Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Aynende oyle oluyo canim ya o yuzden bu tatil iyi gelecek bana bebisi dudunmeye zmnim olmicak gezmekten:)) oda bu arada geliversin işte göbüşüme işi ne :))

Merhaba kizlar
Benide listeye eklermisinizzz 28 eylul =)dongum birazcik uzun da =) bu ay ilk defa baslicaz esimin mesaileride basladiii 11de gelicek eve nasil olucak bilmiyorumm ama hayirlisi olsun hepimiz icin =)

Canim bizim yumurtlama zmnida esim gec geliodu vslla heyecandan saat falan farketmio uykum bile gelmiodu mikmik olacak die:))) esim cok yorgun oluyodu ama ne yapsin bebis icin hersey

Son düzenleme:
selam kislaaaarrrr
ay geçmişi okicam diye yazacak zaman kalmıyor

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
hsg cektircekler dr kontrolü olanlar allah yardımcınız olsun güzel haberler alin inşallah

serçem canım hakkinda hayırlısı inşallah gönlünce başka bir ev bulursun kisa zamanda

sewwgiiiii iyi yolculuklar canım ailenle iyi eglenceler

Canini sikma tatlim bir konusun bakalim derdi neymis benim alt komsuda 70 yasinda rustu icip icip gece kapimiza dayanirdi hareketleri gorsenn terbiyesiz birseydi turkler siz turkler deyip duruyordu ayyy yazarken tuylerim diken diken oldu sonra bir gece esim evde yok bu geldimi direk polis cagirdim bir dahada kapima gelemedi pislikev sahibimde rustu oda cok iyiydi her millette oldugu gibi canim iste iyiside var kotusude napacaazzz cekecez mecbuurr
Kizlar ben bugun dr gittim gecen carsamba 19 mm yumurtam 16 17 olmus kuculmus catliyor dedi dr bugunde ilski olsun dedi yapalim bakalim hakkimizda hayirlisi olsun

Slmm canlar yarin bu saatlerde hsg m cekilecek lutfen dualarunizi esirgemeyin.....15aydir gelmeyen bebegim icin hsg vesile olur ve bu ay olur ins

hic korkma cnm. kuzenimde anestezi almadan cektirdi. cok acimadigini soyledi.

ahhhh ahhhh senin ağzından Rabbimin kulağına inşallahhh

hayırlısı tatlımmm benim akıntım var gibi sanki.. ama daha adetim 23ünde bitti 3 günde yumurtlama olurmuki
:26:

daha erken cnm yumurtlama icin ama calismalara da baslamak lazim.

Sewgii iyi tatiller canim gez bakalim seninki tatili annaneyiduyunca dayanamaz gelir belki ayyyy insaallahh

hoppp diye tutar insallah yumurtan spermi de..... sonun da gelir bebis.

evet canim malesef muslumanlarin ellerinin tuzlari yoktur hep iyilik eder kotuluk bulur biz muslumanlar, ama ben bunlarin henuz iyisini gormedim ben rusyada yasiyorum 1 yildan coktur cocuklugumdada cok geldim rusdar biraz kiskanc olurlar biz muslumanlari cok kiskanirlar neyse hemde ev biraz pahaliydi herkes diyorduki evi size cok pahasina vermis koca kari belki ucuz ve bundan guzelini buluruz insallah ne diyim
esim cok sinirli bu ara isleri yogun onca isin arasinda nasil ev ariyicak Alllah yardimcisi olsun
sagol lingencim ya belkide hayirlisi bu vardir bu iste bir hayir elbet, Allah bizim yanimizda olsun yeter insallah buluruz ev

Sewgii iyi tatiller canim gez bakalim seninki tatili annaneyiduyunca dayanamaz gelir belki ayyyy insaallahh

Saol kiz ayy ağzından bal damliyo vvallaya dimi belki benim tatli yegenlerimi hissederde oda gelmk ister inşallah

Serceeemmm tatlim uzme kendini boyle dengesiz ev sahipleriyle bende cok karşılaştım bu yuzden en az 1yillik kkira sozlesmesi yaptiriyorum. Ama alin karsiniza konusun olurmu oyle sey kolaymi ha deyince ev bulmak tasimak

sagol canim evet aynen oyle bunlar herseyi kolay saniyorlar ama sanmiyorum esim konusa biraz qurur yapar konusmaq icin
insallah ev buluruz kurtuluruz bu koca karidan

Insaallah canim insallahh, kadin dogumdada bugun etraf hamile doluydu icimden bakip bakip imrendim ne sanslilar dedim canim artik gelse bizimkilerde yeni dogan bebislerr ay nasil tatlilar heves ediyorum cookkkkk

Canim kurtajdan sonra degisti azicik ya 28 29 yada 30 daha fazla gecikmiyor son adetim 28 di duzene girdi sanirim bugun 17.gunum tatlim
o zaman gec yumurtladin bu ay eyerki 28 gunlukse adetin 14 gun yumurtlama olmaliydi bu ay gec yumurtladinsa biraz degise bilir yani hamile kalsan hemen test yapmazsin cunki bu ay gec yumurtladin gec dolenneme olacaktir insallah bebegin tutunur

o zaman gec yumurtladin bu ay eyerki 28 gunlukse adetin 14 gun yumurtlama olmaliydi bu ay gec yumurtladinsa biraz degise bilir yani hamile kalsan hemen test yapmazsin cunki bu ay gec yumurtladin gec dolenneme olacaktir insallah bebegin tutunur

Sanirim oyle oldu bu ay ovulasyon testi yapmadim ateside aklima geldikce oda saglikli olmadi aslina bakarsan ben biraktim nezaman gelirse modundayim ister 3 ister 5 ay sonra olsun stres yapmiyorum sadece rabbimden saglikli ve hayirlisini diliyorum canim versinde zamani muhim degil :26:teste gelince bu ay hic test yapmayi dusunmuyorum gecikme olursa ancak o zaman ayyy bunu benmi soyluyorum test manyagi benn

sevgicim iyi yolculuklar iyi eğlenceler sana... güzel haberlerle dön inşallahhhh

cnm. ortalama 30 gunde adet oluyrsun.
adetinin birin i gunune 1 de. 10-20. gunler senin icin verimli. muhtemelen 13-14-15-16. gunlerden birinde de yumurtlayacaksin.

cnm bz ozmnlar yapmsz bos brrakmmsz bgu doktora gttk esmleeeeeeeee

Bi gun bunlari yasayacagimi hic dusunmezdim

Al bendende okadarrr

eskiden adet olurdum ohh bitti der geçerdim.. akıntım olurdu.. amann bu ne ya derdim.. şimdi herbirinin gözünün içine bakıorum akıntı gelsinde anlayım yumurtladığımı die

eskiden dr a giderdim kız olduğum için çatala sadece uzaktan bakmakla yetinirdim şikayetini söler dr ilaç verir çekip giderdim.. şimdi isee direk çatalllll :18: off yaaa

RAHMAN (C.C) evi olmayan tüm kardeslerime ev sahibi olmayı nasip etsin... Kızlar bi sey sorcam... Ben her ayın 12. Adet olurum.. hesaplamalarıma gœre 14. Gün yani bugun yumurtlama günüm ama yine tekrar kanamam oldu ilk defa yasıom böyle bir sey de yani bugün iliskiye giremeyecez de umudum ekime mi kaldi acaba dün iliskiye girmistik de acaba tutmaz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…