özlemay sen niye konuşmuyon kız.
canım sıkkın net açık ama başında degilim aylak aylak geziyorum evde işte
burdayım canım sancıdan ölüyorum özlemay lekelenmem arttı adete dönüşecek galiba mafoldumben
geçmiş olsun canım benim tek tüpümde kapalı
hayırlısı olsun canım adetle beraber aşılamaya başlıyacan demi
canım onda korkulacak bişi yokki tüp yaptırman gerekiyor aşılamaylada tutar ama tek tüple zor
aynı benim durumdasın ameliyat olabilirsin açtırmak için ama ondada şans yok %50 açılabilir kendini fazla oynatma bence
zeyneeepp hoşgeldin iyiki geldin çok zor günler geçiriyoruz hepimiz seni kırdıysam özür dilerim boşverelim şimdi bunları ölüyorum sancıdan belim ağrıyo 16 gündür hafif kanama ve lekelenmem kesilmedi ilaçta fayda etmiyo çok kötüyüm çoookkkkmafoldumben
adet olsam tedaviye başlıcazda ne adet oldum nede lekeler kesildi deli olucam artık deliiiiiiiiiiii......................
önceden açıktı tüplerim şimdiki hsgde sag kapalı çıktı anlamadım dr tüp den ziyade açalım diyor ama ben bu durumu başka dr.larla görüşecem bakalım sonuç ne olacak
sanada geçmiş olsun canım pko bulunmuş tüp e devammı
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
hoşbulduk anlıyorum canım seni çok çok saçma şeyler için birbirimize girdik ama ne ben sizsiz nede siz bensiz olamzsınız çünkü çok şey paylaştık burda bi anda kestirip atmak çok güç oldu
neyse canım doktora gittinmi neden söktürücü kullanmıyorsun
hiçbişey bilmiyorum herşey yarı yolda kaldı gibi bir durum var ortada bende nolacağını bilmiyorum canım ya.sabır canım sabır tabiii elden gelirse biz beraber adet olacaktık ben oldum çoktan bitti ssenin bu ay adetin düzgün olmadıya bu gelen ayı etkilermi acaba aşılamada yapılacak
napıym canım ya çok moralim bozuk ne güzel herşey yoluna girmişti bari adet olsaydım tedaviye başlardım hemen.gel beraber ağlayalım her zamanki gibiağlama emine bak ben bi ağlarsam kimse tutamaz
yaaaaaaaaaaaa kızlar aglamayın zaten ben sabahtan beri öyleyim eşimde perişan oldu hadi kendimizi toparlayalım nasıl yapcaksak artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?