Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Canım test koyu çıktıktan sonra hemen yumurtlamıyosun. Test silikleştiği gün yumurtlamış oluyomuşsun. Korkma kaçmaz hemen :))
canim ben gecen defa oyle yapmisdim siliklesince iliski yaptim ama bebegim tutunmadi ama bu sefer oyle yapmayi dusunmuyorum cunki cogu kisi koyu oldugu gun ilisi oldugunda hamile kalmis nebiliyim iste kismet heryolu deniyoruz bakalim bebeklerimiz nezaman gelicek
benim annem cok uzuluyor benim bebegim olmamasina onun da uzulmeyine dayanamiyorum inanin gece gunduz elim Rabbime acik dua ediyorum

evet cnm. senin de baslamis gibi ama tam degil. yatin daha silik olir. buhun onemli senin icin. sanirim catliyorsun.[/QUOTE]

Simdi ben bugun dinleneyim diyordum ama sen onemli dedin ozaman dinlenemicem ben bugunde mik mik olcak oyle mi

Hadi bakalım. İnşAllah bu ay güzel haberler alırız.

evet cnm. senin de baslamis gibi ama tam degil. yatin daha silik olir. buhun onemli senin icin. sanirim catliyorsun.

Simdi ben bugun dinleneyim diyordum ama sen onemli dedin ozaman dinlenemicem ben bugunde mik mik olcak oyle mi [/QUOTE]

cnm. zaten dun iliski vardi senin dimi? dinlen bugun ama sabahi degerlendir. aksama kalmasin )

Neden istemicekmis eşin cnm benim.sizde yorgun mu dustunuz
sorma canim ya adetim bitdikden bu yana hergun hergun mik mik oldu bir dun olmadi esim istemedi iyikide istememis bugun isteyecekmi bakalim her gun hergun adam bitdi tabi
ama kendi istiyordu bu sefer benim isteyim olur heralde
birde arkadaslar ben yumurtladigimi hiss etdim qaliba cunki karnimin altinda acayib bir haraket oldu bir anlik

Merhaba canim..
Hayirlisi daha iki gun var belki biseyler olur.. (insallah)

kacinci denemen ?

inşallah diyeyim ama hiç sanmıyorum. hissetmiyorum çünkü hiç bir şey. ilk ayımızdı ağustos. o yüzden çok umutsuzluğa düşmüyorum ama ilk ay olaydı eyiydi:))

hey bekleyen arkadaşlar!! kaçıncı ayınız acaba?? eylül benim 2. deneme ayım. hayırlısı bakalım.

Kizlar selam... benimde eylul ayi 2. Denemem... taniyanlar bilir ilk deneme kimyasal gebelik ile sonuclandi.... adet gordum ve bitti... simdilerde ise yara olustu... bu sabah iliskiden sonra farkettim vede kanama oldu.. kadin doguma gitmek sart mi... yoksa birkacgun beklesem kendiliginden gecer mi ....

Benimde aynen öyle ccnmhergun hergün benimse karnimda biselwr oluyo ama piskolojik diyip geciyorum yaa

Kiz cuteeeee sen yemek temizlik yapmıyonmuu herseye cvp yazabilmissin maşallah, ben yemek temzlk derken aksms kaliom

inşallah diyeyim ama hiç sanmıyorum. hissetmiyorum çünkü hiç bir şey. ilk ayımızdı ağustos. o yüzden çok umutsuzluğa düşmüyorum ama ilk ay olaydı eyiydi:))

canim benimde ilk ayim bu ay.. 17 eylule kadar bakalim insallah gelmez kirmizi kart..
evet guzel olurdu ama napcan.. ben hap kullandim kimi dio hemen kalirsin kimi 6 ay kimi 4..
hayirlisi..

Bizimde 2.ayimiiizzzz inşallah bu ay gelir bebisim cunku coookkk sabirsiz bi annesi vaaaarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…