Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

bende karından istedim inşallah arkadaşın gibi olmaz hem kese hem kalp atışı belli olur canım cevabın için sağol randevumu ona göre ayarlayacağım

senin üç tane transfer oldu dimi üçüz de olabilir canım

Anladım canım bizde bütçeyi baya zorladık fakat ilaçların falan değişmesi gerek falan filan olayları olunca en azından riskli dönemi atlatana kadar Selen Hanıma gitmek istiyorum ne yapalım bebiş yapım aşamasında bile pahalıya patladı bize sonrası nasıl olur Allah bilir

Allah razı olsun canım şenleniyor teker teker burası ben de çok seviniyorum pozitifleri gördükçe
Bende alttan muayene olma konusunda biraz korkuyorum zararı yok diyorlar ama o zaman ilişki neden yasak gibi sorular aklıma takılıyor
inşallah karından anlaşılır vajinale gerek kalmaz
Senin kan değerin benden yüksekmiş neredeyse iki katı benimkinin maşallah

Kizlar transferimin 3.günündeyim ve şuan sağ kasigimda ince ince sancilar hissediyorum,belimdede ince ince agrilar var.bunlar normal belirtiler diye düşünüyorum sizcee
benim de afedersin sanki üstüste ilişki olmuş gibi ağrım oluyordu
belimde hiç hissetmemiştim ama iç bacaklarda uyuşukluk var gibiydi canım herkesin belirtisi farklı bence

Bana sadece yiyeceklerle ilgili uyarı da bulunmuştu canım. Ama iş gereği de telefonlardan pc den uzak duramıyorum
yiyecekle ilgili ne dedi peki canım ben transfer sonrası kötü beslendim cipsler asitli içecekler çikolatalar derken evde yemek yapamadım öyle oldu ama şimdi ceviz yemeye çalışıyorum

Merhaba arkadaslar. Benim bugun reglimin ikinci gunu bakalim bugun gidip basliyorum tedaviye. Bugun napilacak acaba? Ben de cok heyecanliyim. Dogru duzgun beslenmeye calisiyorum. Trigeminal nevralji hastasiyim o yuzden hamilelik donemim zor gecebilir bu sebepten ben de ikiz olsa diye dua ediyorum. Bakalim kismet. Ananas , dut kurusu, ceviz oneriliyor su donemde. Bol su iciyorum. Sigarayi biraktim. Biraz apar topar oldu bizim icin ani bir karar verdik bebek icin. Bugun tedavi basliyor fakat dondurup bir ay sonra demisti Selen hanim transfer icin. Sanirim o da tam bayram haftasina denk geliyor. bakalim yasayip gorecegiz . Hakkimizda hayirlisi. İcinizi ferah tutun hepiniz. Dualarinizi eksik etmeyin. dualarim sizinle

kızlar buraya bir liste şart oldu kafam karıştı artık kim hangi aşamada
forum şenlendi maşallah
haftasonu sınavlarım için çalışmam lazım hiç çalışamadım
p.tesi dönüş yapıcam inşallah güzel haberler verin

Kalp atışı duyulana kadar yasak. Seni çağırdığı günler de ortalama duyulacağı günler. İlk muayenede kese etrafında vs kanama görmezse zaten yasak ortadan kalkıyor

Hayırlı olsun canım güzel haberlerini de alalım inşallah.

2.Gün muayene ve kanda e2 testi yapılıyor. Muayene ve kan sonucu doktorun istediği gibiyse o gün yada ertesi gün iğnelere başlıyorsun. Sağlıklı beslenme süreci çok mühim. Diğer tedavilerde pek umursamadım hep yumurtam daha az ve daha kalitesizdi. Son iki tedavimin arasında bir yıl civarı var herhalde o dönemde hep dikkat ettim diyetisyene gittim çok zayıftım. Hamile kaldığımdada zayıftım ama sağlıklı beslendiğim için bu sefer ilk kez 5 yumurta çıktı Allahın izniyle. İlk iki tedavide birer tane üçüncüde 3 yumurta toplanabilmişti

Kizlar transferimin 3.günündeyim ve şuan sağ kasigimda ince ince sancilar hissediyorum,belimdede ince ince agrilar var.bunlar normal belirtiler diye düşünüyorum sizcee
Bende de transferin 3. yada 4.günü başlamıştı canım iyiyye işarettir inşallah sıkıntı yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…