- 9 Şubat 2015
- 226
- 454
- 78
- Konu Sahibi umutlugirl
Hmmm anladım canım hayırlısı olsun inşallah. ilaç dahil olsaydı niye ucuz dicektim1.250 tl ilac icin odedik ilac haric canim Umutta ilk denemem Allahin izniyle son olucak insallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmmm anladım canım hayırlısı olsun inşallah. ilaç dahil olsaydı niye ucuz dicektim1.250 tl ilac icin odedik ilac haric canim Umutta ilk denemem Allahin izniyle son olucak insallah.
Allahım hepimize gonlumuzdekini versin canım iyi düşün iyi olur allahın izniyle
Bende hastanedeydim bugün :) sabah 10 gibi ordaydim.sen ne zaman gittin canım, bu arada benim bugün başlangıç yapıldıMerhaba arkadaşlar umut tüp bebekdeydım bugun bir arkadaş selen hanım tadavısınde hamile kalmış gebelik aşısı yaptırmış benımde transferıme az kaldı umut olur dıye paylaşmak istedım herkese allah yardım etsın olumlu sonuç alanlar yazsın lütfen
Ben 1gibi ordaydım asena hanımla görüştüm hayırlı olsun inşallah kucaklarımız dolarBende hastanedeydim bugün :) sabah 10 gibi ordaydim.sen ne zaman gittin canım, bu arada benim bugün başlangıç yapıldısen ne asamadasin?
Amin canım inşallahBen 1gibi ordaydım asena hanımla görüştüm hayırlı olsun inşallah kucaklarımız dolar
Hayırlı olsun arkadaşım Allah yardımcın olsun inşallahKızlar herkese hayirli cumalar diliyorum. Bende bugün adet oldum. Yarın tedaviye başlıyorum. Dualarinizi eksik etmeyin nolur![]()
Teşekkür ederim canım amin cümlemizin insallahHayırlı olsun arkadaşım Allah yardımcın olsun inşallah
Canım inşallah bebislerin seninledir.henuz asena hanımla tanismadik.guzel olmus psikolog olmasi. Moral olur güç kaynağı olur bizlere. :)Kızlar Perşembe günü transferim oldu 2 embriyoyuda verdi selen hanım çok dua edin lütfen bebişlerime kavuşayım Allah'ın izniyle. Transferime psikolog Asena hanımda girdi yeni bir uygulamaymış ama benim çok Hoşuma gitti. Bu bekleme Döneminde tanışmış konuşmuştuk bir kaç kere beni rahatlattı Allah ondanda selen hanımdanda Razı olsun
Rabbim en hayırlı zamanda bebisinize kavuşmayı nasip etsin insallahMerhaba arkadaşlar ben de yeni katılanlardanım. Ben de Ekim ayında umut tüp bebek merkezinde selen hanımla tedaviye başladım. 42 yaşındayım. Normalde kendiliğinden hamile kalabiliyordum. Geçen yıl 2 kere hamile kaldım ve ikisininde kalbi durdu aldırdık. Yapılan tahlillerde pıhtılaşma sorunu çıktı. Doktorum da yaştan dolayı tüp bebeğe yönlendirdi. Dediğim gibi Ekim ayında tedaviye başladık, ilk tedavimde 4 yumurtam toplandı hiçbiri döllenmesi malesef işlemler iptal oldu. Bir ay sonra ikinci tedaviye başladık. Bu sefer 5 yumurtam toplandı allahıma şükürler olsun hepsi döllendi bu sefer. Yaklaşık 2 aydır da transfer için bekliyoruz. Bugün klinikteydim malesef rahim duvarı istenen kalınlığa ulaşmamış o yüzden selen hanım transferi bu ay da iptal etti. Ne diyeyim herşeyde bir hayır vardır. Bakalım inşallah önümüzdeki ay transferim olur. 4-5 aydır kliniğe gidip geliyorum artık aile gibi olduk vallahi. Artık herkes tanıyor sohbetler muhabbetler selen hanım da hemşirelerde bankodaki kızlarda çok tatlılar.
Merhaba arkadaşlar ben de yeni katılanlardanım. Ben de Ekim ayında umut tüp bebek merkezinde selen hanımla tedaviye başladım. 42 yaşındayım. Normalde kendiliğinden hamile kalabiliyordum. Geçen yıl 2 kere hamile kaldım ve ikisininde kalbi durdu aldırdık. Yapılan tahlillerde pıhtılaşma sorunu çıktı. Doktorum da yaştan dolayı tüp bebeğe yönlendirdi. Dediğim gibi Ekim ayında tedaviye başladık, ilk tedavimde 4 yumurtam toplandı hiçbiri döllenmesi malesef işlemler iptal oldu. Bir ay sonra ikinci tedaviye başladık. Bu sefer 5 yumurtam toplandı allahıma şükürler olsun hepsi döllendi bu sefer. Yaklaşık 2 aydır da transfer için bekliyoruz. Bugün klinikteydim malesef rahim duvarı istenen kalınlığa ulaşmamış o yüzden selen hanım transferi bu ay da iptal etti. Ne diyeyim herşeyde bir hayır vardır. Bakalım inşallah önümüzdeki ay transferim olur. 4-5 aydır kliniğe gidip geliyorum artık aile gibi olduk vallahi. Artık herkes tanıyor sohbetler muhabbetler selen hanım da hemşirelerde bankodaki kızlarda çok tatlılar.[/QU
Hayirli olsun arkadaşım hiç sıkma canıni hayırlısı neyse allah onu nasip eder bol bol dua et allah yardımcımız olur
Canım hayırlı olsun inşallah kalp atışlarını duy, cinsiyetini öğren sağlıcakla kucağına da al. Nasıl güzel haber yarabbim sonuna kadar hep güzel sürsün inşallah bu merkez işinin ehli sanırım gerçekten.. SevgilerKızlar bugün kese gördük emin olmadan yazmak istemedim. Allahımın izniyle herşey oluyor inanıp dua edince herşey oluyor. Allah selen hanımdanda razı olsunallah duasını eksik etmeyen herkesten razı olsun
Maşallah canım rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallahMerhaba arkadaslar. Diger sayfaya yazinca buraya yazmayi unutmusum. Haber, bekleyen dualarina benide dahil eden herkesten Allah binlerce kez razi olsun. Rabbime sukurler olsun hamileyim. Subatin 22 sinde ogrendim burda paylasmak bugune kismet oldu. Darisi bekleyen herkesin basina olsun.