- 21 Mayıs 2013
- 825
- 200
- 123
- Konu Sahibi umutlugirl
-
- #1.141
Canım Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla tutunur bebislerimiz.bugün merkeze gelemeyecegim başka bir hastanede yaptiracagim ay sonu kese için gideceğim inşallah ama tanışmayı bende cok isterdim.senin de hayirli haberlerini alırız inşallah elif kardeşim Allah emeklerini zayi etmesin inşallahMerhaba arkadaşlar
Yarin transfere gidiyorum ismim elif ve dualarınızi bekliyorum,daha evvel isimle yapilan dualarin kabul olacağına dair bir söylem duymuştum ona istinaden siZlerden de dua istiyorum :)
Bu aşamaya kadar çok şükür geldik,bundan sonrasınada hayırlısi ile evlatlarima kavuşmayı nasip eyler rabbim.özellikle bebekleri tutan kader arkadaşlarıma sesleniyorum sizler hamiş olduğuz için sizin dualarinizin ne kadar önemli olduğunu biliyorum.burada birbirimizi tanimiyoruz,şunu biliyorum ki herbirimiz çok güçlü kadinlariz ve savaşçı anne adaylarıyız.allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun,mübarek 3 aylarin yüzü suyu hurmetine kimin gönlünden geçen her ne dileği varsa kabul eylesin inşallah
hacico yarin test için geleceksin sanırım bahçeci ye,bizi yarin sabah arayip bilgi vereceklerini söylediler umarim tanışma fırsatımız olur seninle.sende hayirli haberler alirsin inşallah
melidya nasil gidiyor senin,gaz problemin devam ediyormu seninle aramizda 6 gün var
Heyecanin git gide artiyordur eminimm
Canim biz acaba senle tanismis olabilirmiyiz ben merkeze kiz krdesinle gelmistim trabzonlu bi hanimla tanismistim oturup baya konusmustuk ben amerikadan geldim tedaviye belki sensen hatirlarsin :) bu arada ben ilk gun hic egilip kalkmadim ilk gun uzandim ama ikinci gunden sonra artik kalktim ufak tefek islerle ugrasiyorum ama cok uzun sureayakta kalmamaya dikkat ediyorum bugun 6. Gunum meraktan cildircam benimki 5. Gun embriyosuydu bazi forumlarda test yapsan cikar yaziyo test yapmayi dusunuyorum bu bekleme sureci cok zor simdi sende beklemeye basladin insallah bizde hayirli sonuclarimizi burda paylasiriz seni takipteyimmelidya 5 gün önceden başlatıyor zaten iğnelere,daha şimdiden oturamiyorum,tavsiyelerin için teşekkkür ederim canim uygulayacağım.bu arada ben trabzonda yaşıyorum,babamlarin evi var gebze çayırovada burda kaliyorum tedavi süresince,annem yok rahmetli oldu 2,5 sene evvel.bakanimda yok anlayacağınız.bugün transfer yarin akşamda dönüş yapicaz trabzona eşim geldi beni almaya uçakla dönücez,ben biraz tedirginim çok mu erken diye,selen hanim da ayni gün bile dönebilirsin demişti eşim ona istinaden birde iş yerinden izin alamadığı için sali akşamına dönüş aldi.transfer sonrasi ne yaptınız kizlar yatar pozisyon mu yoksa normal oturdunuzmu.ben dünden yemeklerimi yaptim hazırladım malûm kimsem.yok burada,2 tane erkek kardeşim,babam,ve eşim var yanimda.onlar bana hizmet edicekler bugün
Valla suan stres 1500 durumda herkezin ruyalarina giriyorum valla kesin benimki hemen cikmaz kesinmelidya ben değilim o tanistigin canim.test yapma daha çok erken bence,negatif cikarsa bide stres yaparsin kendine birazdaha sabir arkadaşım.ben yapmıştım diğerlerinde sonrada pişman olmuştum,o yüzden tavsiye etmiyorum,herkezin bünyesi farkli belki seninki hemen çıkmaz sonrada stres olmandan korkuyorum
cnm ben 5.günü idrar testi yapmıştım cikti
Kardesim test almaya gitti kizlar insallah silikte olsa gorurum ben inanin hamile oldugumu hissediyorum ama korkuyorumda bugun kan testi yaptirmayi bile dusundum annemler birakmiyorlar ptesiye git hastanende yaptir diyolar beklemek hakkaten zorcanım ben de 8. gün idrar testinde yaptıktan 3-4 saat sonra hafif çizgi belirmişti ama geçersizdir diye çok umutlanmamıştım.10. gün idrar testinde ikinci çizgi direk çıktı ama.sen içini ferah tut bence hamilesinmelidya
ayyy hadi hayırlısı canım ne güzel yaa inşallahKizlar silik cizgiyi gorduminsallah test dogrudur
Amin canim aminnn kendimi cokta kaptirmak istemiyorum ama rabbim hepimizin yuzunu guldursun :)Allahım buradaki arkadaşlarımin hepsinin pozitif sonuç almasını nasip eyle inş.icindede bana nasip eyle.darisi basima
inşallah canım yaaa :)ayyy hadi hayırlısı canım ne güzel yaa inşallah
Benim 6.günüm silik anca cıktı canımMerhaba herkese bende transferimin 5. Günü idrar testi yaptım ama ikinci çiZgi silik bile çıkmadı sonuç için çok mu erken baktım acaba 5. Gün transferi benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?