Canım benim sanada iyi geceler amin amin amintesbihimi çekiyorum birazdan yatıcam hakkımda hayırlısı olsun inşallha allah emanet olun anneler ii geceler:)
tesbihimi çekiyorum birazdan yatıcam hakkımda hayırlısı olsun inşallha allah emanet olun anneler ii geceler:)
canım bende evde vakit gecirmeye calışıyorum akşamları jeli koyduktan sonra 45 dk yürüyüşler yapmaya calışıyorum ama bugün itibariyle adet belirtileri başladı malesefBiz
Biz iyiz şimdilik bir problem yok testlerimizi yaptırıyoruz bakalım asıl sen nasılsın belirti varmı hiç canım inşallah emeğin boşa gittmesin
salıya kadar beklicem sonraaa inşallah olmazsam bicesaret baktırcam bana dua et sen annesinşuan
nasıl gerginim anlatamam ya deli olca uykularımı bile derin uyuyamıyorum dün gece uyur uyanık haldeydim ezan okunuyodu namaza kalkcam böle debelenirken rüya hayal gibi böle bi kıs cocugu gördüm ya aklıma rabia ismi geldi direk tuhaf oldum kalktım hemencanım hayırlısı olsun insallah sansligunden sonra seninde pozitif sonucun aliriz benim arkadaslarimda sebebsiz infilite ile tup bebdk denediler olmadi tedaviden yaklasik 9 ay donra dogal yolla hamile kaldi seninde olabilir yani bebis simdiden hayirlisi olsun topimiz senlensin guzel haberlerle arkadanda bizler geliriz Rabbimin takdiriyle umarim
inşallah sonuçlar hep pozitif olcak bu ayayyyy ağzından bal damlıyor inşallah hayırlısı ile anneyimdir.canım hep dua ediyorum burdaki arkadaşlara
Hep aklimdasin canim yaaa...insallah hamilesindirsansligun nerdesin meraktan öldüm kızlaar yokmuusunuz ya
eger olsaydı senle aynı zaman olcaktı bnmde biliyorum hatta dün dedim eşime gelmio artık bnle aynı zamnda olan dedim sen nasılsın bebek nasıHep aklimdasin canim yaaa...insallah hamilesindir
aynen telefondan da girilmiyor ben en son 6 temmuzda adet oldum bu ay gecikmem var ama gebelikle ilgili sıfır belirtim var yaKızlarrrr nasılsın ben şuan sinirliyim bana daha önce gelen mesajlara bakamıyorum şimdi geçmişe tek tek bakıcam kim ne yazdı diye
Yeni sistemi hiçççç sevmedim
arkadaşlarrr nerdesiniz ya bana belirti söleyin lütfen ben napcam şimdik ya en son 6 temmuzda adet oldum ben kafam karmakarışık halde
olmadım ama karnım ağrıyo gibi sürekli deli olcam ben ağlasam ağlıcam böle bi tuhafım ne seviniyom ne üzülüyom hiçbiişi hissetmiyom neolur dua edin olmıyım eşim bu ay rusyaya gitcek 2 ay gelmicek en azından onu beklerim burda bebemle iştende cıkıyorum ailemle kalcamGeçmişe
Bi dakka bi dakka sen adet olmadınmı bi mucize daha mı geliyor yoksa
Kuzucum bende hamile olduğumu öğrendiğimde hiç belirti yoktu sanırım sendede yokmuş yanlış okumadıysam :)))))))))))
benim esime de verdi, buz de fiyatını sormadan attirdik posete benim ilaclarla birlikte, sonradan kalsin da diyemedik :) inşallah iyi gelmistir bakalim:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
olmadım ama karnım ağrıyo gibi sürekli deli olcam ben ağlasam ağlıcam böle bi tuhafım ne seviniyom ne üzülüyom hiçbiişi hissetmiyom neolur dua edin olmıyım eşim bu ay rusyaya gitcek 2 ay gelmicek en azından onu beklerim burda bebemle iştende cıkıyorum ailemle kalcam
deli olcam kendimi dinlemekten patladım göğüserim hiç acımıyo halbuki hasta olcama yakın patlıyoar ya ben ii değilim gidemem çok olumsz test sonucu aldım içimden gelmio kan vermek sanki olmadı yine stresten bölemiş gbi gelio kndm cıkıyom ailem avrupa yakasında oraya gtcem bn anadlu yakasndyım tek kalamam burdaKuzum senin eşin daha gitmedimi
Keşke bugün kan versen biliyorum zor ama şuan yaşadığın kararsızlık dahada zor
Dularımda olacaksın cnm benim
Kendi isteğinlemi işinden çıkıyorsun cnm ?
Keşke tanışabilseydik nasip belki transferlerimiz aynı zamana denk gelir ben gittiğimde 3 çift falan vardı ama merkez kalabalık olmamasına raģmen 3 te olan görüşmeye biz 45 dk sonra girebildik bekledik yani bizde sen ne zaman adet oldun bu ay bi de şimdi muayene oldum dedin ya ücret ödedin mi onun için.ben muayene olmadım ulun bey rahim filmi çektir ondan snra tekrardan tedaviye başlayalım dedi ben de hesaplamalarıma göre yumurta toplama işlemim bayrama denk gelebilir büyük ihtimal ama bayramda merkezde dönüşümlü olarak çalışıyorlar çünkü geçen sene de aynı zamanlardı ilk merkeze gittiğimde ulun beye sormuştum bayramdan sonra başlasak daha iyi olur demişti hatta bu gittiğimde de söledim geçen seneyle aynı zamanlar olucak uğursuz gelmesin dedim de güldü sahi sen rahim filmini nerde çektirdin tatlım nasıl zor bi işlem mi ?bi de ohss olayını sordun mu ben sordum yaşayabilirsin dedi çünkü benden 18 yumurta toplandı ya bu kadar az sayıyla ohss yaşanması pek görülmüyomuş .sen neler yapıyosun bu arada ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?