Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Hacico iyi sabretmişsin ben çoktan tekrar kan vermiştim Her aşaması çok stresli kaç yumurta toplacak kaçı döllenecek kaç tanesi 5.güne gelecek.allah hepimizin yardımcısı olsun

Hacico iyi sabretmişsin ben çoktan tekrar kan vermiştim Her aşaması çok stresli kaç yumurta toplacak kaçı döllenecek kaç tanesi 5.güne gelecek.allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin canım evet doğru diyorsun ama işte belirtileri yaşamaya başlayınca yükseldiğini anladım herşeyi belgelemeye gerek olmadığını düşünmeye başladım canım acıyo çünkü

Amin canım evet doğru diyorsun ama işte belirtileri yaşamaya başlayınca yükseldiğini anladım herşeyi belgelemeye gerek olmadığını düşünmeye başladım canım acıyo çünkü
Başından itibaren sizleri takip ediyorum.inanın bende dua ettim size.bizlere umut oldunuz.rabbim devamını da getirsin inşallah.hikayeniz çok gerilerde kaldı isterseniz bi özetini geçin ben ve benim gibi arkadaşlara da umut olsun . Teşekkür ederim şimdiden

Allah razı olsun canım darısı sana inşallah keseyi bir görüp hikayem kesinleşince hikayemi olumlu sonuçlandı olarak yazarım inşallah

Kizlar merhaba size bişiy sorucam,tüp bebek transfer sonrasi cep telefonu ve.internet kullanımı ile ilgili bi uyari yapmadı bana selen hanim,diğer tedavilerde dikkat etmemi istemişlerdi siz nasil bir yol izlediniz,gördüğüm kadariyla herkes yaziyor burda bi sıkıntı olmaz herhalde.o konuda biraz tedirginim açıkçası.
sevgii20 sende benim.gibi hikaye istiyorsun bende kimin ne.problemi.var diye merak.etmiştim,herkezin problemi farkli canim,bizde erkek inferlitesi var sperm.sayimiz ve kalitemiz cok düşük, hiç hamile kalmadim kendiliğinden,tüp bebek tedavisinde embriyolar 5. Güne ulaşıyor çok şükür

Bu 4. Tüp bebek denenem diğerleri hiç tutmamıştı,bahcecide ilk denemem.bu arada biz 5 tane de dondurduk 1,400 tl ödedik çok pahali işlemleri yaptiklari herşey normal bir bütçeyi çok sarsan türden,yapacak bişiy yok mecbursun bi yerde.biz raporlu olarak gittik 12 bin tl yi buldu masraflarimiz.yol masraflarımız da dâhil,neyapalim.sonu.güzel olur inşallah

Ben vajinalle baktırdım. 10 gün sonra kese göründü. Başka arkadaşım vajinalle baktırmadı. Karından 10 gün sonra baktırdığında kese görünmedi. Yaklaşık bi 10 gün sonra gitti. Kese karından göründü ama kalp atışı duyulmadı. Kalp atışı için de 1 hafta sonra gitti. Ordan biliyorum. Yoksa ben vajinal baktırdım dayanamazdım o kadar beklemeye :)

Kızlar beta 7. Gün degerim 74.74 cıktı selen hanımla görüştüm hayırlı olsun dedi ptesi tekrar beta hcg bakılcak erken yapmıssın dedi :) 74.74 yüksekmi kızlar ikiz olanilirmi diye şüphe içindeyim :)

aaa ben seni selen hanımın hastası diye hatırladım nedense canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Selen hanimin hastasiyim.Kan testine gittim en son.Gitmeye devam etmek isterdim malum bütçeyi de zorladık.Sonraki kontrollerimi doğum yapmayı düşündüğüm özel sağlık sigortamın olduğu hastanede devam ediyorum.Kalp sesini Selen hanımla dinlemedim yani

Canımmm inan mesajını görünce çok sevindim tekrar tekrar hayırlı olsun. Selen hanım 12.haftaya kadar alttan muayene ediyor kaçışın yok :) ben de istemiyorum dedim ama zararı yokmuş kabul etmedi. 12.gün bahçecideki kan testinde 575 çıkmıştı değerim keseyi görmek için 6+0 günlükken çağırdı. Kalp atışı da duyulmştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…