- 25 Kasım 2015
- 1.396
- 896
- 43
- Konu Sahibi umutlugirl
-
- #1.201
Hayırlı olsun canım çok sevindim. Ben de ilk 8.gün yaptırdığımda 154 çıkmıştı. Tek gebelik.Kızlar beta 7. Gün degerim 74.74 cıktı selen hanımla görüştüm hayırlı olsun dedi ptesi tekrar beta hcg bakılcak erken yapmıssın dedi :) 74.74 yüksekmi kızlar ikiz olanilirmi diye şüphe içindeyim :)
Hayırlısı canım ikiz olmasını cok istiyorum baklım artık :)Hayırlı olsun canım çok sevindim. Ben de ilk 8.gün yaptırdığımda 154 çıkmıştı. Tek gebelik.
Ama dondurulmuş embriyoda değer genelde yüksek çıkıyormuş bende benimki ikizdir diyordum ama :)
Bana sadece yiyeceklerle ilgili uyarı da bulunmuştu canım. Ama iş gereği de telefonlardan pc den uzak duramıyorumKizlar merhaba size bişiy sorucam,tüp bebek transfer sonrasi cep telefonu ve.internet kullanımı ile ilgili bi uyari yapmadı bana selen hanim,diğer tedavilerde dikkat etmemi istemişlerdi siz nasil bir yol izlediniz,gördüğüm kadariyla herkes yaziyor burda bi sıkıntı olmaz herhalde.o konuda biraz tedirginim açıkçası.
sevgii20 sende benim.gibi hikaye istiyorsun bende kimin ne.problemi.var diye merak.etmiştim,herkezin problemi farkli canim,bizde erkek inferlitesi var sperm.sayimiz ve kalitemiz cok düşük, hiç hamile kalmadim kendiliğinden,tüp bebek tedavisinde embriyolar 5. Güne ulaşıyor çok şükür
Hayırlısı olsun canım bend eçok istiyordum ama selen hanım tek olsun istiyor. İkizlerde erken doğum riski falan fazla ya pek sıkıntı olsun istemiyorHayırlısı canım ikiz olmasını cok istiyorum baklım artık :)
Tarnsferden sonraki 12.gün kan tahlil günüya o gün pozitif çıkınca 10 gün sonrasına çağırıyorlar. Vajinal muayene ile bakılıyorAnladım canım çok sağol peki 20 gün sonra hem kalp atışı hem kese görülür mü çok soru sordum
Hayırlı olsun Can'ım inşallah istediğin gibi ikizdir.bizde bu mutluluğu yaşarız inşallahHayırlısı canım ikiz olmasını cok istiyorum baklım artık :)
Şimdiden hayırlı uğurlu olsunİyi akşamlar herkese sonucu pozitif olan arkadaşlar hayırlı olsun benım transferin 7. Günü testim silik çıktı ama bügun karnım çok şişti hareketlerimi bile kısıtlıyor endişe ediyorum kötü bişey olmasında. Aranızda bu sıkıntıları yaşayan oldu mu
Hepinize cokkkkkk tesekkür ederim Rabbim sizlerin hamileyim haberini duyursun bize dahada mutlu olalım suan tek duam Rabbim sizin de haberinizi getirsin bize diye . Bırdaki dostluk destek müthiş birsey ben artık hep burdayım seviyorum sizi kızlar daha güzel bi destek hiç bir yerde yokmelidya çok ama çok sevindim arkadaşım hade gözün aydın,7.günde hamileliğini ilan ettin ya sana helal olsun ben cesaretli olamam senin gibi,bekleyeceğim 4 haziranda tahlile gideceğim
Canım panik yapma inşallah hiç bişey olmaz bendede aynı sorun olduİyi akşamlar herkese sonucu pozitif olan arkadaşlar hayırlı olsun benım transferin 7. Günü testim silik çıktı ama bügun karnım çok şişti hareketlerimi bile kısıtlıyor endişe ediyorum kötü bişey olmasında. Aranızda bu sıkıntıları yaşayan oldu mu
Allah razı olsun arkadaşım.inanın sizle beraber bende Mutlu oluyorum ve transfer için sabırsızlanıyorumHepinize cokkkkkk tesekkür ederim Rabbim sizlerin hamileyim haberini duyursun bize dahada mutlu olalım suan tek duam Rabbim sizin de haberinizi getirsin bize diye . Bırdaki dostluk destek müthiş birsey ben artık hep burdayım seviyorum sizi kızlar daha güzel bi destek hiç bir yerde yok
L lavantacicegisevgii20 hepinize cokk tskler
Bende aynen ole oldu gaz sancisida ilavesiydiKizlar transferimin 3.günündeyim ve şuan sağ kasigimda ince ince sancilar hissediyorum,belimdede ince ince agrilar var.bunlar normal belirtiler diye düşünüyorum sizcee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?