Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

galiba,
bende zaten dugun den 2 ay once baslamistim cildiim guzelessin diye..
simdi biraktim sivilce var.. ergen sivilcesi..

galiba,
bende zaten dugun den 2 ay once baslamistim cildiim guzelessin diye..
simdi biraktim sivilce var.. ergen sivilcesi..

aynen aynen bnmde bebek gibiydi cildim içerken ama şimdi felaket herkes soruo zaten noldu cildine dieee streste yapıors herhalde ikisi birleşince kötü oldu neyse bakalımmm bebişler gelsinde artıkk bii sorun diil :)
Cildini hergün tonicle temizle canım ben temizliyorum biraz iyi geliyor...

Saol canim aynen oyle mik mik bitti dinlenme ve bekleme zmni )) ayy ama bi hafta nasıl durcam kocissiz onu dusunuom

ayy kiyamam kocisini de ozlermis..
o gelmiyo mu senle ? sen kimle gidiyon kiz.. ? bi hafta bizimki hayata birakmaz.. (bende onu tabi)
Ay kiz vallaha zor olcak ne diyim bi hafta boyunca her gun adamin ustunde mik mik mik mik diyeeee simdi kimsecikler yok ..
Kolay gelsin canim..

tonic ??
evet kiz benim ki stresten hem kilo verdim hem cirkinlestim..
bebis haberini duyim tamam rahatlarim..
bir iki hafta boyle biriyle idare etcek kocis

Slmm canlar yarin bu saatlerde hsg m cekilecek lutfen dualarunizi esirgemeyin.....15aydir gelmeyen bebegim icin hsg vesile olur ve bu ay olur ins

Slmm canlar yarin bu saatlerde hsg m cekilecek lutfen dualarunizi esirgemeyin.....15aydir gelmeyen bebegim icin hsg vesile olur ve bu ay olur ins

korkulacak bir şey yok canım, anestezili çekilmiştim bende ilk gün az bi kanama oluyor sonra birşeyin kalmıyor, ayrıca sonucunu hemen alman güzel, kapanan tüpler falan varsa hsg de oda açılıyormuş diye duydum...

Alemsin valla kiz bende yapamam kocissiz ama mecbur oldu biraz ben ogretmenim ve iki aylik taz tatilimi esim polis olduğu icin kullanamadim, butun yaz evde kaldım burda kimsemizde yok cok sıkıldım o yüzden okul acilmadan bendr ailrmi goreyim dedim. Ben esim icin burda kaldigimdan bsy demio gitmeme:))

Ama aahhh o mik mik silk dik dolu geceleri ozlicemmm:)))

delii..
Hadi bakalim biraz da ailenin tadini cikar.. insallah hamis olursun biseyler hissetmeye baslarsin..
Kocisine guzel haberlerle donersin..

Bende kk da okudum hsgden sonra hamis kalan cokmus ...yapisikliklar azsa hsg ile aciliyormus hsgden sonraki aylar sans artiyor diyorlar umarim benimde öyle olur ben anestezisiz cekilcem canim ne olacaksa olsun bi an once cektirip kurtulmak istiyorum çok stres oldum çünkü....

tonic ??
evet kiz benim ki stresten hem kilo verdim hem cirkinlestim..
bebis haberini duyim tamam rahatlarim..
bir iki hafta boyle biriyle idare etcek kocis

Yüz temizleme toniği... cilt tipine göre alabilirsin canım... çok ii gelioo yani cildin nefes alır biraz..
aynen aynen bebiş haberi gelince hiiiç sorun diil

Hayırlı yolculuklar sevgiciiimmmm...kiss tatil ii gelir hemen gecer gunler evde dursan söyle mi oldu böyle mi oldu hamismiyim degil miyim midem bulandi yok kasigim agridi batti basim dondu
Cicislerim agrirdi acirdi acaba oldumu olmadi derken kafayı yersin

Sanada gunaydin tatlim ins bebislenecek bu topik
ahhhh ahhhh senin ağzından Rabbimin kulağına inşallahhh

Kolay gelsin canim..
kiz ben uyuyamiyoruum bile.. tipim kaydi annamm..
Insallah bu ay hamis kaliriz.. bu hafta cok uzun olucak bizim icinn..beraber git git gidakliyoruz senle benimde dun basladi..

Hadi hayirlisi..

hayırlısı tatlımmm benim akıntım var gibi sanki.. ama daha adetim 23ünde bitti 3 günde yumurtlama olurmuki
:26:

ahhhh ahhhh senin ağzından Rabbimin kulağına inşallahhh

hayırlısı tatlımmm benim akıntım var gibi sanki.. ama daha adetim 23ünde bitti 3 günde yumurtlama olurmuki
:26:

daha erken bence canim.. ama bilemiyorum..
benimde hemen akinti olmustu ve sormustum "sen calismalara basla demislerdi" o gunden beri calisiyoz (her iki gun ) ama bu hafta hergun bakalim..

çok tşk ederim canım iyi dileklerin için, inşallah seninkide iyi geçer bir sorun çıkmaz iyi düşünelim iyi olsun ama değil mi?
Aynen canim pozitif olalim hersey guzel olsun iyiyi guzeli cagiralimmm hep....ben hsgden sonra olacagina inaniyorum öykü umut ediyorumsende hemen calismalara baslican ve hoooppp bebisin gobusune konuverecek

Merhaba kizlar
Benide listeye eklermisinizzz 28 eylul =)dongum birazcik uzun da =) bu ay ilk defa baslicaz esimin mesaileride basladiii 11de gelicek eve nasil olucak bilmiyorumm ama hayirlisi olsun hepimiz icin =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…