Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

ayy tşk ederim canım cevapladığın için, bunu bilmiyordum... bide bakma ben 5 lt suyu 7 günde bitiremiyorum o yüzden hiç denemeye kalkmadım ama bu bilgide çok iyiyimiş tekrar teşk ederim ( geç cevap içinde üzgünüm, çalıştığım için ancak mesai saattlerinde cevap veriyorum)

bende geldim kızlar ağustos topiğinden üçüncü denememizde sonuçsuz kalmış bulunmakta nerde yanlış yapıyoruz anlamadımki.bat 20 eylül

cnm bizimde 3.denememiz ama çok normal yaniii hemen strese sokma kendini çalışmaaaya devam :)
bu ay bende ümidimi kestim ya ne bilim zaten tam günlerinde eşim bi hafta yoktu
hepimizin hakkında hayırlısı kıslarr...

günaydın kızlar.....bende bu aydan umutsuzum ve rüyamda adet oldugumu gördüm ooyuzden ekime kalıcak benim bebiş işi sanırım....hakkımızda hayırlısı zaten rabbim ol derse olur.....

günaydın kızlar, 3 aylık korunma sürem bitti saat 3 te doktor randevum var baksın bakalım herhangi bir komplikasyon var mı??? inşallah yoktur ve çalışmalara başla der :) bu arada o sandalye korkusu sizdede var mı ben şimdiden panik olmaya başladımda :18:

Gunaydin nasilsiniz kizlar ?

Erkenciiim isteyim ben.. :126::126::126:

masallah sabah aksam aklimdasiniz haber bekliyoruz guzel haberler..
bu cocuk meselesi aklima girdi gireli kilo veriyorum ( 2 kilo vermisim), uyku yok.. insallah emeklerimiz bosa cikmaz
bu arada Dogum kontrol hapi kullanip birakanlar.. sizdede bi sivilce patlamasi oldu mu ??

Sevgi suan uyuyodur..

Amin amin canm.ya benim adetime daa 15 gun var hep kahve cok koyi akintim var simdi azck ka.amam oldu.sence bu ne (

Cnm gunaydin.tatlim bunu kafana takma ve de üzülme. Bunu 1 ayda 3 kanama gecirmis birisi olarak soyluyorum.cok duzenli adet goren birisiyim normalde.mart ayinda normal adetim bitti ve 10 gun sonra kahverengi lekeyle baslayip normal kanamayla devam etti.5 gun surdu ve bitti derken sadece 3 gün sonra tekrar ayni sey oldu ve 5 gun sonra bitti bildigin yogun afet kanansiydi hepsi.doktor korkum vardi gidemiyrdum baska care kalmadi sonunda gitrim.hicbirsey cikmadi.takip edelim dedi tekrar olucakmi dedi.cok sukur tekrar olmadi.kendini yiyip bitirme bekle biraz tekrarlarmi diye.ama mutlaka doktora git cnm rabbim yar ve yardimcimiz olsun.

canım bendede var o korku :18: hatta ilk muayenem çok kötü geçmişti.. anlayışsız bir dr salak bi hemşire hemde düşük yaptığımı öğrendiğimde çatala oturmuştum ilk ozaman öğrendim düşük yaptığımı walla druna göre değişior canım umarım drun anlayışlıdır. ben bidaha gitmedim o dr a ama kötü bi anı bıraktı bende

çok şükür doktorum anlayışlı o yandan iyiyim ama o çatala oturma psikolojisi yokmu aman aman sorma, inşallah bir sorun yok derde doğuma kadar açmam bir yerlerimi

günaydın canlarr

hepimize iyi haftalar diliyorum... :124::124::124::124:

dün itibari ile çalışmalara başlamış bulunuyoruz
umarım bu ay tutar yaaa

günaydın canlarr

hepimize iyi haftalar diliyorum... :124::124::124::124:

dün itibari ile çalışmalara başlamış bulunuyoruz
umarım bu ay tutar yaaa

üniversite sınavına böyle disiplinli planlı programlı çalışsaydık şimdi yaptığımız işin 100 kat iyi bir işimiz olurdu, keşke bugünleri düşünüp öyle çalışsaydık sınavlara

sen hamilemiydin canımmm
korkma yoktur umarım bişi zaten drun anlayışlısa bişicik olmaz

yok tatlım kürtajdan sonraki korunma sürem bitti, öylesine kontrole gidiyorum, inşallah bir sorun çıkmazsa bu ay sıkı çalışmalara başlayacağız, bugün itibariyle adetim bitti de

Ahhaaha kiz deli ne güldüm:)) normalde uyuyo olurdum kesin ama bugun erkenciyim 8de kalktım valizimi hazırladım memlekete gidiorm otobusteym suan:)

ahh canınm sorma bende öle erkenciklerden işteyim dün bi uyumuşum sormaa
inşallah hepimiz hamiş kalıcaz yaaa sevelim artık bebişlerimizi
ben 3 yıl kullandım d. kontrol hapı ama öle sivilce patlaması filan olmadı ..
:26:

Ahhaaha kiz deli ne güldüm:)) normalde uyuyo olurdum kesin ama bugun erkenciyim 8de kalktım valizimi hazırladım memlekete gidiorm otobusteym suan:)

ahhh sen burdamiydin..
Canim gunaydin hayirli yolculuklar..
tabi mik mik ler bitti simdi dinlenme zamani !!

Kolay gelsin canim..
kiz ben uyuyamiyoruum bile.. tipim kaydi annamm..
Insallah bu ay hamis kaliriz.. bu hafta cok uzun olucak bizim icinn..beraber git git gidakliyoruz senle benimde dun basladi..

Hadi hayirlisi..

cnm bnm ben 1 sene kullandım hap ve haziranda bıraktım aynen sivilce diilde sanki isilik gibi oldu boynum falann felaket... zaten biliosun hormonları düzenlediği için cildide güzelleştirio doğum kontrol hapı ondandır herhaldeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…