Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Allah kabul etsin cnm benim
Aynen cnm çok yıprandık inşallah en en kısa zamanda hepimize nasip olur bebiş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yüzdük yüzdük kuyruğuna geldi kısmına mı güldün... ben istanbulda çok sıkıntılı günler geçirdim çünkü adetim 1 hafta geç kalmıştı....ne biliyim işte aslında geçti gitti...

yok gülmedim yaşadığın herşeye şapka çıkarırım sakın yanlış anlama...

nerden nereye gelinmiş ona güldüm...

almaya gidiyorsun şimdi senleler

1 mi 2 mi diyorsun

2 tane senle ona güldüm canım

yanlış anlama yaşadığın herşeye katılıyorum.

Kızlar benim kalbim çok çarpıntıım oluyor sanki kalp kirizi geçircem neden acaba:26:ilk defa böyle oluyorum

Canim yazmiyim dedim ama hep sorup duruyosun bak ben daha transferden sonra namaz kilarken secdeye giderken filan kalbim agzima geliyodu acayip bi kalp carpintisi nabzim 117-119; filan cikiyodu son zamanlarda daha iyiyim yani bilmiyorum belirti mi bana doktorum melisa cayi ic demisti ama sen simdilik icme en azindan doktora sormadan icme

Canımın sağol ya ben hiç böyle olmamıştım ya atmasına engel olamıyorum

yok yok sorun yok evet iki tane bebişimi aldım geldim...biz görümcemle yumurta toplamadan sonra çok gülmüştük...görümceme demiştim çoçuklarımı bıraktım geldim acaba üşüyorlarmıdır..öle muhabbetini yapmıştık ve çok gülmüştük

Canımsın evet sabretmekten başka çaremiz yok canım bugün ilk defa midem bulandı bilmiyorum sevineyimi napayım bilemedim

canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin tedaviye başladinda da şans seninle olsun ve bebisin seninle kalsin

buna cevap yazmıştım görmedim sandım canım gene yazdım ben...

daha okuyucam durun :)
baban için çok ama çok üzüldüm Allahım acil şifa versin.
bu durumları çok yaşadım yaşıyorum.
Perşembe günü güzel haberler olsun birlikte başlayalım inşh.
Çok uzak değilim kocaeli İzmiiteyim.
Tanışıcaz canım inşh.Ben de çok tanışmak isterim.

ben olsam gülerdim canım...
genelde çevremizden farklı yaşıyoruz bu durumu...

canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin tedaviye başladinda da şans seninle olsun ve bebisin seninle kalsin

sağol canım çok tşk ederim.Allah razı olsun.

senide okudum hatırlıyorum bayağı :)

zonguldaktasın sende dimi?:)

Canımsın evet sabretmekten başka çaremiz yok canım bugün ilk defa midem bulandı bilmiyorum sevineyimi napayım bilemedim
Canım Allahım hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin

Hpşgeldin kuzummm nasılsınnn
görünmüyosun çoktandır.......

Hpşgeldin kuzummm nasılsınnn
görünmüyosun çoktandır.......

Sağol canım 2013/2014 koşturmaca sağlıkla sınanma benim için.
Herşeye çok şükürler olsun yine de....

naz hanım nasıl sen nasılsın?çok özledim sizleri.

umutta başlamak istiyorum takip edioyrum eskileri okuyorum.

Sağol canım inşallah hep beraber

canim insallah olumlu sonuc almana az kaldi ben inaniyorum bebislerin ikiside seninle olsun topigimizin guzel haberlere ihtiyaci var mutlu kal tatlim
:13:

Kuzumm pgt ne biliyormusun
internetten biraz baktım sanırım embriyoların genetik testi yapılarak sadece sağlıklı olanları seçiliyormuş bizdemi yaptırsak acaba :26: Ulun bey üçüncüyüde deneyelim dedi benim cesaretim yok hatta gücüm kalmadı birdaha olumsuz haber alırsam dayanamam diye düşünüyorum zaten hassas biriyim :85:
Senin dördüncü denemem olcaktı dimi cnm :26:

Canım pgt evet embriyo genetiğine bakılıyo ama ondan daha iyi bi embriyo genetik testi var onun adını unuttum co gibi bişeydi sanırım o daha iyiymiş onda embriyonun bütün kromozom analizi yapılıyo bu işlemler zor uzun ve(4000bin)gibi pahalı bi işlem ben kasım ayında ilk tedavime başladım ohss olunca transfer aralıkta gerçekleşti orda merkezde bi arkadaşla tanışmıştım bu gibi yani pgt gibi işlemler genetik problem çıktığında oluyo onun dört kez ilaçla yumurta toplanıp döllenme işlemi yapılmış ve dondurulmuş bu dört aylık tedaviden 18 yumurta 5. Güne gelmiş ve pgt sonunda sadece 1 tane sağlıklı embriyo kalmış hem bu işlemde embriyo biyopsi yapılıyo ya zarar görme ihtimali olabiliyo zor ve riskli bi yöntem yani o da bu yöntemi genetik testte yumurtalarda problem çıkınca kendim istedim demişti çok merak ediyorum onu da ne oldu acaba diye ama telini almayı unuttum umarım anlattıklatım açıklayıcı olmuştur benimde senin gibi 2. Tedavim oldu canım hakkımızda hayırlısı olsun sana tam olarak ne gibi bi açıklama yaptı ulun bey tatlım? Ben genetik testler çıksın belki karşıdaki merkezde prof mustafa beyle görüşücem ilk oraya gitmiştim bizde problem eş kaynaklı gibi demişlerdi bende çikolata kisti var belki o etken oluyo bilemiyorum ordaki güvenç bey olumduz olursa içeri kamerayla bakarız demişti sanırım histeroskopi oluyo bilmiyorum yani kafam çok karışık Rabbimin takdiri biz ne kadar düşünsekte vakit zaman ne zamansa hayatımızda ona göre şekilleniyo herşeyin hayırlısı olsun .....Dualarımız büyük inşallah bi gün bizde annelik duygusunu yaşayabiliriz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…