YA RABB (C.C) habibin MUHAMMET MUSTAFA (S.A.V) hatrına ben ve bureaki tüm isteyen kardeslerime hayırlı evlatlar ver tez vakitte isteyen herkese ver...
Amin amin canm.ya benim adetime daa 15 gun var hep kahve cok koyi akintim var simdi azck ka.amam oldu.sence bu ne(
adetin düzensiz mi normalde canım yada hap filan kullanıyormusun
Cnm düzenlidir adetim ilacta almıyorum
canım bence normalde korunmuyorsanız bi doktora git hamile olabilirsin belki için rahat eder en azında bazen strestende düzensizleşebiliyor tabi adet erken yada geç gelince gelen akıntıda farklı oluyor normal adetten
Canımm adetim bitmisti leke seklindeydi ama 4 gun felan yoktu kurudum die iliskiye girdik 2 gun sonrasi boyle oldu canm adetin 3 gunu felan lan testi yaptm.negatifti
canım bence normalde korunmuyorsanız bi doktora git hamile olabilirsin belki için rahat eder en azında bazen strestende düzensizleşebiliyor tabi adet erken yada geç gelince gelen akıntıda farklı oluyor normal adetten
bazen olabiliyo tatlım bir hafta sonra tekrar adet olan bile var benim tanıdığım ama için rahat etsin dersen bi gözük doktora
Cok saoll canm RAHMAN (C.C) gönlüne göre versin rahatsz ettim k.bakma.. :))
bazen olabiliyo tatlım bir hafta sonra tekrar adet olan bile var benim tanıdığım ama için rahat etsin dersen bi gözük doktora
Iyi ki varsınz canlarımm benimAmin cümlemizle inşallah olur mu hiç faydam olduysa ne mutlu bana burda birbirimize yardım edip edip dertleşmek için varız
Iyi ki varsınz canlarımm benim)
Cnm reglinin uzerinden epey geçmiş, bence bir doktora görünüp ne var ne yok öğrenmelisin, ben de merak ettim, hayırdır inşallah :18:
Canm benim ben cok korkuyorum
Biliyorum ama korkunun ecele faydası yok, ne olduğunu bilmeli ve önlem almalısın, doğru olan bu
Dun agır kaldrdm ondan mi acabaAçıkçası hiçbir fikrim yok
Dun agır kaldrdm ondan mi acaba
cutecmmmmmmmmm bnm yımırtlma gununu bi hesplasana hazran on iki yemmz on iki agsts 10unda reglı oldum cnm yumurtlma gnum nzamn ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?