Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Sende alışamadın dimi anadolu yakasına
Benimde eşim bi yere gittiğinde hemen annemin yanına gidiyorum avrupa yakasına

eger olsaydı senle aynı zaman olcaktı bnmde biliyorum hatta dün dedim eşime gelmio artık bnle aynı zamnda olan dedim sen nasılsın bebek nası
Herzaman girip takip ediyorum okuyorum...baslarda az kanamalarm oldu korktum ama simdi allaha sukur iyiyiz kizim olucakmis rabbim en yaki zamanda sanada nasip etsin hep aklimda ve dualarimdasin..bence testi yap stresten kurtul beklemek cok zor kendine iskence etme

hayırlı olsun allah kucagına almayı nasip etsin inşallah olumsuz çıkarsa odaha kötü enazından böle adetimi bekliyom

böle herseyim muallakta nezamn gtce belli değil işi bu hafta bırakıorum adet olmadım olcammı olıcammı belli değil donmuşlar merkezde nzamn alıncak belli değil nfret ediorum buhalden

Ne desen haklısın cnm bende senin gibi aynı durumdayım
Sözde eşimde ve bende sorun yok ama 5 senedir bebeğimiz olmuyor birtürlü tedaviye başlayamıyorum hep bi aksilik çıkıyor daha birsürü sıkıntım varda yazmıyorum burda belki neşeli gibi duruyorum ama hep mutsuzum allahım bizlerede tez zamanda mucize nasip eder inşallahhhhhh

sıkıntı dersen ben sana neler sölerim neler bazen düüşünüyrum evliliğim hayırlımı değil acaba mutlu olan hep cocuk sahibi

sıkıntı dersen ben sana neler sölerim neler bazen düüşünüyrum evliliğim hayırlımı değil acaba mutlu olan hep cocuk sahibi

Çocuğu olupta mutsuz olanda çok var mesela bizim bi akrabanın bebişi oldu ama eşinden ayrıldı ne anladım ben bu işten çok tatlıda bi oğlu var
Ama bizlerinde bebekleri olmuyor diye evde illa huzursuzlar oluyor ama ne bilim yaaa hayat çok garip

Canım benim biliyorum biraz geç yazdım hocamıza ulaşmaya çalıştım rüyamın tabiri için sonunda ulaştım ve senin sürekli Allah'a isyan ettiğini ve sabertmediğini ve ona yönel o sonunda sana istediğini vericek ve nasibinde var olucakmış yani hata yıldız namenede baktırdım iki kız evlat gözüküyormuş sakın isyan etme

Canım
güzeler güzelli nasılsın bak sen sormuyorsun ben sorayım bari

Canım

güzeler güzelli nasılsın bak sen sormuyorsun ben sorayım bari

İnan bende aynısı sana soracaktım ama sonradan mesajımı görmediğini düşündüm
Tamda düşündüğüm gibi olmuş
Kuzum sen aklımdaydın hatta mesajda yazdım ama kadınlar kulübünde değişiklik olunca mesajı okuyamaman çok normal bende eski mesajlarımı açamıyorum
Geçmişe biraz baktım çok şükür bebişlerin iyimiş :) seninde keyfin yerindedir inşallah
Bende nasıl olayım aynı değişik bişi yok

Doğru diyosun canım iyiz teyzesi bende iyi iyi olmaya çalışıyorum birgün kızlarla buluşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…