Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Hayırlı olsun canım çok sevindim. Ben de ilk 8.gün yaptırdığımda 154 çıkmıştı. Tek gebelik.
Ama dondurulmuş embriyoda değer genelde yüksek çıkıyormuş bende benimki ikizdir diyordum ama :)

Hayırlı olsun canım çok sevindim. Ben de ilk 8.gün yaptırdığımda 154 çıkmıştı. Tek gebelik.
Ama dondurulmuş embriyoda değer genelde yüksek çıkıyormuş bende benimki ikizdir diyordum ama :)
Hayırlısı canım ikiz olmasını cok istiyorum baklım artık :)

Bana sadece yiyeceklerle ilgili uyarı da bulunmuştu canım. Ama iş gereği de telefonlardan pc den uzak duramıyorum

İyi akşamlar herkese sonucu pozitif olan arkadaşlar hayırlı olsun benım transferin 7. Günü testim silik çıktı ama bügun karnım çok şişti hareketlerimi bile kısıtlıyor endişe ediyorum kötü bişey olmasında. Aranızda bu sıkıntıları yaşayan oldu mu

endişe etme cnm o bence g azdır bendede çok oldu günde 1 bardak süt iç gaz problemi kalmaz kabızlık sorunda gidiyor

melidya çok ama çok sevindim arkadaşım hade gözün aydın,7.günde hamileliğini ilan ettin ya sana helal olsun ben cesaretli olamam senin gibi,bekleyeceğim 4 haziranda tahlile gideceğim

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun

Ne güzel kızlar ya herkesten olumlu haberler almak.bize de umut oluyorsunuz.transferi olacak benim gibi başka kimler var?

melidya çok ama çok sevindim arkadaşım hade gözün aydın,7.günde hamileliğini ilan ettin ya sana helal olsun ben cesaretli olamam senin gibi,bekleyeceğim 4 haziranda tahlile gideceğim
Hepinize cokkkkkk tesekkür ederim Rabbim sizlerin hamileyim haberini duyursun bize dahada mutlu olalım suan tek duam Rabbim sizin de haberinizi getirsin bize diye . Bırdaki dostluk destek müthiş birsey ben artık hep burdayım seviyorum sizi kızlar daha güzel bi destek hiç bir yerde yok
L lavantacicegi sevgii20 hepinize cokk tskler

Canım panik yapma inşallah hiç bişey olmaz bendede aynı sorun oldu

Allah razı olsun arkadaşım.inanın sizle beraber bende Mutlu oluyorum ve transfer için sabırsızlanıyorum

Kizlar transferimin 3.günündeyim ve şuan sağ kasigimda ince ince sancilar hissediyorum,belimdede ince ince agrilar var.bunlar normal belirtiler diye düşünüyorum sizcee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…