cnm bnm ben 1 sene kullandım hap ve haziranda bıraktım aynen sivilce diilde sanki isilik gibi oldu boynum falann felaket... zaten biliosun hormonları düzenlediği için cildide güzelleştirio doğum kontrol hapı ondandır herhaldeee
galiba,
bende zaten dugun den 2 ay once baslamistim cildiim guzelessin diye..
simdi biraktim sivilce var.. ergen sivilcesi..
Saol canim aynen oyle mik mik bitti dinlenme ve bekleme zmni)) ayy ama bi hafta nasıl durcam kocissiz onu dusunuom
aynen aynen bnmde bebek gibiydi cildim içerken ama şimdi felaket herkes soruo zaten noldu cildine dieeestreste yapıors herhalde ikisi birleşince kötü oldu neyse bakalımmm bebişler gelsinde artıkk bii sorun diil :)
Cildini hergün tonicle temizle canım ben temizliyorum biraz iyi geliyor...
Slmm canlar yarin bu saatlerde hsg m cekilecek lutfen dualarunizi esirgemeyin.....15aydir gelmeyen bebegim icin hsg vesile olur ve bu ay olur ins
ayy kiyamam kocisini de ozlermis..
o gelmiyo mu senle ? sen kimle gidiyon kiz.. ? bi hafta bizimki hayata birakmaz.. (bende onu tabi)
Ay kiz vallaha zor olcak ne diyim bi hafta boyunca her gun adamin ustunde mik mik mik mik diyeeee simdi kimsecikler yok ..
Kolay gelsin canim..
Alemsin valla kiz bende yapamam kocissiz ama mecbur oldu biraz ben ogretmenim ve iki aylik taz tatilimi esim polis olduğu icin kullanamadim, butun yaz evde kaldım burda kimsemizde yok cok sıkıldım o yüzden okul acilmadan bendr ailrmi goreyim dedim. Ben esim icin burda kaldigimdan bsy demio gitmeme:))
Ama aahhh o mik mik silk dik dolu geceleri ozlicemmm:)))
korkulacak bir şey yok canım, anestezili çekilmiştim bende ilk gün az bi kanama oluyor sonra birşeyin kalmıyor, ayrıca sonucunu hemen alman güzel, kapanan tüpler falan varsa hsg de oda açılıyormuş diye duydum...
tonic ??
evet kiz benim ki stresten hem kilo verdim hem cirkinlestim..
bebis haberini duyim tamam rahatlarim..
bir iki hafta boyle biriyleidare etcek kocis
Hayırlı yolculuklar sevgiciiimmmm...kiss tatil ii gelir hemen gecer gunler evde dursan söyle mi oldu böyle mi oldu hamismiyim degil miyim midem bulandi yok kasigim agridi batti basim donduAlemsin valla kiz bende yapamam kocissiz ama mecbur oldu biraz ben ogretmenim ve iki aylik taz tatilimi esim polis olduğu icin kullanamadim, butun yaz evde kaldım burda kimsemizde yok cok sıkıldım o yüzden okul acilmadan bendr ailrmi goreyim dedim. Ben esim icin burda kaldigimdan bsy demio gitmeme:))
Ama aahhh o mik mik silk dik dolu geceleri ozlicemmm:)))
Bende kk da okudum hsgden sonra hamis kalan cokmus ...yapisikliklar azsa hsg ile aciliyormus hsgden sonraki aylar sans artiyor diyorlar umarim benimde öyle olur ben anestezisiz cekilcem canim ne olacaksa olsun bi an once cektirip kurtulmak istiyorum çok stres oldum çünkü....[/QUO
inşallah iyi haberlerle dönersin
Bende kk da okudum hsgden sonra hamis kalan cokmus ...yapisikliklar azsa hsg ile aciliyormus hsgden sonraki aylar sans artiyor diyorlar umarim benimde öyle olur ben anestezisiz cekilcem canim ne olacaksa olsun bi an once cektirip kurtulmak istiyorum çok stres oldum çünkü....[/QUO
inşallah iyi haberlerle dönersin
Sen tedavi görüyor musun canım ne kadar zaman önce cektirdin problem varmiydi
Sen tedavi görüyor musun canım ne kadar zaman önce cektirdin problem varmiydi
polip vardı bende onu aldılar, doktorum tam temizlenip temizlenmediğine bakmak için hsg çekelim dedi öyle çekildim 2 ay sonrada hamile kaldım daha sonra kürtaj oldum şimdide korunma sürem bitti, bugün benimde doktor kontrolüm var bakalım neler diyecek...
ahhhh ahhhh senin ağzından Rabbimin kulağına inşallahhhSanada gunaydin tatlim ins bebislenecek bu topik
Kolay gelsin canim..
kiz ben uyuyamiyoruum bile..tipim kaydi annamm..
Insallah bu ay hamis kaliriz.. bu hafta cok uzun olucak bizim icinn..beraber git git gidakliyoruz senle benimde dun basladi..
Hadi hayirlisi..
polip vardı bende onu aldılar, doktorum tam temizlenip temizlenmediğine bakmak için hsg çekelim dedi öyle çekildim 2 ay sonrada hamile kaldım daha sonra kürtaj oldum şimdide korunma sürem bitti, bugün benimde doktor kontrolüm var bakalım neler diyecek...
Ayyy uzuldum canimmm ins tekrar olur sikma canini ..dr kontrolunde sorunsuz geçer ins canim güzel haberlerle doncen...
ahhhh ahhhh senin ağzından Rabbimin kulağına inşallahhh
hayırlısı tatlımmm benim akıntım var gibi sanki.. ama daha adetim 23ünde bitti 3 günde yumurtlama olurmuki :26:
Ayyy uzuldum canimmm ins tekrar olur sikma canini ..dr kontrolunde sorunsuz geçer ins canim güzel haberlerle doncen...
çok tşk ederim canım iyi dileklerin için, inşallah seninkide iyi geçer bir sorun çıkmaz iyi düşünelim iyi olsun ama değil mi?
Aynen canim pozitif olalim hersey guzel olsun iyiyi guzeli cagiralimmm hep....ben hsgden sonra olacagina inaniyorum öykü umut ediyorumçok tşk ederim canım iyi dileklerin için, inşallah seninkide iyi geçer bir sorun çıkmaz iyi düşünelim iyi olsun ama değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?