"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ah ebrarım valla ne olucak halimiz bizde sevinices birgünde ne zaman ?ay bu soru mafediyo ne zaman ne zaman?kafayı yedim herhaldeeyvahedigeldismile

ah ebrarım valla ne olucak halimiz bizde sevinices birgünde ne zaman ?ay bu soru mafediyo ne zaman ne zaman?kafayı yedim herhaldeeyvahedigeldismile

ah canım ben yedimde kafayı sizi bilmem inan .çok zor beklemek istemek.bazen diyorum herşey çocukmu bazende tırlatıyorum.allahım size enyakın zamanda yaşatır inşallah..

ebroşun bugün iyi çok şükür cano .işlerim duruyo ben burdayım yine .
sen neler yaptın dün gezmelere gittin ha???

sevalim geçmişe gömüldün galiba .cano şimdi kaçıcaz sen hala geçmişi okuyosun gel iki laf edelim..

canom yaa inş gelir o melek te bakalım dün ilacıma başladım artık gerisi allah a kalmış benimde sana hamiş smileyi yapmak geldi:CüvCüv: :CüvCüv::1hug: inş se n bu ay hamiş olursun canım fazla yemek yemeeee hamiş olmadan tombalak olursan karışmam haaolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

ebroşum evet gittim gezmeye pek keyifli sayılmazdı ev sahibemiz bol bol kedi sevdigi için bize vakit ayıramadı komşumla sap gibi tv ilzedik anlıycan neyse aklıma gelince sinir oluyom halen sen niler yaptın delüü
makbuş ögleden sonra dr a gitcekmişsin canım hayırlı haberle gel inş

kızlar makboşum ebroşum gökçoşum zrum nurcum nasılsınızzzzz
selam ay akşam iyi kaynatmışsınızzzzzzzzz

hoşbuldummm canım iyiyim tıkınıyorum çok acıkmışım bugün bi yandanda size bakayım dedim ne var ne yok güzeller

ohaoldumsmile
ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
bunlar hepsi komşuna cano.nebiçim bir insanmış hayret .kaydirigubbakcemile3
neyse salla boşver herkes misafir ağırlıyamaz işte..
ben iyiyim datlum aynıyım işte.burda hafiften kar var .hava soğuk .bende sıcak evimde mutluyum..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şiir gibi konuştum beeee

yaa cano kusura bakma yaa ogün moralim bozuktu sorunlar çıkınca arayıp söylemeyi unutmuşum kk ya da yazınca okudun sandım aramadım canım bakalım ilacın faydası olur inş 2 ay sonra gitcem tekrardan aaa o zamanada sen dogmuş olursun inş gelir senide görürüm:) minikler nasıl iyi bak emi datluşş görüşürüzolumunekankayizsmile

afiyet olsun bersum..
sevalim kaynattık canım.akşam biri takıldı okumuşsunuzdur konediydi yaa...

hoşgeldin sevoşum iyiyim ben datlım kız sende beklemdesin demi kaç günün var adete inş gelmezzz
bersum hoşgeldin öglen arasındamısın kuzuuu
eline saglık ebroşşş ben yapamadım sen yap ohhhh rahatladım bendealsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…