Canımm benim banada bazen öyle sıkıntı ve umutsuz bi hal geliyo Kur'an okuyorum dua ediyorum çokk rahatlatıyorum. Bizim sınavımız zor ve yıpratıcı ama Rabbim çok büyük zamanı gelince bize en hayırlısını nasip edicek inş.
yüzdük yüzdük kuyruğuna geldi kısmına mı güldün... ben istanbulda çok sıkıntılı günler geçirdim çünkü adetim 1 hafta geç kalmıştı....ne biliyim işte aslında geçti gitti...eyolix çok güldürdün beni hatta bayağıdan sonra kahkaha attım Allah razı olsun :)
çok sağol ...
sana süprizim bu....
Konu Sahibi : comebaby#18709 eyolix eyolix isimli üye çevrimiçidir (Online)
Menekşe
Giriş tarihi
Jan 2014
Alıntı prenzezz kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Selam iş yönünden çok şanslısın. Benim patronum benimle kavga ediyordu yapma gerek yok diye beni çok strese sokuyordu izin alırken moralimi bozuyordu. Yaptım ve tutmadı belkide sırf bu yüzden ayrıldım işten bilmiyorum ama ayrıldım.
evet ben iş yerinden çok şanslıyım çünkü devlet memuruyum hemde kurumumun personel işlerindeyim...bana hiç zorluk çıkarmadılar izin konusunda hatta kendileri yol gösterdiler...rapor işini...ama zorluk çıkarsalar da rapor hakkım vardı zaten....umarım işe çok ihtiyacın yoktur maddi açıdan...çünkü benim işyerimde ayrılma lüksüm yok...heyşey gönlümüzce olur inşallah yarın transfer günüm...ve kısmetse pazartesi günü evime kavuşacammmm
Konu Sahibi : comebaby#18710 eyolix eyolix isimli üye çevrimiçidir (Online)
Menekşe
Giriş tarihi
Jan 2014
yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik tedavinin...yarın transfer günüm cuma günü dualarınız eksik etmeyin dostlar
​nerden nereyeeeeeeeee vay beeeeeeeeee :)
yüzdük yüzdük kuyruğuna geldi kısmına mı güldün... ben istanbulda çok sıkıntılı günler geçirdim çünkü adetim 1 hafta geç kalmıştı....ne biliyim işte aslında geçti gitti...
Kızlar benim kalbim çok çarpıntıım oluyor sanki kalp kirizi geçircem neden acaba:26:ilk defa böyle oluyorum
Canim yazmiyim dedim ama hep sorup duruyosun bak ben daha transferden sonra namaz kilarken secdeye giderken filan kalbim agzima geliyodu acayip bi kalp carpintisi nabzim 117-119; filan cikiyodu son zamanlarda daha iyiyim yani bilmiyorum belirti mi bana doktorum melisa cayi ic demisti ama sen simdilik icme en azindan doktora sormadan icme
Afiyet bal şeker olsun cnm bebişe yarasın şifa olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok gülmedim yaşadığın herşeye şapka çıkarırım sakın yanlış anlama...
nerden nereye gelinmiş ona güldüm...
almaya gidiyorsun şimdi senleler
1 mi 2 mi diyorsun
2 tane senle ona güldüm canım
yanlış anlama yaşadığın herşeye katılıyorum.
canım seni kendime benzetiyorum ben de senin gibiydim kıpır kıpır heyecan stres telaş korku hepsi vardı..herkes bunları yaşıyor ama bizimki bir tık ilerde sanki...bize göre gerçekten çok sabırlı arkadaşlar var burda ben de onları okuyarak sabrettim...sen de sabret ama heyecanını da yaşa sadece strese çevirme oki...ben çok umutluyum senden olacak.....
Merhabalar Hepinize;
ben bir kere şubat ayında yazmıştım en uzun yazıydı burda...
annemin kanser sürecini kendimi anlatmış.
sürecimiz devam ediyor her konuyla ilgili ama...
tedavimi umutta ulun hocada düşündüğüm için.
buraya okuyamaya takip etmeye karar verdim anca yaşadıklarımdan sonra kendime geldim açıkçası....
şubat ayından beri yazdıklarınızı okuyorum..
öyle keyifli ki....size anlatamam sanki kitap okuyor gibi hepiniz kendi şahsına müsanır ne güzel kişilersiniz...
roman okuyor gibi kişileri kafamda canlandırdım bile ...
zaman zaman güzel haberler zaman zaman kötü haberler var ama çok güzel bir ortam...
aslında bitirince yazacaktım ben buraya ama dayanamadım açıkçası...
sonlarını anlatmayın hala okuyacağım kitabı :):):)
şaka bir yana....
bir an önce güncelle gelip sizler yazışmak en büyük arzum..hatta tanışmak....
Tüm tedavin sürecinde olan arkadaşlarıma dua ediyorum.Allahım bir an önce tez zamnda kavuştursun bebeklerimize...
12 gün olayı bekleyen arkadaşlarımı kolayklık sabırlar diliyorum.
Gerçekten çok etkilendim...
Hepinizi kucaklıyorum sevgilerimle gene gelicem.
canim insallah olumlu sonuc almana az kaldi ben inaniyorum bebislerin ikiside seninle olsun topigimizin guzel haberlere ihtiyaci var mutlu kal tatlimCanımsın evet sabretmekten başka çaremiz yok canım bugün ilk defa midem bulandı bilmiyorum sevineyimi napayım bilemedim
canim insallah olumlu sonuc almana az kaldi ben inaniyorum bebislerin ikiside seninle olsun topigimizin guzel haberlere ihtiyaci var mutlu kal tatlim
:13:
Yaw sen nasıl birisin ağzım açık kaldı hepsini bildin süpersin süperr :)
Babacığım üçüncü kez ameliyat oldu bacağı kesilip duruyor
Kaynım evlendi hatta bebişi olacak
Ben ikinci tedavime başladım o da düşükle sonuçlandı son anda kürtaj olmaktan kurtuldum gibi ama herşeye Perşembe günü belirleyecek
Kartalda oturuyorum :)
Sen nerde oturuyorsun cnm seni tanımak çok isterim baya kültürlü birine benziyorsun yazından anlaşılıyor :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok yoksorun yok evet iki tane bebişimi aldım geldim...biz görümcemle yumurta toplamadan sonra çok gülmüştük...görümceme demiştim çoçuklarımı bıraktım geldim acaba üşüyorlarmıdır..öle muhabbetini yapmıştık ve çok gülmüştük
canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin tedaviye başladinda da şans seninle olsun ve bebisin seninle kalsin
Canım Allahım hayırlı sonuçlar almayı nasip etsinCanımsın evet sabretmekten başka çaremiz yok canım bugün ilk defa midem bulandı bilmiyorum sevineyimi napayım bilemedim
Merhabalar Hepinize;
ben bir kere şubat ayında yazmıştım en uzun yazıydı burda...
annemin kanser sürecini kendimi anlatmış.
sürecimiz devam ediyor her konuyla ilgili ama...
tedavimi umutta ulun hocada düşündüğüm için.
buraya okuyamaya takip etmeye karar verdim anca yaşadıklarımdan sonra kendime geldim açıkçası....
şubat ayından beri yazdıklarınızı okuyorum..
öyle keyifli ki....size anlatamam sanki kitap okuyor gibi hepiniz kendi şahsına müsanır ne güzel kişilersiniz...
roman okuyor gibi kişileri kafamda canlandırdım bile ...
zaman zaman güzel haberler zaman zaman kötü haberler var ama çok güzel bir ortam...
aslında bitirince yazacaktım ben buraya ama dayanamadım açıkçası...
sonlarını anlatmayın hala okuyacağım kitabı :):):)
şaka bir yana....
bir an önce güncelle gelip sizler yazışmak en büyük arzum..hatta tanışmak....
Tüm tedavin sürecinde olan arkadaşlarıma dua ediyorum.Allahım bir an önce tez zamnda kavuştursun bebeklerimize...
12 gün olayı bekleyen arkadaşlarımı kolayklık sabırlar diliyorum.
Gerçekten çok etkilendim...
Hepinizi kucaklıyorum sevgilerimle gene gelicem.
Canımın sağol ya ben hiç böyle olmamıştım ya atmasına engel olamıyorum
Hpşgeldin kuzummm nasılsınnn
görünmüyosun çoktandır.......
buna cevap yazmıştım görmedim sandım canım gene yazdım ben...
daha okuyucam durun :)
baban için çok ama çok üzüldüm Allahım acil şifa versin.
bu durumları çok yaşadım yaşıyorum.
Perşembe günü güzel haberler olsun birlikte başlayalım inşh.
Çok uzak değilim kocaeli İzmiiteyim.
Tanışıcaz canım inşh.Ben de çok tanışmak isterim.
ben olsam gülerdim canım...
genelde çevremizden farklı yaşıyoruz bu durumu...
sağol canım çok tşk ederim.Allah razı olsun.
senide okudum hatırlıyorum bayağı :)
zonguldaktasın sende dimi?:)
Canım Allahım hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin
Napıyosunuz bakalım
canim insallah olumlu sonuc almana az kaldi ben inaniyorum bebislerin ikiside seninle olsun topigimizin guzel haberlere ihtiyaci var mutlu kal tatlim
:13:
Kuzumm pgt ne biliyormusun
internetten biraz baktım sanırım embriyoların genetik testi yapılarak sadece sağlıklı olanları seçiliyormuş bizdemi yaptırsak acaba :26: Ulun bey üçüncüyüde deneyelim dedi benim cesaretim yok hatta gücüm kalmadı birdaha olumsuz haber alırsam dayanamam diye düşünüyorum zaten hassas biriyim :85:
Senin dördüncü denemem olcaktı dimi cnm :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?