- 3 Ocak 2014
- 1.279
- 1.114
- 133
- Konu Sahibi umutlugirl
-
- #1.181
inşallah canımHayırlı olsun bebeğin Can'ım.bizde burdan inşallah sizler gibi Mutlu haberler veririz.sizde sorun neydi.hikayeni kısaca anlatır mısın?
Amin canım evet doğru diyorsun ama işte belirtileri yaşamaya başlayınca yükseldiğini anladım herşeyi belgelemeye gerek olmadığını düşünmeye başladım canım acıyo çünküHacico iyi sabretmişsin ben çoktan tekrar kan vermiştim Her aşaması çok stresli kaç yumurta toplacak kaçı döllenecek kaç tanesi 5.güne gelecek.allah hepimizin yardımcısı olsun
Başından itibaren sizleri takip ediyorum.inanın bende dua ettim size.bizlere umut oldunuz.rabbim devamını da getirsin inşallah.hikayeniz çok gerilerde kaldı isterseniz bi özetini geçin ben ve benim gibi arkadaşlara da umut olsun . Teşekkür ederim şimdidenAmin canım evet doğru diyorsun ama işte belirtileri yaşamaya başlayınca yükseldiğini anladım herşeyi belgelemeye gerek olmadığını düşünmeye başladım canım acıyo çünkü
Allah razı olsun canım darısı sana inşallahBaşından itibaren sizleri takip ediyorum.inanın bende dua ettim size.bizlere umut oldunuz.rabbim devamını da getirsin inşallah.hikayeniz çok gerilerde kaldı isterseniz bi özetini geçin ben ve benim gibi arkadaşlara da umut olsun . Teşekkür ederim şimdiden
Sağol Can'ım.keseyi de görürsün inşallah.Allah razı olsun canım darısı sana inşallahkeseyi bir görüp hikayem kesinleşince hikayemi olumlu sonuçlandı olarak yazarım inşallah
P princess01hamiş arkadaşlar ilk kese görmeye ne zaman gittiniz acaba Selen Hanımaveraerva Phantaghiro D demet12341 Aslihanky P princess01
aaa ben seni selen hanımın hastası diye hatırladım nedense canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Anladım canım çok sağol peki 20 gün sonra hem kalp atışı hem kese görülür mü çok soru sordumTest gününden 10 gün sonra vajinal ultrasonda 20 gün sonra karından bakıldığında görünüyor.
Selen hanimin hastasiyim.Kan testine gittim en son.Gitmeye devam etmek isterdim malum bütçeyi de zorladık.Sonraki kontrollerimi doğum yapmayı düşündüğüm özel sağlık sigortamın olduğu hastanede devam ediyorum.Kalp sesini Selen hanımla dinlemedim yaniaaa ben seni selen hanımın hastası diye hatırladım nedense canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canımmm inan mesajını görünce çok sevindim tekrar tekrar hayırlı olsun. Selen hanım 12.haftaya kadar alttan muayene ediyor kaçışın yok :) ben de istemiyorum dedim ama zararı yokmuş kabul etmedi. 12.gün bahçecideki kan testinde 575 çıkmıştı değerim keseyi görmek için 6+0 günlükken çağırdı. Kalp atışı da duyulmştuhamiş arkadaşlar ilk kese görmeye ne zaman gittiniz acaba Selen Hanımaveraerva Phantaghiro D demet12341 Aslihanky P princess01
hatırladıklarımı etiketledim vajinal ultrasonla baktırmak istemiyorum.test gününden kaç gün sonra karından belli oluyor acaba bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?