YA ZÜL CELALİ VEL İKRAM...
yoktan var eden bir ve tek olan esi benzeri olmayan sonsuz kudret ve güç sahibi olan yeringöğün herseyin sahibi ALLAH AZZE VE CELLE hepinize ve bana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizi bu nimetle sereflendirsin.. kızlarsize bi sorum olcak(( ya afedersiniz iliskiden iki gün sonra kahve rengi lekelerim basladı.. bugün daha bi koyu sekilde geldi ne demek yasayanz var mı yardımcı olurmusunz..
canim duana kocaman aminnnnnnnnnnnnnnnnnnYA ZÜL CELALİ VEL İKRAM...
yoktan var eden bir ve tek olan esi benzeri olmayan sonsuz kudret ve güç sahibi olan yeringöğün herseyin sahibi ALLAH AZZE VE CELLE hepinize ve bana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizi bu nimetle sereflendirsin.. kızlarsize bi sorum olcak(( ya afedersiniz iliskiden iki gün sonra kahve rengi lekelerim basladı.. bugün daha bi koyu sekilde geldi ne demek yasayanz var mı yardımcı olurmusunz..
bu arada kizlar biz mik mik yaptikbugun bana da dua edin bu ay gelsin evladim artik
bu arada kizlar biz mik mik yaptikbugun bana da dua edin bu ay gelsin evladim artik
yapmam mi anammmm. hatta gece 3.5 da gitti misafirlerim. benim ki biraz cocuk da yaparim kariuer de oluyr)
ama biktiysan benden yazmayayim) saka tabi..
ben tel.den yaziyrm cnm. her an elimin altinda ya sorun olmur. cirt cirt yaziyrm. saolsum kocam da birsey demez. hatta birlikte film.izledik simdik de disari cikiyrz. once size bakiyrm bak yine)
ay sorma canim koyu gordum adamin ustune saldirdim adetaBu ne hiz sercem:)
insallah canim hepimizin bebekleri gelsin bu ayinşallah bebişin hayırlısıyla,bu ay annesine gelir
benim kocis bugun diyorki sanki seni kk da dogurmuslarAyy olurmu şekerim sürekli yazvalla bende cepten giriomda işe dalınca firsat bulamiyorum. Kiz benim kociste alisti artik kizlarlami konusuon dio
ayyy maşallah yaaa
birlikte film izliyosunuz dışarı çıkıyosunuz kendimi hiç hayal edemedim kocamla
biz kışın film izleriz onuda yarıda uyuyakalırım ben
zaten dışarıda o kadar çok çıkmayız ayda 1 defa falan arkadaslarla toplanırız o zamanda yine baş başa zaman geçirmek yok
benimki az biraz hödüktürde söylemesi ayıp
benim kocis bugun diyorki sanki seni kk da dogurmuslarne zaman baksam ordasin bikmadinmi diye soruyo bende yok canim ne bikmasi ben halimden cooooooooooooooooooooooooooooook memnunum dedim
Insallaaaaahhhh canim bebisin gelsinde sende gül biraz cok istiyorum bunu sizde bana dua edun bu gece son mik mik olacak ins tutar yarın memlekete gidiyorum
Kiz benimkide ayni dio nasil okuyon onkari saatlerce dio:)))
kizlar birsey sormak istiyorum bilen yasayan varmi
yumurtlama zamanim gecti bugün 16. günüm ve benim dünden beri uzun sari akintim var yani bildigimiz cok afedersiniz sümük gibi sari akinti uzayan bu ne ilk defa yasiyorum
yumurtam catlamis olmali ben carsamba doktora gittigimde catladi catlayacak dedi ve asilama oldum yanliz ben ne igne ne hap hicbirsey kullanmiyorum asilama önceside vermedi kullanmadim birsey
yaa biran önce eylül 1 gelse artık...
saymayla bitmiyor sanki günler,sıkıldım artık
pek ümitli diyilim aslında...tek belirti memişlerdeki anormal büyüklük
hayırlısını ver yarabbim....
valla benim kocam da diyorki: kizlar nasilmis? ee bi kizlara sor bakalim? vs....
hatta bazen diyrm kizlardan biri kimyasal gebelik olmus. tuh diur uzuliyr cidden. biraksam onda bakacak bize)
bende geldim kızlar ağustos topiğindenüçüncü denememizde sonuçsuz kalmış bulunmakta nerde yanlış yapıyoruz anlamadımki.bat 20 eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?