deli olcam kendimi dinlemekten patladım göğüserim hiç acımıyo halbuki hasta olcama yakın patlıyoar ya ben ii değilim gidemem çok olumsz test sonucu aldım içimden gelmio kan vermek sanki olmadı yine stresten bölemiş gbi gelio kndm cıkıyom ailem avrupa yakasında oraya gtcem bn anadlu yakasndyım tek kalamam burda
aynen sevmiyorum burayı bide ben kaynanamla aynı binadayım iice uyuz oluyom bana dua et olurmu yaSende alışamadın dimi anadolu yakasına
Benimde eşim bi yere gittiğinde hemen annemin yanına gidiyorum avrupa yakasına
aynen sevmiyorum burayı bide ben kaynanamla aynı binadayım iice uyuz oluyom bana dua et olurmu ya
böle herseyim muallakta nezamn gtce belli değil işi bu hafta bırakıorum adet olmadım olcammı olıcammı belli değil donmuşlar merkezde nzamn alıncak belli değil nfret ediorum buhaldenCanım benimmm dua edicem adaşım benimmmmm
Herzaman girip takip ediyorum okuyorum...baslarda az kanamalarm oldu korktum ama simdi allaha sukur iyiyiz kizim olucakmis rabbim en yaki zamanda sanada nasip etsin hep aklimda ve dualarimdasin..bence testi yap stresten kurtul beklemek cok zor kendine iskence etmeeger olsaydı senle aynı zaman olcaktı bnmde biliyorum hatta dün dedim eşime gelmio artık bnle aynı zamnda olan dedim sen nasılsın bebek nası
hayırlı olsun allah kucagına almayı nasip etsin inşallah olumsuz çıkarsa odaha kötü enazından böle adetimi bekliyomHerzaman girip takip ediyorum okuyorum...baslarda az kanamalarm oldu korktum ama simdi allaha sukur iyiyiz kizim olucakmis rabbim en yaki zamanda sanada nasip etsin hep aklimda ve dualarimdasin..bence testi yap stresten kurtul beklemek cok zor kendine iskence etme
böle herseyim muallakta nezamn gtce belli değil işi bu hafta bırakıorum adet olmadım olcammı olıcammı belli değil donmuşlar merkezde nzamn alıncak belli değil nfret ediorum buhalden
sıkıntı dersen ben sana neler sölerim neler bazen düüşünüyrum evliliğim hayırlımı değil acaba mutlu olan hep cocuk sahibiNe desen haklısın cnm bende senin gibi aynı durumdayım
Sözde eşimde ve bende sorun yok ama 5 senedir bebeğimiz olmuyor birtürlü tedaviye başlayamıyorum hep bi aksilik çıkıyor daha birsürü sıkıntım varda yazmıyorum burda belki neşeli gibi duruyorum ama hep mutsuzum allahım bizlerede tez zamanda mucize nasip eder inşallahhhhhh
sıkıntı dersen ben sana neler sölerim neler bazen düüşünüyrum evliliğim hayırlımı değil acaba mutlu olan hep cocuk sahibi
Canım benim biliyorum biraz geç yazdım hocamıza ulaşmaya çalıştım rüyamın tabiri için sonunda ulaştım ve senin sürekli Allah'a isyan ettiğini ve sabertmediğini ve ona yönel o sonunda sana istediğini vericek ve nasibinde var olucakmış yani hata yıldız namenede baktırdım iki kız evlat gözüküyormuş sakın isyan etmesıkıntı dersen ben sana neler sölerim neler bazen düüşünüyrum evliliğim hayırlımı değil acaba mutlu olan hep cocuk sahibi
güzeler güzelli nasılsın bak sen sormuyorsun ben sorayım bariÇocuğu olupta mutsuz olanda çok var mesela bizim bi akrabanın bebişi oldu ama eşinden ayrıldı ne anladım ben bu işten çok tatlıda bi oğlu var
Ama bizlerinde bebekleri olmuyor diye evde illa huzursuzlar oluyor ama ne bilim yaaa hayat çok garip
bende sevmedim alışmaya çalışıyorumKızlarrrr nasılsın ben şuan sinirliyim bana daha önce gelen mesajlara bakamıyorum şimdi geçmişe tek tek bakıcam kim ne yazdı diye
Yeni sistemi hiçççç sevmedim
kızlar ben seviyorum anadolu yakasını üsküdardayım ben siz nerdesinizSende alışamadın dimi anadolu yakasına
Benimde eşim bi yere gittiğinde hemen annemin yanına gidiyorum avrupa yakasına
Canım
güzeler güzelli nasılsın bak sen sormuyorsun ben sorayım bari
kızlar ben seviyorum anadolu yakasını üsküdardayım ben siz nerdesiniz
İnan bende aynısı sana soracaktım ama sonradan mesajımı görmediğini düşündüm
Tamda düşündüğüm gibi olmuş
Kuzum sen aklımdaydın hatta mesajda yazdım ama kadınlar kulübünde değişiklik olunca mesajı okuyamaman çok normal bende eski mesajlarımı açamıyorum
Geçmişe biraz baktım çok şükür bebişlerin iyimiş :) seninde keyfin yerindedir inşallah
Bende nasıl olayım aynı değişik bişi yok
bende sevmedim alışmaya çalışıyorum
Doğru diyosun canım iyiz teyzesi bende iyi iyi olmaya çalışıyorum birgün kızlarla buluşalım
Maşallah hep iyi olun canlarım:)
Kuzum buluşalım da sen nasıl geleceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?