sağol canım,inşallah.. ayy sen de yapsana bi test çok merak ettim ben de.inşallah mucizen kendiliğinden gerçek olurhayırlı olsun cnm ya allah inşallah melkelerini sana bağışlar herkes olumlu sonuç alır
ii asıl sen nasılsın nasıl gidio bebişler nasıl bu arada benm üç gün gecti ama yinede umudm yok
iyiyim caım sen nasılsın bebişler nasıl doktora ne zaman gidicen
salıya kadar beklicem sonraaa inşallah olmazsam bicesaret baktırcam bana dua et sen annesinşuancanım bence 2-3 gün daha bekle olmaz sa baktır bence kanda
Ayyyy çok sevindim biz iyiz teyzeleri inşallah hamilesindir vallahi evde zil takıp oynarım
üç gündür neler cekiyorum tahmin edersiniz vallahi ölcem meraktan ama hayal krıklığından korkuyomsağol canım,inşallah.. ayy sen de yapsana bi test çok merak ettim ben de.inşallah mucizen kendiliğinden gerçek olur
inşallah neolur dua et ben ediom ama bilmiyorum salıya kadar mühlet verdm kendme
tesbihlemi iki gündür eşime 100 kere söletiom elini karnıma koydurarak bnde hemen çeekerim şimdik cok acayip haldeyim hiç belirtim de yok gebelikle ilgiliEtmezmiyim sürekli zikrimdesiniz bol bol tesbih Çek el varis 707 tane
üç gündür neler cekiyorum tahmin edersiniz vallahi ölcem meraktan ama hayal krıklığından korkuyom
bu lafı duycakmıyım cok merak ediyorum nzamn duycamKorkma Allah büyüktür neler yaşadığını tahmin edebiliyorum ben bile Dr hamilesin dediğinde rüyadayım zanediyodum
tesbihlemi iki gündür eşime 100 kere söletiom elini karnıma koydurarak bnde hemen çeekerim şimdik cok acayip haldeyim hiç belirtim de yok gebelikle ilgili
bu lafı duycakmıyım cok merak ediyorum nzamn duycam
inşallaah Allahım duamı kabul etsin inşallahAy canım benim kuzum bu kadar endişe etme tamamı annesi yavrun sana süpriz yapar inşallah
allah razı olsun cok mutlu oldum bnde birini arıyodm bunun için kalbin temzmişTabiykide duyacaksın bak gör bugece senin için isthreye yatıcam normalde yatmam ama senin için yatıcam
allah razı olsun cok mutlu oldum bnde birini arıyodm bunun için kalbin temzmiş:)
güldane annemin ismi bugce uyuyamam ben şimdik meraktanCanım benim ne demek annenin ismi nedir acaba çünkü namazda ikinizin ismi lazım senin duygu olduğunu biliyorum
Bu kadar sitres yapma sen rahat rahat uyu herşeyinle Allah'a sığın ve ona tevekkül etgüldane annemin ismi bugce uyuyamam ben şimdik meraktan
tesbihimi çekiyorum birazdan yatıcam hakkımda hayırlısı olsun inşallha allah emanet olun anneler ii geceler:)Bu kadar sitres yapma sen rahat rahat uyu herşeyinle Allah'a sığın ve ona tevekkül et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?