sigarayla aram iyi dünkü sinir cabası oldu tekrar başladımsigarayla aran naısıl içiyonmu yada kaça düşürdün canım
günaydın kızlar a.s
sigarayla aram iyi dünkü sinir cabası oldu tekrar başladım
günaydın esinte hoşgeldin nasılsın.
esintem hoışgeldın canım
emine kimseye sinirlenipte başlama lütfen belki sigaradır senın sebebin illa bebek için değil kendi sağlığın için bırak yavaş yavaş
canım çok güzel bir rüya amacına ulaşmana az kalmış sabret.yok esinte olmadın canım bi olsam tedavıye başlıycaz
kızlar dün rüyamda 3 büyük saksıda yeşil yapraklı çiçeklerden vardı . dışarda yağmur yağıyodu onları bi bayır vardı ıordan aşağıda indiridim yağmurda ıslandılar sonra onları eve çıkarmaya çalışitım sadece 2 sine gücüm yetti ama eve kadar sokamadım kapıda kaldılar ne demek acaba Rabbim hayırlara yazsın
kızlar slm ben de emelkad,1.aşılama tutmadı 2.aşılama 12 haziranda...
yok esinte olmadın canım bi olsam tedavıye başlıycaz
kızlar dün rüyamda 3 büyük saksıda yeşil yapraklı çiçeklerden vardı . dışarda yağmur yağıyodu onları bi bayır vardı ıordan aşağıda indiridim yağmurda ıslandılar sonra onları eve çıkarmaya çalışitım sadece 2 sine gücüm yetti ama eve kadar sokamadım kapıda kaldılar ne demek acaba Rabbim hayırlara yazsın
günaydın kızlar malesef adet olmadım işe gelir gelmez test yaptım bişey çıkmadı şimdi kan tahlili vermeye gidicem öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?