti kan testi pozitif insallah seninde öyle olur dualarim seninle Rabbim benim gibi evlat hasretiyle olan herkese anneligi yasatsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…