canım su zehirlenmesi diye bişey duydunmu ben duydum Allah korusun zehirlenmemiş neyseki.günde 3 litreyi geçmemelisin.denemeye kalkarsan diye yazıyorum.sakın 5 litre su içmeye kalkama netten araştır.suyun bile fazlası zehirliyor.
Vee bu ayki çalışmalarında sonuna gelmiş bulunmaktayiz.. yayinda ve yapimda emeği geçen kocişimee burdan kucak dolusu öpücükler
bende geldim kızlar ağustos topiğindenüçüncü denememizde sonuçsuz kalmış bulunmakta nerde yanlış yapıyoruz anlamadımki.bat 20 eylül
Amin amin canm.ya benim adetime daa 15 gun var hep kahve cok koyi akintim var simdi azck ka.amam oldu.sence bu ne(
günaydın kızlar, 3 aylık korunma sürem bitti saat 3 te doktor randevum var baksın bakalım herhangi bir komplikasyon var mı??? inşallah yoktur ve çalışmalara başla der :) bu arada o sandalye korkusu sizdede var mı ben şimdiden panik olmaya başladımda :18:
canım bendede var o korku :18: hatta ilk muayenem çok kötü geçmişti.. anlayışsız bir dr salak bi hemşirehemde düşük yaptığımı öğrendiğimde çatala oturmuştum ilk ozaman öğrendim düşük yaptığımı walla druna göre değişior canım umarım drun anlayışlıdır. ben bidaha gitmedim o dr a ama kötü bi anı bıraktı bende
çok şükür doktorum anlayışlı o yandan iyiyim ama o çatala oturma psikolojisi yokmu aman aman sorma, inşallah bir sorun yok derde doğuma kadar açmam bir yerlerimi
günaydın canlarr
hepimize iyi haftalar diliyorum... :124::124::124::124:
dün itibari ile çalışmalara başlamış bulunuyoruz
umarım bu ay tutar yaaa
sen hamilemiydin canımmm
korkma yoktur umarım bişizaten drun anlayışlısa bişicik olmaz
Gunaydin nasilsiniz kizlar ?
Erkenciiim isteyim ben.. :126::126::126:
masallah sabah aksam aklimdasiniz haber bekliyoruz guzel haberler..
bu cocuk meselesi aklima girdi gireli kilo veriyorum ( 2 kilo vermisim), uyku yok.. insallah emeklerimiz bosa cikmaz
bu arada Dogum kontrol hapi kullanip birakanlar.. sizdede bi sivilce patlamasi oldu mu ??
Sevgi suan uyuyodur..
bu cocuk meselesi aklima girdi gireli kilo veriyorum ( 2 kilo vermisim), uyku yok.. insallah emeklerimiz bosa cikmaz
bu arada Dogum kontrol hapi kullanip birakanlar.. sizdede bi sivilce patlamasi oldu mu ??
Sevgi suan uyuyodur..
Ahhaaha kiz deli ne güldüm:)) normalde uyuyo olurdum kesin ama bugun erkenciyim 8de kalktım valizimi hazırladım memlekete gidiorm otobusteym suan:)
günaydın canlarr
hepimize iyi haftalar diliyorum... :124::124::124::124:
dün itibari ile çalışmalara başlamış bulunuyoruz
umarım bu ay tutar yaaa
ahh canınm sorma bende öle erkenciklerden işteyimdün bi uyumuşum sormaa
inşallah hepimiz hamiş kalıcaz yaaasevelim artık bebişlerimizi
ben 3 yıl kullandım d. kontrol hapı ama öle sivilce patlaması filan olmadı .. :26:
Sevgi suan uyuyodur..
ahhh sen burdamiydin..
Canim gunaydin hayirli yolculuklar..
tabi mik mik ler bitti simdi dinlenme zamani !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?