yok keske olsa
asılamadan sonra yatırıyomu doktor
ne kendini okusu anlamadım nolduki
canım özele bak sana demedim ama cok gereksiz ne oldu böle zeyno beyza ben özlemay hepimiz başından beri beraberiz birbirimizide cok iyi tanıyoz tatlım.hemen negatif dşünme bak sende
yarım saat falan yatıyorsun orada benim zedelenme oldu galiba az bi kanama oldu yinede yanına ped al canım fazla ayakta durma eve git dinlen birde bana jel vermişti onu kullandım
benimde kanamam olmuştu aslında kanaması olanların tutmuyomuş diye duymuştum benimde tutmdı zaten
ben hoşgeldin demiştim sana görmedin sanırım
CANIM görmedim nasılsın bitanem ee gezmen nasıl gecti annenler nasıldı
biz burda 1 senelik arkadaşız ama gerçekten değilmi emine sanki seneler önce tanıştık
bilmem bana öyle geliyoŞeniz
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Ş
aynen öyle sanki uzun yıllardır arkadaşmışız gibi geliyo bana sizinle konuşmadığım gün bir boşluk hissediyorum çok alıştım ben sizlere iyiki varsınızolumunekankayizsmile
kızlar bu sizin konuşmalarınız lütfen yine böle olun mafoldumben mafoldumben mafoldumben
emine günaydın canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?