- 21 Mayıs 2013
- 825
- 200
- 123
- Konu Sahibi umutlugirl
-
- #1.221
bende karından istedim inşallah arkadaşın gibi olmaz hem kese hem kalp atışı belli olur canım cevabın için sağol randevumu ona göre ayarlayacağımBen vajinalle baktırdım. 10 gün sonra kese göründü. Başka arkadaşım vajinalle baktırmadı. Karından 10 gün sonra baktırdığında kese görünmedi. Yaklaşık bi 10 gün sonra gitti. Kese karından göründü ama kalp atışı duyulmadı. Kalp atışı için de 1 hafta sonra gitti. Ordan biliyorum. Yoksa ben vajinal baktırdım dayanamazdım o kadar beklemeye :)
senin üç tane transfer oldu dimi üçüz de olabilir canımKızlar beta 7. Gün degerim 74.74 cıktı selen hanımla görüştüm hayırlı olsun dedi ptesi tekrar beta hcg bakılcak erken yapmıssın dedi :) 74.74 yüksekmi kızlar ikiz olanilirmi diye şüphe içindeyim :)
Anladım canım bizde bütçeyi baya zorladık fakat ilaçların falan değişmesi gerek falan filan olayları olunca en azından riskli dönemi atlatana kadar Selen Hanıma gitmek istiyorum ne yapalım bebiş yapım aşamasında bile pahalıya patladı bize sonrası nasıl olur Allah bilirSelen hanimin hastasiyim.Kan testine gittim en son.Gitmeye devam etmek isterdim malum bütçeyi de zorladık.Sonraki kontrollerimi doğum yapmayı düşündüğüm özel sağlık sigortamın olduğu hastanede devam ediyorum.Kalp sesini Selen hanımla dinlemedim yani
Allah razı olsun canımCanımmm inan mesajını görünce çok sevindim tekrar tekrar hayırlı olsun. Selen hanım 12.haftaya kadar alttan muayene ediyor kaçışın yok :) ben de istemiyorum dedim ama zararı yokmuş kabul etmedi. 12.gün bahçecideki kan testinde 575 çıkmıştı değerim keseyi görmek için 6+0 günlükken çağırdı. Kalp atışı da duyulmştu
benim de afedersin sanki üstüste ilişki olmuş gibi ağrım oluyorduKizlar transferimin 3.günündeyim ve şuan sağ kasigimda ince ince sancilar hissediyorum,belimdede ince ince agrilar var.bunlar normal belirtiler diye düşünüyorum sizcee
yiyecekle ilgili ne dedi peki canım ben transfer sonrası kötü beslendim cipsler asitli içecekler çikolatalar derken evde yemek yapamadım öyle oldu ama şimdi ceviz yemeye çalışıyorumBana sadece yiyeceklerle ilgili uyarı da bulunmuştu canım. Ama iş gereği de telefonlardan pc den uzak duramıyorum
canım arkadaşımınki 16. haftada belli olmuştu.Arkadaslar cinsiyet kaç haftada belli oluuor
12+3 De gittiğimde öğrenemedim. 15+0 günlükken öğrenmiştikkizlar acil cvp cinsiyet kaçıncı haftada belli oluyor yazarmisiniz
Kalp atışı duyulana kadar yasak. Seni çağırdığı günler de ortalama duyulacağı günler. İlk muayenede kese etrafında vs kanama görmezse zaten yasak ortadan kalkıyorAllah razı olsun canımşenleniyor teker teker burası ben de çok seviniyorum pozitifleri gördükçe
Bende alttan muayene olma konusunda biraz korkuyorum zararı yok diyorlar ama o zaman ilişki neden yasak gibi sorular aklıma takılıyor
inşallah karından anlaşılır vajinale gerek kalmaz
Senin kan değerin benden yüksekmiş neredeyse iki katı benimkinin maşallah
Hayırlı olsun canım güzel haberlerini de alalım inşallah.Merhaba arkadaslar. Benim bugun reglimin ikinci gunu bakalim bugun gidip basliyorum tedaviye. Bugun napilacak acaba? Ben de cok heyecanliyim. Dogru duzgun beslenmeye calisiyorum. Trigeminal nevralji hastasiyim o yuzden hamilelik donemim zor gecebilir bu sebepten ben de ikiz olsa diye dua ediyorum. Bakalim kismet. Ananas , dut kurusu, ceviz oneriliyor su donemde. Bol su iciyorum. Sigarayi biraktim. Biraz apar topar oldu bizim icin ani bir karar verdik bebek icin. Bugun tedavi basliyor fakat dondurup bir ay sonra demisti Selen hanim transfer icin. Sanirim o da tam bayram haftasina denk geliyor. bakalim yasayip gorecegiz . Hakkimizda hayirlisi. İcinizi ferah tutun hepiniz. Dualarinizi eksik etmeyin. dualarim sizinle
Bende de transferin 3. yada 4.günü başlamıştı canım iyiyye işarettir inşallah sıkıntı yapmaKizlar transferimin 3.günündeyim ve şuan sağ kasigimda ince ince sancilar hissediyorum,belimdede ince ince agrilar var.bunlar normal belirtiler diye düşünüyorum sizcee
Senin de güzel haberlerini alırız inşallah canım.Ne güzel kızlar ya herkesten olumlu haberler almak.bize de umut oluyorsunuz.transferi olacak benim gibi başka kimler var?
Ben ikizdir diye dusunuyorum ama bilemedim 74.74 yuksekmiki canim 7. Gune goresenin üç tane transfer oldu dimi üçüz de olabilir canım
Orada beni tek rahatsız eden konu bekleme mevzusu. 3 saatten fazla beklediğim olduveraerva sagol canim bilgilerin icin. Geldim bakalim Bahceci'deyim bekliyorum burda olan varsa ses etsin
Olabilirmi diyosun yaniBenim 6 günü 116 çıkmıştı cnm 12.günde 3248 ve ikizdi
Canım durum ne?veraerva sagol canim bilgilerin icin. Geldim bakalim Bahceci'deyim bekliyorum burda olan varsa ses etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?