insallah bu sefer gelicek bebegin Allahin da izniyleInsallaaaaahhhh canim bebisin gelsinde sende gül biraz cok istiyorum bunu sizde bana dua edun bu gece son mik mik olacak ins tutar yarın memlekete gidiyorum
Kiz benimkide ayni dio nasil okuyon onkari saatlerce dio:)))
valla benim kocam da diyorki: kizlar nasilmis? ee bi kizlara sor bakalim? vs....
hatta bazen diyrm kizlardan biri kimyasal gebelik olmus. tuh diur uzuliyr cidden. biraksam onda bakacak bize)
cnm. adet tatihin kesin 1 eylulse 30 agustosta ovulasyon testi yapsan. ama her zaman ki gibi. erken gebelkk testi gibi oluyr ve sonucu da yaniltmiyor.
canım hiç ovulasyon tesit kullanmadım,buyüzden evdede yok...
1 eylülde gebelik test alıcama, ovulasyon alıyım mı:26:
yok cnm. o zamam sen gebelik testi al. ben sen de test kullandin sandim.birden. hani dayanmazsan diye elinde de varsa yapman icin demistim.
bu arada gebelik testinin 10 tanesini 6 yl aldim netten. 5 tl de kargo toplam 11 tl.
eczanede 1 tanesi 3 tl. aklinizda olsun :))
Vee bu ayki çalışmalarında sonuna gelmiş bulunmaktayiz.. yayinda ve yapimda emeği geçen kocişimee burdan kucak dolusu öpücükler
Bende 10tanesini 16ya aldm kargo dahil iyi oluyo netten almak ya eczaciya surekli git git utanio insan:))
Sevgicim benim bat hikaye olduregl oldum hemde 1 hafta önce kurtajdan sonra iyice karıştı benim düzen.. Önümüzdeki maclara bakicam artık.. Halen Lig'te olan arkadaslara bol şans
Sevgicim benim bat hikaye olduregl oldum hemde 1 hafta önce kurtajdan sonra iyice karıştı benim düzen.. Önümüzdeki maclara bakicam artık.. Halen Lig'te olan arkadaslara bol şans
bende netten geçen 25 ovu + 30 erken gebelik testine posta dahil 16 euro verdim bi dahaki sefere 100er tane alacamyok cnm. o zamam sen gebelik testi al. ben sen de test kullandin sandim.birden. hani dayanmazsan diye elinde de varsa yapman icin demistim.
bu arada gebelik testinin 10 tanesini 6 yl aldim netten. 5 tl de kargo toplam 11 tl.
allah emeklerini bosa cikarmasin ne diyimVee bu ayki çalışmalarında sonuna gelmiş bulunmaktayiz.. yayinda ve yapimda emeği geçen kocişimee burdan kucak dolusu öpücükler
yok cnm. o zamam sen gebelik testi al. ben sen de test kullandin sandim.birden. hani dayanmazsan diye elinde de varsa yapman icin demistim.
allah emeklerini bosa cikarmasin ne diyim
inşallah bu ay gelir bebisin
canım allah büyük sen gene de umutlarina tutunAmiiinnn inş. canım ya ama niyeyse bu ay iciime bi heyecan yokbelkide gecen ay cok umitlenmemin sonuçsuz kalmasindandr hayırlısı diyelim
Vee bu ayki çalışmalarında sonuna gelmiş bulunmaktayiz.. yayinda ve yapimda emeği geçen kocişimee burdan kucak dolusu öpücükler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?