Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Canım Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla tutunur bebislerimiz.bugün merkeze gelemeyecegim başka bir hastanede yaptiracagim ay sonu kese için gideceğim inşallah ama tanışmayı bende cok isterdim.senin de hayirli haberlerini alırız inşallah elif kardeşim Allah emeklerini zayi etmesin inşallah

Canim biz acaba senle tanismis olabilirmiyiz ben merkeze kiz krdesinle gelmistim trabzonlu bi hanimla tanismistim oturup baya konusmustuk ben amerikadan geldim tedaviye belki sensen hatirlarsin :) bu arada ben ilk gun hic egilip kalkmadim ilk gun uzandim ama ikinci gunden sonra artik kalktim ufak tefek islerle ugrasiyorum ama cok uzun sureayakta kalmamaya dikkat ediyorum bugun 6. Gunum meraktan cildircam benimki 5. Gun embriyosuydu bazi forumlarda test yapsan cikar yaziyo test yapmayi dusunuyorum bu bekleme sureci cok zor simdi sende beklemeye basladin insallah bizde hayirli sonuclarimizi burda paylasiriz seni takipteyim

melidya ben değilim o tanistigin canim.test yapma daha çok erken bence,negatif cikarsa bide stres yaparsin kendine birazdaha sabir arkadaşım.ben yapmıştım diğerlerinde sonrada pişman olmuştum,o yüzden tavsiye etmiyorum,herkezin bünyesi farkli belki seninki hemen çıkmaz sonrada stres olmandan korkuyorum

canım ben de 8. gün idrar testinde yaptıktan 3-4 saat sonra hafif çizgi belirmişti ama geçersizdir diye çok umutlanmamıştım.10. gün idrar testinde ikinci çizgi direk çıktı ama.sen içini ferah tut bence hamilesin melidya

Valla suan stres 1500 durumda herkezin ruyalarina giriyorum valla kesin benimki hemen cikmaz kesin
cnm ben 5.günü idrar testi yapmıştım cikti
Kardesim test almaya gitti kizlar insallah silikte olsa gorurum ben inanin hamile oldugumu hissediyorum ama korkuyorumda bugun kan testi yaptirmayi bile dusundum annemler birakmiyorlar ptesiye git hastanende yaptir diyolar beklemek hakkaten zor

Çok sevindim cnm kesinlikle hamilesin kendini kaptı bence çünkü yanılma yok testlerde ben 5.yaptım silik çıktı gittim hemen hastaneye değer 116 çıktı 12.gün 3248 çıktı ve suan 3 aylık hamileyim ikiz lere

2 embriyo transfer edildi ama benimki benimki tasadufen normalde selen hanim 1 embriyo dedi ama embriyolog 2 tane çözmüştu mecbur kalıntı 2 tane transfer edildi ve ikiside tuttu gev olsun güç olmasın

Merhaba herkese bende transferimin 5. Günü idrar testi yaptım ama ikinci çiZgi silik bile çıkmadı sonuç için çok mu erken baktım acaba 5. Gün transferi benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…