Aşılama UMUTLAR tükenmez........ haydi kızlar zafer bizim olacak:))

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ne kendini okusu anlamadım nolduki

canım özele bak sana demedim ama cok gereksiz ne oldu böle zeyno beyza ben özlemay hepimiz başından beri beraberiz birbirimizide cok iyi tanıyoz tatlım.hemen negatif dşünme bak sende

negatif düşünmüyorum ama benim ismimi vermeden bikac kişi dediyin için dedim tamam bana özel mesajda sana demedim diyosun ama olsun burda demen önemli okuyanlar bana dediyini zannetcek

zeynebi ve diyer arkadaşları bende seviyırum ama bugün olanlar beni kırdı yerimde kim olsa aynı şeyi düşünür

konuyu cokta uzatmak istemiyorum aslında burda kapatalım gitsin zayen öylen bayag
sinirlendim

Neyse bu topık baya deĞıŞmıŞ zeynom emınem lÜtfen bırbırınızı cok sevıosunuz en cok ÜÇÜmÜz acımızı tatlımızı paylaŞtık yapmayın ıkınızıde cok sevıyorum

yarım saat falan yatıyorsun orada benim zedelenme oldu galiba az bi kanama oldu yinede yanına ped al canım fazla ayakta durma eve git dinlen birde bana jel vermişti onu kullandım

benimde kanamam olmuştu aslında kanaması olanların tutmuyomuş diye duymuştum benimde tutmdı zaten

kızlar yapmam gereken bir sepet ütü var canım istemiyor offfffffffffffffff yarına lazım kıyafetler ben yavaş yavaş başına geçiyim öptüm hepiinizi
iyi geceler

biz burda 1 senelik arkadaşız ama gerçekten değilmi emine sanki seneler önce tanıştık
bilmem bana öyle geliyoŞeniz

beyzanur hoşgeldin nerdeydin dün neler oldu görüyomusun artık bu topiğe girip konuşmak istemiyorum hevesim gitti resmen.

ben ne adet oldum ne lekelenmem kesildi ne oldu bana bu ay bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…