Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Merhabalar Hepinize;
ben bir kere şubat ayında yazmıştım en uzun yazıydı burda...

annemin kanser sürecini kendimi anlatmış.

sürecimiz devam ediyor her konuyla ilgili ama...

tedavimi umutta ulun hocada düşündüğüm için.

buraya okuyamaya takip etmeye karar verdim anca yaşadıklarımdan sonra kendime geldim açıkçası....

şubat ayından beri yazdıklarınızı okuyorum..

öyle keyifli ki....size anlatamam sanki kitap okuyor gibi hepiniz kendi şahsına müsanır ne güzel kişilersiniz...

roman okuyor gibi kişileri kafamda canlandırdım bile ...

zaman zaman güzel haberler zaman zaman kötü haberler var ama çok güzel bir ortam...

aslında bitirince yazacaktım ben buraya ama dayanamadım açıkçası...

sonlarını anlatmayın hala okuyacağım kitabı :):):)

şaka bir yana....

bir an önce güncelle gelip sizler yazışmak en büyük arzum..hatta tanışmak....

Tüm tedavin sürecinde olan arkadaşlarıma dua ediyorum.Allahım bir an önce tez zamnda kavuştursun bebeklerimize...

12 gün olayı bekleyen arkadaşlarımı kolayklık sabırlar diliyorum.

Gerçekten çok etkilendim...

Hepinizi kucaklıyorum sevgilerimle gene gelicem.

canım tekrar hoşgeldin yaşadıkların umarım geçmiş atlatmışsındır...tedavin şimdiden hayırlı olsun...

Kızlar benim kalbim çok çarpıntıım oluyor sanki kalp kirizi geçircem neden acaba:26:ilk defa böyle oluyorum

canım benim heyecandandır.....ohhh güzel şeyler bunlarrr....salıya az kaldı...uzun zamandır güzel haber alamamıştık..inşallah salı günü burası senin güzel haberinle coşacak...aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Yemek yapıcam şimdi kendimi attım mutfağa zaman geçsin diye
Sen napıyorsun nasılın bebiş nasıl :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım nasılsın ben bi kaç gundur degisik duygular icerisindeyim sende de oluyo mu hicbiseyden zevk alamiyorum sanki bi bosluktayim aglama nobetleri vs Rabbim bize güç ver ne bileyim vardır diyorum bu yasadiklarimizda da bi hayır bu mübarek cuma gününde Allah herkesin dualarini kabul etsin

canım tekrar hoşgeldin yaşadıkların umarım geçmiş atlatmışsındır...tedavin şimdiden hayırlı olsun...

malesef canım tüm süreçlerim devam ediyorum.

ama bunlarla yaşamayı öğreniyorsun çıkarın olmayınca Allahtan gelince....zor oluyor ama...

tüm tedavi sürecini okudum seni tanıyorum.:) 1,5 yıl gibi evlisin :)
devlette sekretersin.
istanbulda kaldın :) zor adet oldun...tedavin biraz geç başladı.

tevekkülle bekledin ve mucizen seninle :)
ALLAHIM ikinizide korusun:) sonuna kadar senle olup kucağına almayı nasip etsin....

daha okuyorum ben eskileri.
hepinizi tanıyorum güzel oluyor.

Bende Pek iyi değilim cnm evden dışarı çıkasım yok yemek yapasım yok arada ağlıyorum nefes almakta zorlanıyorum vs vs.. Allahım bize yardım et

aa evet çok güzel takip etmişsin...ama bir şeyi kaçırmışsın....üçümüzü de korusun demen gerek..kısmetse ikizim olacak.... ama yinede süpersin rabbim yar ve yardımcın olsun umarım en kısa zamanda atlatırsın..ne zaman başlıyorsun tedaviye

Canım inşallah canım çok iyisin ne güzel kalbin var

canım seni kendime benzetiyorum ben de senin gibiydim kıpır kıpır heyecan stres telaş korku hepsi vardı..herkes bunları yaşıyor ama bizimki bir tık ilerde sanki...bize göre gerçekten çok sabırlı arkadaşlar var burda ben de onları okuyarak sabrettim...sen de sabret ama heyecanını da yaşa sadece strese çevirme oki...ben çok umutluyum senden olacak.....

Anneciğine çooook geçmiş olsun cnm biran önce iyileşir inşallahhh
Ne Zaman başlayacaksın tedaviye cnm ?

ya onuda biliyordum ama

pardon özür diliyorum ikizlerden

daha var gibi annemin ve babamın süreci devam ediyor.Kanser adıyla yıpratan bir hastalık adı bile ağır malesef.

temmuz ramazan,ağustos ya da eylül gibi düşünüyorum.

ben düşünüyorum tabi Allahım nasip edecek mi bilmiyorum canım.

Çok sağol desteğin için.

şubattaki sonundaki buluşmadayım acaba buluşcaklar mı heyecanlandım kızlar...

keşke ben orda olsam dedim.nerdeyse gidicem yer bildirince.

sağol canım çok tşk ederim.Allah razı olsun.Hiçbirinize şühpesini dahi yaşatmasın.

en merak ettiklerimdensin...

şubat ayındna baban rahatsız ne oldu diye diye okuyorum eskileri...

kaynının düğünü var tedavi olcan mı orda kaldım.Herkese yaradımcı güzel bir insan.Pendikte oturuyor ya da kartal mıydı ya :)

Yaw sen nasıl birisin ağzım açık kaldı hepsini bildin süpersin süperr :)
Babacığım üçüncü kez ameliyat oldu bacağı kesilip duruyor
Kaynım evlendi hatta bebişi olacak
Ben ikinci tedavime başladım o da düşükle sonuçlandı son anda kürtaj olmaktan kurtuldum gibi ama herşeye Perşembe günü belirleyecek
Kartalda oturuyorum :)
Sen nerde oturuyorsun cnm seni tanımak çok isterim baya kültürlü birine benziyorsun yazından anlaşılıyor :)

söylüyüm müüüü canım rabbim annene de babana da şifa versin sizlere de sabır versin evet haslatlığın adı bile ağır..inşallah atlatırlar..

söylüyüm müüüü canım rabbim annene de babana da şifa versin sizlere de sabır versin evet haslatlığın adı bile ağır..inşallah atlatırlar..

eyolix çok güldürdün beni hatta bayağıdan sonra kahkaha attım Allah razı olsun :)

çok sağol ...

sana süprizim bu....

Konu Sahibi : comebaby#18709 eyolix eyolix isimli üye çevrimiçidir (Online)
Menekşe

Giriş tarihi
Jan 2014
Alıntı prenzezz kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Selam iş yönünden çok şanslısın. Benim patronum benimle kavga ediyordu yapma gerek yok diye beni çok strese sokuyordu izin alırken moralimi bozuyordu. Yaptım ve tutmadı belkide sırf bu yüzden ayrıldım işten bilmiyorum ama ayrıldım.
evet ben iş yerinden çok şanslıyım çünkü devlet memuruyum hemde kurumumun personel işlerindeyim...bana hiç zorluk çıkarmadılar izin konusunda hatta kendileri yol gösterdiler...rapor işini...ama zorluk çıkarsalar da rapor hakkım vardı zaten....umarım işe çok ihtiyacın yoktur maddi açıdan...çünkü benim işyerimde ayrılma lüksüm yok...heyşey gönlümüzce olur inşallah yarın transfer günüm...ve kısmetse pazartesi günü evime kavuşacammmm

Konu Sahibi : comebaby#18710 eyolix eyolix isimli üye çevrimiçidir (Online)
Menekşe

Giriş tarihi
Jan 2014
yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik tedavinin...yarın transfer günüm cuma günü dualarınız eksik etmeyin dostlar
​nerden nereyeeeeeeeee vay beeeeeeeeee :)

Canımm benim banada bazen öyle sıkıntı ve umutsuz bi hal geliyo Kur'an okuyorum dua ediyorum çokk rahatlatıyorum. Bizim sınavımız zor ve yıpratıcı ama Rabbim çok büyük zamanı gelince bize en hayırlısını nasip edicek inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…