Aşılama UMUTLAR tükenmez........ haydi kızlar zafer bizim olacak:))

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım onda korkulacak bişi yokki tüp yaptırman gerekiyor aşılamaylada tutar ama tek tüple zor
aynı benim durumdasın ameliyat olabilirsin açtırmak için ama ondada şans yok %50 açılabilir kendini fazla oynatma bence

zeyneeepp hoşgeldin iyiki geldin çok zor günler geçiriyoruz hepimiz seni kırdıysam özür dilerim boşverelim şimdi bunları ölüyorum sancıdan belim ağrıyo 16 gündür hafif kanama ve lekelenmem kesilmedi ilaçta fayda etmiyo çok kötüyüm çoookkkkmafoldumben

önceden açıktı tüplerim şimdiki hsgde sag kapalı çıktı anlamadım dr tüp den ziyade açalım diyor ama ben bu durumu başka dr.larla görüşecem bakalım sonuç ne olacak
sanada geçmiş olsun canım pko bulunmuş tüp e devammı

hoşbulduk anlıyorum canım seni çok çok saçma şeyler için birbirimize girdik ama ne ben sizsiz nede siz bensiz olamzsınız çünkü çok şey paylaştık burda bi anda kestirip atmak çok güç oldu
neyse canım doktora gittinmi neden söktürücü kullanmıyorsun

adet olsam tedaviye başlıcazda ne adet oldum nede lekeler kesildi deli olucam artık deliiiiiiiiiiii......................

sabır canım sabır tabiii elden gelirse biz beraber adet olacaktık ben oldum çoktan bitti ssenin bu ay adetin düzgün olmadıya bu gelen ayı etkilermi acaba aşılamada yapılacak

canım ya bende çok araştırdım ama hiç olumlu bişey demediler bana açılacak diye kendini oynatma boşuna dediler
evet pko çıktı bende o önemli değilde prolaktin önemli olan onum üst sınırdaymış çok yükselmesi beyinde ödem yaparmış çok zor günler geçiriyorum

tüpe devam canım ona engel bişey yok şimdilik

canım doktor bunu adet olarak görmüyoki ara kanama dedi ilacı kullanmaya başlarsan kanaman kesilir dedi ama kesilmedi şimdide yoğunlaşmaya başladı bu ne demek biliyomusun rahim duvarım inceliyo demek yani tedavi geriyo doğru gidiyo niye böyle oldu çok kötüyüm yaaamafoldumben

sabır canım sabır tabiii elden gelirse biz beraber adet olacaktık ben oldum çoktan bitti ssenin bu ay adetin düzgün olmadıya bu gelen ayı etkilermi acaba aşılamada yapılacak
hiçbişey bilmiyorum herşey yarı yolda kaldı gibi bir durum var ortada bende nolacağını bilmiyorum canım ya.
ağlama emine bak ben bi ağlarsam kimse tutamaz
napıym canım ya çok moralim bozuk ne güzel herşey yoluna girmişti bari adet olsaydım tedaviye başlardım hemen.gel beraber ağlayalım her zamanki gibi

yaaaaaaaaaaaa kızlar aglamayın zaten ben sabahtan beri öyleyim eşimde perişan oldu hadi kendimizi toparlayalım nasıl yapcaksak artık

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

off herbirimizinki ayrı bir dert napıcaz bilmiyorum benimkide stresten oluyomuş değerim yükseliyo benim üzülmemem lazım hiçbişeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…