- Konu Sahibi umutlugirl
-
- #1.701
Çok teşekkür ederim..bu uğurda uğraşan herkes umarım karşılığını alır..Kesinlikle bu tüp bebek işi çok yorucu ve meşakkatli..sonucunun olumlu olması en büyük dileğimiz..Hayırlı olsun canım pozitif haberlerini alırız inşallah
maşallah canım bebişine de sana dadr dan geliyoruz teyzeleri. Oğluşumuz 2 kilo 945 gram ve boyu 49 cm olmuş maşallah barekallah. Çatı muayenem yapıldı normal doğuma uygun dedi. 26 ağustosa kadar doğarsa normal olacak inşallah. Ama olmazsa 27 ağustos seseryan tarihi. Dr daha fazla bekleyemem riske girrr diyor. Bakalım kısmetimizde ne var
Amin inşallah canım
Benim de yumurta rez. Düşük. İlk iki tedavimde 1, 3.tedavide 3, 4.tedavide 5 yumurta toplanabildi. Ama anladımki sayı kadar yumurtanın kalitesi de önemli.Benim bir tane oğlum var 7 yasinda ona kardeş istiyoruz ama maalesef yumurta rezervi azaldigi için tutma şansimiz düşük biraz birincide olmadi ikincide kismet bu şekilde yumurta rezervi az olup tüp bebek yaptiran varmi arkadaşlar benim amh 0.44
Teşekkür ederim canım çok şükür büy0d0k senin kuzucuğunda büyümüş maşallah barekallah. Çatı muayenesini inan okadar çok dert ettim ki boşunaymış. Hafif acı olduntabiyki ama alttan muayene olduk defalarca biliyorsun ondan farksız değildi. Ben parmak ile muayene olacak diye daha çok acıyacağını düşündüm ama değilmiş. 5 10 saniye anca sürdü zatenmaşallah canım bebişine de sana da
çatı muayenesi hakkında iyi şeyler duymadım bugüne kadar çok korkuyor çevreden duyduğum hamileler.senin nasıl oldu kolay mıydı?çatıdan korkmadıysan kolay doğuruyomuşsun diyolar.gerçi normal doğum da zormuş ama doğuranlar nasıl doğuruyor?ben de hem normal doğum olsun istiyorum hem çok korkuyorum kafamda deli sorular
İnşallah canım teşekkür ederim. Dr aslında uzun bir müddet sezeryan dedi ben normal olmasını isteyince destekledi ama en fazla 39+0 a kadar beklerim dedi
Amin çok teşekkür ederim. Sizin de güzel haberlerinizi alacağız inşallah. Mümkün mertebe rahat olun umutlu olun neşeli plun. Asena irem hanım ile de görüşün çok faydası oluyor ben rica ettim transferimede girdi çok rahatlatmıştıveraerva canım sağlıcakla kucagına alırsın inşallah Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsin
Ben yarın baslıyorum tedaviye dua ederseniz cok sevinirim
Ben asena hanımla henuz tanısmadım yarın ilk muayenem olacak asena hanımla yarın mı goruseyim sence?birde her gorusmede ucret alıyorlar mı evetse ne kadar ücreti?ben tedavi boyunca destek almak istiyorum cunkuAmin çok teşekkür ederim. Sizin de güzel haberlerinizi alacağız inşallah. Mümkün mertebe rahat olun umutlu olun neşeli plun. Asena irem hanım ile de görüşün çok faydası oluyor ben rica ettim transferimede girdi çok rahatlatmıştı
Asrna hanım oranın psikoloğu. Tüm görüşmelerin ücretsiz. Transfere dr istersen giriyor. Yarın tanış bence tavsiyelerini alBen asena hanımla henuz tanısmadım yarın ilk muayenem olacak asena hanımla yarın mı goruseyim sence?birde her gorusmede ucret alıyorlar mı evetse ne kadar ücreti?ben tedavi boyunca destek almak istiyorum cunku
Amh değeriniz kacti benim çok düşük 0.44 ilk denemede 5 yumurta oluştu ama 2 tanesi 5.gün emriyosuydu transfer edildi oda tutundu ama gelişmediği için düştü sizin gebelik varmi şuanBenim de yumurta rez. Düşük. İlk iki tedavimde 1, 3.tedavide 3, 4.tedavide 5 yumurta toplanabildi. Ama anladımki sayı kadar yumurtanın kalitesi de önemli.
Amh değerimi hiç bilmiyorum canım. Benim ilk kez 4. Tedavimde 5 yum dan 4 ü döllenip 2 si 5. Güne ulaşabildi. Diğerleri hep 2.3. Günde transfer edildi. Çok şükür şimdi hamileyim 38. Haftamın içindeyimAmh değeriniz kacti benim çok düşük 0.44 ilk denemede 5 yumurta oluştu ama 2 tanesi 5.gün emriyosuydu transfer edildi oda tutundu ama gelişmediği için düştü sizin gebelik varmi şuan
parmakla muayene bana da çok itici geliyor canım.alttan ultrasona da selen hanımla alıştım insan mecbur kalınca herşeye alışıyorTeşekkür ederim canım çok şükür büy0d0k senin kuzucuğunda büyümüş maşallah barekallah. Çatı muayenesini inan okadar çok dert ettim ki boşunaymış. Hafif acı olduntabiyki ama alttan muayene olduk defalarca biliyorsun ondan farksız değildi. Ben parmak ile muayene olacak diye daha çok acıyacağını düşündüm ama değilmiş. 5 10 saniye anca sürdü zaten
Amin canım inşallah. Benim şafak azaldı. Gün geçtikçe heyecan artıyorparmakla muayene bana da çok itici geliyor canım.alttan ultrasona da selen hanımla alıştım insan mecbur kalınca herşeye alışıyorumarım herşey istediğin gibi olur
Sizi özel değilse tüp bebeğe götüren sebep nedir? Benim amh değeri çok düşük ve ikinci denemem olucakMerhaba Selen hanımı bende duydum herkes memnun benimde ilk denemem olacak iyi bir laboratuvar seçmem lazım bu klinikte fiyat ne kadar biliyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?