Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Insallaaaaahhhh canim bebisin gelsinde sende gül biraz cok istiyorum bunu sizde bana dua edun bu gece son mik mik olacak ins tutar yarın memlekete gidiyorum

Kiz benimkide ayni dio nasil okuyon onkari saatlerce dio:)))
insallah bu sefer gelicek bebegin Allahin da izniyle
valla benim kocam da diyorki: kizlar nasilmis? ee bi kizlara sor bakalim? vs....
hatta bazen diyrm kizlardan biri kimyasal gebelik olmus. tuh diur uzuliyr cidden. biraksam onda bakacak bize )
benimkide bir yerim agriyor desem ben bilmiyorum eee neden kkdaki doktorlara sormuyosun diyor

cnm. adet tatihin kesin 1 eylulse 30 agustosta ovulasyon testi yapsan. ama her zaman ki gibi. erken gebelkk testi gibi oluyr ve sonucu da yaniltmiyor.

canım hiç ovulasyon tesit kullanmadım,buyüzden evdede yok...
1 eylülde gebelik test alıcama, ovulasyon alıyım mı:26:

canım hiç ovulasyon tesit kullanmadım,buyüzden evdede yok...
1 eylülde gebelik test alıcama, ovulasyon alıyım mı:26:

yok cnm. o zamam sen gebelik testi al. ben sen de test kullandin sandim.birden. hani dayanmazsan diye elinde de varsa yapman icin demistim.

bu arada gebelik testinin 10 tanesini 6 yl aldim netten. 5 tl de kargo toplam 11 tl.
eczanede 1 tanesi 3 tl. aklinizda olsun :))

Vee bu ayki çalışmalarında sonuna gelmiş bulunmaktayiz.. yayinda ve yapimda emeği geçen kocişimee burdan kucak dolusu öpücükler

Bende 10tanesini 16ya aldm kargo dahil iyi oluyo netten almak ya eczaciya surekli git git utanio insan:))

Sevgicim benim bat hikaye oldu regl oldum hemde 1 hafta önce kurtajdan sonra iyice karıştı benim düzen.. Önümüzdeki maclara bakicam artık.. Halen Lig'te olan arkadaslara bol şans

Sevgicim benim bat hikaye oldu regl oldum hemde 1 hafta önce kurtajdan sonra iyice karıştı benim düzen.. Önümüzdeki maclara bakicam artık.. Halen Lig'te olan arkadaslara bol şans

Olsun canim düzene girer mutlaka sen yeni bati soyle eklerim

sakin uzulme cnm. demekki daha rahim kendini toplamadi. dr bana da demisti. rahim kendini toplamadan gebe kalamazsin diye. kurtaj sonrasi olabiliur bazi terslikler.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar iyigeceler, nasılsınız, ben de aynı devam ediyorum, doktora gittim duphaston verdi,herhangi bir sorun yok ama adetin 3. günü tahlilleri tekrarlayalım dedi ben aradayım bat ı bilmiyorum hükümsüz

bende netten geçen 25 ovu + 30 erken gebelik testine posta dahil 16 euro verdim bi dahaki sefere 100er tane alacam

kızlar geceleri geç saatlere kalmak bana yaramadı ...
sürekli buzdolabın önündeyim,kilo aldım vallyii
halbuki 4 kilo fazlalığım var...

iyi geceler güzeller....

Bende netten 30 tane ovulasyon testi , 15 tane gebelik testini kargoyla beraber 32 TL ye aldım

cutecmmmmmmmmm bnm yımırtlma gununu bi hesplasana hazran on iki yemmz on iki agsts 10unda reglı oldum cnm yumurtlma gnum nzamn ?

4 aydır onumdekı maclara baktım durdum bu ay benımde bır hafta once geldı esıme topu aglarla bu ayda bulusturamadın dıyorum
5 gun sonra lıge kaldıgımız yerden devam edecegız artık :) mınık kanaryam en kısa surede gelır ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…