bende geldim kızlar ağustos topiğindenüçüncü denememizde sonuçsuz kalmış bulunmakta nerde yanlış yapıyoruz anlamadımki.bat 20 eylül
Kizlar selam... benimde eylul ayi 2. Denemem... taniyanlar bilir ilk deneme kimyasal gebelik ile sonuclandi.... adet gordum ve bitti... simdilerde ise yara olustu... bu sabah iliskiden sonra farkettim vede kanama oldu.. kadin doguma gitmek sart mi... yoksa birkacgun beklesem kendiliginden gecer mi ....
14. Kez tek cızgiyi gördüm. Yeni bat tahminen 25 eylül beni de ekler misiniz arkadaşlar..
14. Kez tek cızgiyi gördüm. Yeni bat tahminen 25 eylül beni de ekler misiniz arkadaşlar..
Üzülme tatlım. Benimde 6.ay bu ay.hemen olacak sanmistim ama 6 ay gecti bile.ne yapalim beklicez Allahtan herşey. O isterse olacak insallah
öyle canım ya ilk aylar ya hamile kalırsam diye bekliodum günümü hemen olucak sanıyodum tabi şimdide hamile oluyim diye beliyorum ne zormuş ovülasyon testi kulanıyorum iki aydır ama yok olmadı.doktoroda gitmiştim korunmayı bırakmadan önce sıkıntı yok demişti ama olmuyo iştesen yumurtalarına baktırdınmı canm burda öğrendim regliyken bakıomuş doktor bida gidip baktırıcam bakalım
aynen bende sabredemiyorum canım bakalım ne diycek banadaBende rutin bi kontrole gittim bir sorun olmadigini soyledi.eger bu ay olmazsa eşimle birlikte gidicem 1 senedir olmuyo dicem arastirsinlar diye.3-5 aydir olmadini soyleyince duzenli iliskide bulunun 1 sene diyorlar.bense beklemek istemiyorum.
Kiz cuteeeee sen yemek temizlik yapmıyonmuuherseye cvp yazabilmissin maşallah, ben yemek temzlk derken aksms kaliom
yapmam mi anammmm. hatta gece 3.5 da gitti misafirlerim. benim ki biraz cocuk da yaparim kariuer de oluyr)
ama biktiysan benden yazmayayim) saka tabi..
ben tel.den yaziyrm cnm. her an elimin altinda ya sorun olmur. cirt cirt yaziyrm. saolsum kocam da birsey demez. hatta birlikte film.izledik simdik de disari cikiyrz. once size bakiyrm bak yine)
yapmam mi anammmm. hatta gece 3.5 da gitti misafirlerim. benim ki biraz cocuk da yaparim kariuer de oluyr)
ama biktiysan benden yazmayayim) saka tabi..
ben tel.den yaziyrm cnm. her an elimin altinda ya sorun olmur. cirt cirt yaziyrm. saolsum kocam da birsey demez. hatta birlikte film.izledik simdik de disari cikiyrz. once size bakiyrm bak yine)
biz seninle burdan ekim topiğine geçeriz gibi geliyo bana
ayyy maşallah yaaa
birlikte film izliyosunuz dışarı çıkıyosunuz kendimi hiç hayal edemedim kocamla
biz kışın film izleriz onuda yarıda uyuyakalırım ben
zaten dışarıda o kadar çok çıkmayız ayda 1 defa falan arkadaslarla toplanırız o zamanda yine baş başa zaman geçirmek yok
benimki az biraz hödüktürde söylemesi ayıp
ayyy maşallah yaaa
birlikte film izliyosunuz dışarı çıkıyosunuz kendimi hiç hayal edemedim kocamla
biz kışın film izleriz onuda yarıda uyuyakalırım ben
zaten dışarıda o kadar çok çıkmayız ayda 1 defa falan arkadaslarla toplanırız o zamanda yine baş başa zaman geçirmek yok
benimki az biraz hödüktürde söylemesi ayıp
Ben zaten bu ay korunurum sonum belli de, sen burdan gitme yaa kal burada:))
Alistir cnm.sensiz hicbir sey yapamasin.benimki film bile izleyeme bensiz, bende hic onunla film izleyemem uyuya kalmaktan
anladim cnm.
iste disarda yuruyup geliyoruz biz de..oyle ozel birsey degil yani.
benim pıtırcıklar pıtlamaya başladı şekerim bende geliyorum arkandan
Alistir cnm.sensiz hicbir sey yapamasin.benimki film bile izleyeme bensiz, bende hic onunla film izleyemem uyuya kalmaktan
Cok tesekkur ederim cimcimesultan... bu yaralar yuzunden bu aydan umudum yok gibi... :-(yara kendiliğinden geçmez canım mutlaka uzmana görünüp yaktırma yada dondurma işlemi yaptırmalısın nemli bir bölge olduğundan ve düzenli ilişki olduğundan düzelmesi imkansız diğer türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?