Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Sağol canım sıra sende inşallah sen de burda ilân edip sevindirirsin bizleri
İnsallah canim ben oyle saniyorumki icimden bir his ikiz oldugunu ve tutundugunu soyluyor :) bu arada sende gaz oldumu bende bugun cok gaz skintisi olduda

hacico gözünüz aydın canım benim çok sevindim,simdi uyandim ve dedimki bir bakayim kizlar ne yazmış,okuyunca çok mutlu oldum şimdi sira melidya da inşallah oda sevindiricek bizLeri
Selen hanima dedimki geçende,sizin adınıZa açılmış bir sayfa var kadinlar kulübüne kizlarla orda yazisiyoruz,güldü ve ayla hemsirede oda biliyormuş bizim yazdiklarimizi,kötü bişiy yazan varmi diye sorunca ,ben henüz karşılaşmadım dedim,sadece ulun beyin hastasi bu sayfada bişiyler paylaştı onada gerekeni söylediler dedim,ondan bile haberi var

Sağol canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah Selen hanım o yoğunlukta nasıl takip ediyor bu sayfayı Ayla hemşire okuyup söylemiştir bence kadının tuvalete gitmeye bile vakti yok yani

İnsallah canim ben oyle saniyorumki icimden bir his ikiz oldugunu ve tutundugunu soyluyor :) bu arada sende gaz oldumu bende bugun cok gaz skintisi olduda
Allah gönlüne göre versin canım ☺ evet gaz baya olmuştu bende de nedense bir hafta falan devam etmişti transfer sonrası.normalde hiç gazlı bir insan degilimdir o yüzden çok rahatsız etmişti beni

Günaydın kızlar bir şey merak ettim 12. Gün betahcg testini merkezde yaptırıp pozitifi görenlere sorum:
Selen hanım muayene ediyor mu?sonuca bakıp ne diyor yani merak ettim.
Ben özel bir Tıp merkezinde yaptırdım direk danışmadan kan alma birimine gittim ve sonucum aldım çıktım doktora falan muayene olmadim yani.
dün sabah da ayla hanımı aradım test sonucum söyledim tebrik etti Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah dedi hiç bir ilaç değişikliği olmayacak keseye görene kadar iğnelere devam dedi 10 gün sonra kese için randevu al gel dedi.
benim merkezde bir tane ücretsiz betahcg test hakkım var şimdi degil mi?p.Tesi merkeze gidip tekrar katlandimi diye tahlil yaptirsam selen hn. Muayene eder mi en azından bir mi iki mi görebilir mi acaba
Çok meraktayim sabah sabah ne yazdım dimi

Bugun 4. Gunum belim agriyo bariz ne hareket etsem belimde bir agri hissediyorum esasen belirtidir diye seviniyorumda bi yandanda korkmuyorum degil

Bence muayne etmez görmesi için henüz çok erken,testi yaptirabilirsin diye düşünüyorum canim.

Merhaba arkadaşlar
Yarin transfere gidiyorum ismim elif ve dualarınızi bekliyorum,daha evvel isimle yapilan dualarin kabul olacağına dair bir söylem duymuştum ona istinaden siZlerden de dua istiyorum :)
Bu aşamaya kadar çok şükür geldik,bundan sonrasınada hayırlısi ile evlatlarima kavuşmayı nasip eyler rabbim.özellikle bebekleri tutan kader arkadaşlarıma sesleniyorum sizler hamiş olduğuz için sizin dualarinizin ne kadar önemli olduğunu biliyorum.burada birbirimizi tanimiyoruz,şunu biliyorum ki herbirimiz çok güçlü kadinlariz ve savaşçı anne adaylarıyız.allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun,mübarek 3 aylarin yüzü suyu hurmetine kimin gönlünden geçen her ne dileği varsa kabul eylesin inşallah
hacico yarin test için geleceksin sanırım bahçeci ye,bizi yarin sabah arayip bilgi vereceklerini söylediler umarim tanışma fırsatımız olur seninle.sende hayirli haberler alirsin inşallah
melidya nasil gidiyor senin,gaz problemin devam ediyormu seninle aramizda 6 gün var
Heyecanin git gide artiyordur eminimm

Canim elifcim dualarim senle Rabbim hepimizin muradini versin insAllah benim gaz sorunum baya azaldi ama belimde ve kasigimda agri var ben hamile oldugumu dusunuyorum insAllah cunku daha once hic boyle seyler hissetmedim hic kanamamda olmadi o yuzden umutlaniyorum. Transferden sonraki gunler gecmek bilmiyor. Beklemek cok zor . Bu arada sana bi tavsiye kalcadan igne vericek doktor o igneyi birgun saga bir gun sola vur ve masaj yapip dagittiktan sonra buz koy bir kac dakika bana hemsire gec soyledi bunu suan popomun ustune otururken cok zorlaniyorum. Kizlar insallah bi gun ayarlayalim tanisalim cok isterim

Merhaba arkadaşlar bende selen hanımın hastasıydım çok şükür şu an 4 buçuk aylık ikizlerime hamileyimm rabbim tüm evlat isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah.. evet iğneler ilaçlar biraz zor bir süreç ama inanın hepsine değiyor bana hamile haberini ayla hemşire söylemişti o anı hiç unutamam sarıldım ağladım çok karmaşık duygular inşallah RABBİM hepinize hayırlı haberler almayı nasip eder sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım daha önce böyle hareketli değildi burası görünce bi bakayım dedim

melidya 5 gün önceden başlatıyor zaten iğnelere,daha şimdiden oturamiyorum,tavsiyelerin için teşekkkür ederim canim uygulayacağım.bu arada ben trabzonda yaşıyorum,babamlarin evi var gebze çayırovada burda kaliyorum tedavi süresince,annem yok rahmetli oldu 2,5 sene evvel.bakanimda yok anlayacağınız.bugün transfer yarin akşamda dönüş yapicaz trabzona eşim geldi beni almaya uçakla dönücez,ben biraz tedirginim çok mu erken diye,selen hanim da ayni gün bile dönebilirsin demişti eşim ona istinaden birde iş yerinden izin alamadığı için sali akşamına dönüş aldi.transfer sonrasi ne yaptınız kizlar yatar pozisyon mu yoksa normal oturdunuzmu.ben dünden yemeklerimi yaptim hazırladım malûm kimsem.yok burada,2 tane erkek kardeşim,babam,ve eşim var yanimda.onlar bana hizmet edicekler bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…