Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Aynen canim pozitif olalim hersey guzel olsun iyiyi guzeli cagiralimmm hep....ben hsgden sonra olacagina inaniyorum öykü umut ediyorumsende hemen calismalara baslican ve hoooppp bebisin gobusune konuverecek

ayy inşallah kız ne güzel konuştun öyle aminn canım aminnn....

Merhaba kizlar
Benide listeye eklermisinizzz 28 eylul =)dongum birazcik uzun da =) bu ay ilk defa baslicaz esimin mesaileride basladiii 11de gelicek eve nasil olucak bilmiyorumm ama hayirlisi olsun hepimiz icin =)
mrb cnm hg aramizaaaa...ins ilk ayinda olur canim bekletmeden rabbim...bizim icin saat onemli degil canim yimirtlama gununde buldun mu kocayi yakasina yapiscan birakmicanhersey bebislerimiz icin

mrb cnm hg aramizaaaa...ins ilk ayinda olur canim bekletmeden rabbim...bizim icin saat onemli degil canim yimirtlama gununde buldun mu kocayi yakasina yapiscan birakmicanhersey bebislerimiz icin

valla eşlerimiz bugünlerin kıymetini bilsinler bence çünkü hamile kalınca doktorum bana ilk 3 ay yasaklamıştı ilişkiyi

Rabbim ol desin yeter canim dualarimizi birbirimizden eksik etmeyelim her zaman herseyin bir zamani var rabbim büyüktür daha büyük acilarla sinamasin bizi

amin canım, Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmaz inşallah, her şeyin hayırlısı tabii önce...

valla eşlerimiz bugünlerin kıymetini bilsinler bence çünkü hamile kalınca doktorum bana ilk 3 ay yasaklamıştı ilişkiyi
bende diyorum kociseee bi hamis olayim 9ay yaklastirmicam yanima die:78:bir yildir odev nitetine oldugu icin iyice sogudum ben gerci hic isinamadimda bu ise ne yapcan mecbur

nasılsıınız kızlaarr ????
İyiyiz canım hg sen nasılsın

ben iyiyim ama stresliyim biraz doktor kont. varda malum çatala çıkacağız :) sen nasılsın???

Ayyy o catal yok muuu insani yerin dibine sokuyor dr n erkek mi bayan mi.....benim gittigin dr erkek.ilk zamanlar cok kötü oluyordum git gel git feel alıştım simdi hsg yi baska bi dr çekecek pampisimi baska birine daha acma fikri beni mahvediyor hsgnin agrisi acisi bu kadar stres yaptirmadi bana valla

Canim merhaba
Ruya goren bnm ama adet oldum bn ya simdide ustune gordugumu dusunuyorum.ilk denememiz oldugu icin cok heyecanliydim ama biz adete 7 gun varken ilk denememizi yaptik.eger gec yumurtladiysam olabilir diye dusunuyorum.

benimki kadın :) sorun yok o yüzden kürtajımıda yaptığı için utanmıyorum artık ama nede olsa alışamıyorumda :)

aslında aklımızdan çıkarsak olucak belki okuduğum kadaaryla hep beklemedikleri aylarda hamile kalmışlar ama aklımdan çıkmıo işte

bebek işi böyleymiş ne yapalım, aman sonu güzel olsunda bebeklerimizi kucaklarımıza alalımda çekilen herşey güzel olur sonra :) bizlerede bi hatıra :)
hele bi gelsinde evlatlarimiz butun acilar uzuntuler gozyaslari unutulup gider....onlarda bizi bu kadar beklettikleri icin totolarinda isirik ve saplak izleriyle buyurlertotosuna totosuna vurup anneyi sen nie bu kadar beklettin dicem

Canim merhaba
Ruya goren bnm ama adet oldum bn ya simdide ustune gordugumu dusunuyorum.ilk denememiz oldugu icin cok heyecanliydim ama biz adete 7 gun varken ilk denememizi yaptik.eger gec yumurtladiysam olabilir diye dusunuyorum.
canim bence ruyananiz cok iyi bir ruya cocugu oldugunu goren kimse Allahinda izniyle evlat sahibi olur insallah olucak

bu arada kizlar nasilsiniz ben hic digilim
bizim ev sahibi cok yasli biri kafasina ne geliyor onu yapiyor bugunde esimi aradi ayin 5ne kimi evi bosaltmagimizi soyledi nerden esdi bu koca beynine anlamadik gitdi ya eger gec girsem ve ya hic girmesem bilinki ev ariyoruz bu ev geldigimizden beri bize kendi evimiz gibiydicok alismistik iste birden huzur bozmak buna diyorlarmis kadin huzurumuzu bozmus gibi
rus dar biz muslumanlara niye boyleler anlamiyorum halbuki muslumanlarin ekmegi ile geciniyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…