Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

YA ZÜL CELALİ VEL İKRAM...
yoktan var eden bir ve tek olan esi benzeri olmayan sonsuz kudret ve güç sahibi olan yeringöğün herseyin sahibi ALLAH AZZE VE CELLE hepinize ve bana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizi bu nimetle sereflendirsin.. kızlarsize bi sorum olcak (( ya afedersiniz iliskiden iki gün sonra kahve rengi lekelerim basladı.. bugün daha bi koyu sekilde geldi ne demek yasayanz var mı yardımcı olurmusunz..

Bende de oluyor zaman zaman hatta kanamam.da oluyor ama benim polipten dolayı. Tabi yumurtlama belirtisi de olabilir..

canim duana kocaman aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
sorunun cevabida 2sey ola bilir 1)yerlesme kanamasi 2) adet yaklasmasi
ikiside bazen ayni belirtini vere biliyor insallah sende yerlesme kanamasidir

bu arada kizlar biz mik mik yaptik bugun bana da dua edin bu ay gelsin evladim artik

Ayy olurmu şekerim sürekli yaz valla bende cepten giriomda işe dalınca firsat bulamiyorum. Kiz benim kociste alisti artik kizlarlami konusuon dio

Bu ne hiz sercem :)
ay sorma canim koyu gordum adamin ustune saldirdim adeta napalim bebek olmasa asla benden teklif gelmez ama ortada bebek var ben biraz kafami dinlemek istiyorum 3-4 gun ara vermek istiyorum ama esim durmuyor ondan teklif etmem diyorum
inşallah bebişin hayırlısıyla,bu ay annesine gelir
insallah canim hepimizin bebekleri gelsin bu ay

Ayy olurmu şekerim sürekli yaz valla bende cepten giriomda işe dalınca firsat bulamiyorum. Kiz benim kociste alisti artik kizlarlami konusuon dio
benim kocis bugun diyorki sanki seni kk da dogurmuslar ne zaman baksam ordasin bikmadinmi diye soruyo bende yok canim ne bikmasi ben halimden cooooooooooooooooooooooooooooook memnunum dedim

Benimkide Allahtan o konuda iyi ya bizde birlikte cok vakit geciririz gunasiri dışarı cikariz ahaaha bizde gunasiri alışkanlığı var herseyde

bu arada kizlar biz mik mik yaptik bugun bana da dua edin bu ay gelsin evladim artik

Insallaaaaahhhh canim bebisin gelsinde sende gül biraz cok istiyorum bunu sizde bana dua edun bu gece son mik mik olacak ins tutar yarın memlekete gidiyorum

benim kocis bugun diyorki sanki seni kk da dogurmuslar ne zaman baksam ordasin bikmadinmi diye soruyo bende yok canim ne bikmasi ben halimden cooooooooooooooooooooooooooooook memnunum dedim

Kiz benimkide ayni dio nasil okuyon onkari saatlerce dio:)))

Insallaaaaahhhh canim bebisin gelsinde sende gül biraz cok istiyorum bunu sizde bana dua edun bu gece son mik mik olacak ins tutar yarın memlekete gidiyorum

Kiz benimkide ayni dio nasil okuyon onkari saatlerce dio:)))

canım bismillah diyin başlamadan önce
hayırlısıyla olur inşallah

kizlar birsey sormak istiyorum bilen yasayan varmi

yumurtlama zamanim gecti bugün 16. günüm ve benim dünden beri uzun sari akintim var yani bildigimiz cok afedersiniz sümük gibi sari akinti uzayan bu ne ilk defa yasiyorum
yumurtam catlamis olmali ben carsamba doktora gittigimde catladi catlayacak dedi ve asilama oldum yanliz ben ne igne ne hap hicbirsey kullanmiyorum asilama önceside vermedi kullanmadim birsey

valla benim kocam da diyorki: kizlar nasilmis? ee bi kizlara sor bakalim? vs....
hatta bazen diyrm kizlardan biri kimyasal gebelik olmus. tuh diur uzuliyr cidden. biraksam onda bakacak bize )

yaa biran önce eylül 1 gelse artık...
saymayla bitmiyor sanki günler,sıkıldım artık
pek ümitli diyilim aslında...tek belirti memişlerdeki anormal büyüklük
hayırlısını ver yarabbim....

eee. 16 gun gectiyse sen niye test yapmadin cnm? idrar testin de cikar. o akintinin bir benzeri gebelikte basima gelmisti.

yaa biran önce eylül 1 gelse artık...
saymayla bitmiyor sanki günler,sıkıldım artık
pek ümitli diyilim aslında...tek belirti memişlerdeki anormal büyüklük
hayırlısını ver yarabbim....

cnm. adet tatihin kesin 1 eylulse 30 agustosta ovulasyon testi yapsan. ama her zaman ki gibi. erken gebelkk testi gibi oluyr ve sonucu da yaniltmiyor.

valla benim kocam da diyorki: kizlar nasilmis? ee bi kizlara sor bakalim? vs....
hatta bazen diyrm kizlardan biri kimyasal gebelik olmus. tuh diur uzuliyr cidden. biraksam onda bakacak bize )

aman gösterme sakın kız
arada ayarımız kaçıyoooo...
eşin şoka girmesin

bende geldim kızlar ağustos topiğinden üçüncü denememizde sonuçsuz kalmış bulunmakta nerde yanlış yapıyoruz anlamadımki.bat 20 eylül

biizm de 2. denem olacak eylül. ama 6 aya kadar zaten normalmiş. pes etmek yok. gelecek bebişler inşallah eylülde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…