- Konu Sahibi umutlugirl
-
- #1.161
Tşk cevap için aradan süre geçince çiZgi silik oldu ama o Zaman doğru olmuyor diye duymuştum test gününü beklemek çok zorBenim 6.günüm silik anca cıktı canım
Bilemiyorum ama burda aradan zaman gectikten sonra silik cızgı yakalayıp hamile cıkanlar varTşk cevap için aradan süre geçince çiZgi silik oldu ama o Zaman doğru olmuyor diye duymuştum test gününü beklemek çok zor
Selen hanımı bende çok sevdim umarım bizde hayırlı sevinçli haberler alırızArkadaslar hepinize merhaba. Ben de Selen Hanim'in hastasiyim. Ben de bir iki gun icinde tedaviye basliyorum. Su an folik ve vitaminlere basladim. Reglimi bekliyorum. Selen Hanim'i ilk gordugumde guven verdi bana. Sagolsun. Ben cok memnun kaldim. Umarim Allah hepimize bebis nasip eder
Teşekkür ederim arkadaşım senin de tedavin hayırlı olsun inşallah.benim de 5.gün 3 tane embriyom var.biri orta kaliteymiş.embriyoların bazı sınıflandırmaları varmış.5aa yada 4aa vb.sizinkilerin durumu nedir bilgi verdiler misevgii20 bnde selen hanımın hastasiyim.benmde opu oldu fazla yumurta toplandığı için 5.gun 3 embriyo donduruldu.selen hanım transferi erteledi.bende bayramdan sonra transferi dusunuyorum hayirlisiyla.seninde tedavin hayırlı olsun
Donmuş transferi yapmasının sebebi hormon testinin yüksek çıkması yada Rahmi'n kalınlaşmaması demekmiş.bana taze transfer yapacaktı normalde.bi hormon değerim yüksek çıktığı için bir ay sonraya ertelendi.ben ilaçları hep eczaneden aldım.iğnelerde baya indirim yapıyorlar.bahçeciye bende çok güveniyorum labaratuvarı özellikle çok iyiymiş önemli olanda bu zaten.inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz ben de hamileyim diye burda paylaşırımBen sanirim persembe gunu gidecegim reglimin 2.gunu. Selen hanim bana bir ay dondurup sonra transfer yapariz demisti. Sizin reglinin ikinci gunu gittikten sonra toplam kac gun gecmisti arkadaslar transfer icin? Benim sanirim bayram haftasi transfer mumkun olacak. İlaclari biz kendimiz mi temin ediyoruz yoksa klinikten mi aliyoruz? Eger kendimiz temin edersek bana yer önerebilir misiniz?sevgii20 blackcelep61 hayirli olsun cnm. İnsallah guzel haberlerinizi de paylasirsiniz.
Teşekkür ederim.sorun nedir sizde? Test günün ne zaman heyecan dorukta yani.allah hayırlısını nasip etsinsevgii20 hayirli olsun canim.benim dün transferim oldu,5.gün embriyosu dondurulmuş embriyo transferi yapıldı.genetik inceleme de yaptirdik biz bu 4. Tüp bebek tedavisi denemem,bahcecide ilk denemem,gönlüm rahat herşey gayet yolunda sukrolsun,gerisi nasip kısmet vakti gelmişse olacak diyorum, melidya hacico sizlerde durumlar nasıl.
Hayırlı ugurlu olsun canım Rabbim kucagına almayı nasip etsin . Artık kendimi kaptırıyorumÇok sevindim cnm kesinlikle hamilesin kendini kaptı bence çünkü yanılma yok testlerde ben 5.yaptım silik çıktı gittim hemen hastaneye değer 116 çıktı 12.gün 3248 çıktı ve suan 3 aylık hamileyim ikiz lere
Hayırlı uğurlu olsun Can'ım.allah devamını getirsin sağlıklı bi şekilde.biz de inşallah bu günleri görürüzHayırlı ugurlu olsun canım Rabbim kucagına almayı nasip etsin . Artık kendimi kaptırıyorum3. Testtede çizgi cıktı cok şükür inşallah ikizdir şimdi 12. Gün degerim kaç çıkıcak diye meraktayım
canım ısrarla tahlil yaptırmıyorum herkes sorup duruyor aslında ben de çatlıyorum ama yine de sabrediyorumDünkü tahlilin nasıldihacico
Kızlar inşallah hepinizden hamileyim kelimesini duyarız .hacico blackcelep61 L lavantacicegi kızlar ben Hamileyim kan tahlili yaptirmadim ama idrar testlerini 3 kere daha yaptim ikinci cizgi hepsinde cikti Rabbime sukurler olsun benim kan tahlili pazartesi 30 mayis yani ama idrar testini sordum idrarda cikiyosa hamilesindir dedi ignemi yaptirdigim klinik hislerimi anlatmam cokkk zor Rabbim hepimizin kucagini doldursun insallah :) bu arada goz bebeklerim inanilmaz degisti inanmazdim bole seylere ama buyuduler :)
sevgii20 aygisi kızlar tedaviniz hayırlı olsun inşallahhhh benim ilk denememdi sorun bendeydı haşimato tiroidi hastasıyım prolaktin hormonum yuksekti ve yumurta rezervim pek iyi değildi. 15 yumurta toplandı 3 tane 5. Gün embriyosu donduruldu 2 tanesi 1. Kalıte dediler 5bb imiş 1 tanesi orta kalıte dediler . Nisan ayında toplama yapıldı donduruldu bu ay transfer oldu 3 ünüde transfer ettiler. Transfeeden sonra gaz sancısı ve bel agrısı cektim . Bugun transfer olalı 7 gün oldu ve idrarda cok şükür belli oldu . Rabbim hepimizi güldürsün inşallah hacico nasılsın canım seni merak ettim
Hayırlı olsun bebeğin Can'ım.bizde burdan inşallah sizler gibi Mutlu haberler veririz.sizde sorun neydi.hikayeni kısaca anlatır mısın?hayırlı olsun canım inşallah kucağımıza aldığımız günleri de haber vermek nasip olur
idrarda pozitifi erkenden gördün sen maşallah ikiz ya da üçüz mü acaba diye düşünüyor insan
bende meraktan çatlıyorum ama sabırla kese görmeyi bekliyorum canım.yaptırıcam yaptırıcam diye diye günler geçti artık delik deşik oldum vücuduma bir iğne girmesine dahi tahammülüm kalmadı desem yeridir.değerim artmıştır umarım
şimdilik vücudumda bir değişiklik yok.geçen gün tiroid ultrasonu için dr.a gittim sedyeye uzanırken karnıma ağrı girdi çünkü sedyenin ucuna oturup o şekilde uzan diyorlar o da tehlikeli bir pozisyon bence.hamileyim deyince ayaklarını da kendine çek sedyeye kaldır dedileruyarmak lazım
uyku hali var bir de koku hassasiyeti de bir kaç kez oldu bakalım beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?