canim ben gecen defa oyle yapmisdim siliklesince iliski yaptim ama bebegim tutunmadiCanım test koyu çıktıktan sonra hemen yumurtlamıyosun. Test silikleştiği gün yumurtlamış oluyomuşsun. Korkma kaçmaz hemen :))
cnm. 11. gun pik yapmis..bu da zenin 12 yada 13 de catlayacagini goaterir. tabi bugunku testinin siliklesmesi bugun artik catlDigini gosteriyr. bugun sabah ki iliski super olmus. sen yine de bos bulunma. birkac hundaha dedigim gibi devam.
evet cnm. senin de baslamis gibi ama tam degil. yatin daha silik olir. buhun onemli senin icin. sanirim catliyorsun.
Hadi bakalım. İnşAllah bu ay güzel haberler alırız.
testin koyu mu canim bugunmu yumurtladin o zaman bir gelicek bebeklerimiz qalibaKizlar hepiciniz birdn yimirtliyonuz galibaaamik mik silk dik e devaaaammm :78:
insallah simdi benim esim istiyicekmi bakalim mik mikHadi bakalım. İnşAllah bu ay güzel haberler alırız.
testin koyu mu canim bugunmu yumurtladin o zaman bir gelicek bebeklerimiz qaliba
insallah simdi benim esim istiyicekmi bakalim mik mikinsallah bu ay olur tutunur bebeklerimiz
evet cnm. senin de baslamis gibi ama tam degil. yatin daha silik olir. buhun onemli senin icin. sanirim catliyorsun.
sorma canim ya adetim bitdikden bu yana hergun hergun mik mik oldu bir dun olmadi esim istemedi iyikide istememis bugun isteyecekmi bakalim her gun hergun adam bitdi tabiNeden istemicekmis eşin cnm benim.sizde yorgun mu dustunuz
Merhaba canim..
Hayirlisi daha iki gun var belki biseyler olur.. (insallah)
kacinci denemen ?
sorma canim ya adetim bitdikden bu yana hergun hergun mik mik oldu bir dun olmadi esim istemedi iyikide istememis bugun isteyecekmi bakalim her gun hergun adam bitdi tabi
ama kendi istiyordu bu sefer benim isteyim olur heralde
birde arkadaslar ben yumurtladigimi hiss etdim qaliba cunki karnimin altinda acayib bir haraket oldu bir anlik
Neden istemicekmis eşin cnm benim.sizde yorgun mu dustunuz
inşallah diyeyim ama hiç sanmıyorum. hissetmiyorum çünkü hiç bir şey. ilk ayımızdı ağustos. o yüzden çok umutsuzluğa düşmüyorum ama ilk ay olaydı eyiydi:))
Bizimde 2.ayimiiizzzz inşallah bu ay gelir bebisim cunku coookkk sabirsiz bi annesi vaaaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?