Hayırlı yolculuklar sevgiciiimmmm...kiss tatil ii gelir hemen gecer gunler evde dursan söyle mi oldu böyle mi oldu hamismiyim degil miyim midem bulandi yok kasigim agridi batti basim dondu
Cicislerim agrirdi acirdi acaba oldumu olmadi derken kafayı yersin
Merhaba kizlar
Benide listeye eklermisinizzz 28 eylul =)dongum birazcik uzun da =) bu ay ilk defa baslicaz esimin mesaileride basladiii 11de gelicek eve nasil olucak bilmiyorumm ama hayirlisi olsun hepimiz icin =)
Canini sikma tatlim bir konusun bakalim derdi neymis benim alt komsuda 70 yasinda rustu icip icip gece kapimiza dayanirdi hareketleri gorsenn terbiyesiz birseydi turkler siz turkler deyip duruyordu ayyy yazarken tuylerim diken diken oldu sonra bir gece esim evde yok bu geldimi direk polis cagirdim bir dahada kapima gelemedi pislikcanim bence ruyananiz cok iyi bir ruya cocugu oldugunu goren kimse Allahinda izniyle evlat sahibi olur insallah olucak
bu arada kizlar nasilsiniz ben hic digilimbizim ev sahibi cok yasli biri kafasina ne geliyor onu yapiyor bugunde esimi aradi ayin 5ne kimi evi bosaltmagimizi soyledi nerden esdi bu koca beynine anlamadik gitdi ya eger gec girsem ve ya hic girmesem bilinki ev ariyoruz bu ev geldigimizden beri bize kendi evimiz gibiydicok alismistik iste birden huzur bozmak buna diyorlarmis kadin huzurumuzu bozmus gibi
rus dar biz muslumanlara niye boyleler anlamiyorum halbuki muslumanlarin ekmegi ile geciniyorlar
Slmm canlar yarin bu saatlerde hsg m cekilecek lutfen dualarunizi esirgemeyin.....15aydir gelmeyen bebegim icin hsg vesile olur ve bu ay olur ins
Bende kk da okudum hsgden sonra hamis kalan cokmus ...yapisikliklar azsa hsg ile aciliyormus hsgden sonraki aylar sans artiyor diyorlar umarim benimde öyle olur ben anestezisiz cekilcem canim ne olacaksa olsun bi an once cektirip kurtulmak istiyorum çok stres oldum çünkü....
ahhhh ahhhh senin ağzından Rabbimin kulağına inşallahhh
hayırlısı tatlımmm benim akıntım var gibi sanki.. ama daha adetim 23ünde bitti 3 günde yumurtlama olurmuki :26:
Canini sikma tatlim bir konusun bakalim derdi neymis benim alt komsuda 70 yasinda rustu icip icip gece kapimiza dayanirdi hareketleri gorsenn terbiyesiz birseydi turkler siz turkler deyip duruyordu ayyy yazarken tuylerim diken diken oldu sonra bir gece esim evde yok bu geldimi direk polis cagirdim bir dahada kapima gelemedi pislikev sahibimde rustu oda cok iyiydi her millette oldugu gibi canim iste iyiside var kotusude napacaazzz cekecez mecbuurr
Kizlar ben bugun dr gittim gecen carsamba 19 mm yumurtam 16 17 olmus kuculmus catliyor dedi dr bugunde ilski olsun dedi yapalim bakalim hakkimizda hayirlisi olsun
hoppp diye tutar insallah yumurtan spermi de..... sonun da gelir bebis.
evet canim malesef muslumanlarin ellerinin tuzlari yoktur hep iyilik eder kotuluk bulur biz muslumanlar, ama ben bunlarin henuz iyisini gormedim ben rusyada yasiyorum 1 yildan coktur cocuklugumdada cok geldim rusdar biraz kiskanc olurlar biz muslumanlari cok kiskanirlarCanini sikma tatlim bir konusun bakalim derdi neymis benim alt komsuda 70 yasinda rustu icip icip gece kapimiza dayanirdi hareketleri gorsenn terbiyesiz birseydi turkler siz turkler deyip duruyordu ayyy yazarken tuylerim diken diken oldu sonra bir gece esim evde yok bu geldimi direk polis cagirdim bir dahada kapima gelemedi pislikev sahibimde rustu oda cok iyiydi her millette oldugu gibi canim iste iyiside var kotusude napacaazzz cekecez mecbuurr
Kizlar ben bugun dr gittim gecen carsamba 19 mm yumurtam 16 17 olmus kuculmus catliyor dedi dr bugunde ilski olsun dedi yapalim bakalim hakkimizda hayirlisi olsun
sagol lingencim ya belkide hayirlisi bu vardir bu iste bir hayir elbet, Allah bizim yanimizda olsun yeter insallah buluruz evselam kislaaaarrrr
ay geçmişi okicam diye yazacak zaman kalmıyor
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
hsg cektircekler dr kontrolü olanlar allah yardımcınız olsun güzel haberler alin inşallah
serçem canım hakkinda hayırlısı inşallah gönlünce başka bir ev bulursun kisa zamanda
sewwgiiiii iyi yolculuklar canım ailenle iyi eglenceler
insallah bebegin tutunur canim senin adet dongun kac gunluk ve bugun kacinci gunundesin?Ayy canimm benim agzindan bal damliyor hepimizinki tutar insaallahh
Sewgii iyi tatiller canim gez bakalim seninki tatili annaneyiduyunca dayanamaz gelir belki ayyyy insaallahh
insallah bebegin tutunur canim senin adet dongun kac gunluk ve bugun kacinci gunundesin?
sagol canim evet aynen oyle bunlar herseyi kolay saniyorlar ama sanmiyorum esim konusa biraz qurur yapar konusmaq icinSaol kiz ayy ağzından bal damliyo vvallaya dimi belki benim tatli yegenlerimi hissederde oda gelmk ister inşallah
Serceeemmm tatlim uzme kendini boyle dengesiz ev sahipleriyle bende cok karşılaştım bu yuzden en az 1yillik kkira sozlesmesi yaptiriyorum. Ama alin karsiniza konusun olurmu oyle sey kolaymi ha deyince ev bulmak tasimak
Saol kiz ayy ağzından bal damliyo vvallaya dimi belki benim tatli yegenlerimi hissederde oda gelmk ister inşallah
Serceeemmm tatlim uzme kendini boyle dengesiz ev sahipleriyle bende cok karşılaştım bu yuzden en az 1yillik kkira sozlesmesi yaptiriyorum. Ama alin karsiniza konusun olurmu oyle sey kolaymi ha deyince ev bulmak tasimak
o zaman gec yumurtladin bu ay eyerki 28 gunlukse adetin 14 gun yumurtlama olmaliydi bu ay gec yumurtladinsa biraz degise bilir yani hamile kalsan hemen test yapmazsin cunki bu ay gec yumurtladin gec dolenneme olacaktir insallah bebegin tutunurCanim kurtajdan sonra degisti azicik ya 28 29 yada 30 daha fazla gecikmiyor son adetim 28 di duzene girdi sanirim bugun 17.gunum tatlim
o zaman gec yumurtladin bu ay eyerki 28 gunlukse adetin 14 gun yumurtlama olmaliydi bu ay gec yumurtladinsa biraz degise bilir yani hamile kalsan hemen test yapmazsin cunki bu ay gec yumurtladin gec dolenneme olacaktir insallah bebegin tutunur
Aynende oyle oluyo canim ya o yuzden bu tatil iyi gelecek bana bebisi dudunmeye zmnim olmicak gezmekten:)) oda bu arada geliversin işte göbüşüme işi ne :))
Canim bizim yumurtlama zmnida esim gec geliodu vslla heyecandan saat falan farketmio uykum bile gelmiodu mikmik olacak die:))) esim cok yorgun oluyodu ama ne yapsin bebis icin hersey
cnm. ortalama 30 gunde adet oluyrsun.
adetinin birin i gunune 1 de. 10-20. gunler senin icin verimli. muhtemelen 13-14-15-16. gunlerden birinde de yumurtlayacaksin.
Bi gun bunlari yasayacagimi hic dusunmezdim
cnm bz ozmnlar yapmsz bos brrakmmsz bgu doktora gttk esmleeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?