Aşılama UMUTLAR tükenmez........ haydi kızlar zafer bizim olacak:))

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ya geçmişi okuyodum ne olmuş böyle canım sıkıldı daha yenı açılmış bi topiğimniz için bu yapılırmı niye alt alınmıyo anlamadım. neyse hayırlısı olsun.canım bende adet olmadım 2 gun geçti hafıften karnım ağrıyo ama

dün çok yoğundum giremedim gerçi iykide girmemeşim bende kendimi kavgada bulurdum bu arada yeni arkadaşlar gelmiş topimize inş tedavıleri hayırlı olur rabbım hepimizinm yüzünü güldürür

beyzanur inş. adet olmazsın canım umarım bebeğin gelmiştir tedaviye gerek kalmadan kavuşursun yavruna inşallaaaaaaaaahhhh.

inş eminem
kız aklıma ne geldi hani üstüne görme diye bişey varsen öyle bişey olmuş olabilirmisin acaba

aynı şeyi akşam kayınvalidemde söyledi ama benim hiç umudum yok

canım adet 2 gun geçse gebelik testınde bişey çıkarmı idrarda yanı

çıkadabilir çıkmayadabilir ne zaman gebe kaldığına bağlı eğer erken olduysa çıkar yok sonlara doğru olduysa çıkmayabailir ben bir kere hamile kaldım biliyosun onda beklenen adet günümde yapmıştım çıkmıştı sende yap istersen kasıklarında batma falan varmı.

dün kasıklarım batma vardı ama bugun yok bugunde gazım çok var yarın sabah aç karna yapım olmazsa

dün kasıklarım batma vardı ama bugun yok bugunde gazım çok var yarın sabah aç karna yapım olmazsa

canım aç karnına yapmana gerek yok testi testi yaparken son gelen idrarını al yani biraz yap en son idrar örneği al inş. pozitif çıkar.

inş canım sen peki ilaç kullanıyonmu emine adet olmadın ne olcak böyle

aynı ilacı kullanıyorum yine doktor ilaca başla lekelenmelerin kesilir dedi lekelenme kesilmedi ben adette olmadım ne zaman adet olucam ne zaman aşılama yapılacak kafayı yemek üzereyim.

evt ya bu sorularla insan dahada deli oluyo . bende bı an önce adet olsamda tüp bebeğe başlasam diyodum ama olmuyo işte

evt ya bu sorularla insan dahada deli oluyo . bende bı an önce adet olsamda tüp bebeğe başlasam diyodum ama olmuyo işte

sorular sorular Allahım sen yardım et bizlere iki arada bi derede kalmak çok kötü oluyo senin adetin geçti 3 gündür geçiyo benim ne lekelenmem kesildi ne adet oldum Allah sonumuzu hayır etsin.

inş canım Allah sonumuz hayır etsın inş bu gecikmeler bu lekelenmeler bize bebek olarak döner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…