Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Kizlar bende catala cikicam diye stres oluyordum ama simdi cok rahat oluyor artik afedersiniz makat bolgenizi rahat birakiyorsunuz vajinada gevsiyor ve cok rahat oluyor tavsiye ederim

bir sorun mu var cnm? anlayamadim.

sabh 6 bckta gttk esmle 8 bcukta muayneye grdm hemn ultrasnla baktı yumurtalklarn gayet iyi hc bı sorun yok ddı. adetn 21ncı gunu gel ddı hesapldk ozmnda tatle denk gelyo doktor obr ay bslayalm ddı obr ay adetmn 3ncu gunu gtcem snra 21ncı gnu gtcem gttgmde hsg ıcn randevu alckmsm bu cuma esım gdp sperm testı vercek cocuk nden olmuyo bakcakms

sagol canim evet aynen oyle bunlar herseyi kolay saniyorlar ama sanmiyorum esim konusa biraz qurur yapar konusmaq icin
insallah ev buluruz kurtuluruz bu koca karidan

ay canım yaa kiracı olmak nekadar zor ben bilirim.. ev sahibinden bi türlü yüzüm gülmedi. 3 yıllık ewliyim 4.yılımızdayız..bu 4. ewim..
neden? hep manyaklara çattık.. mesela bi tanesini anlatayım.. bi ay para erken geçti elimize bizde her ayın 30unda ödüoruz ew sahibine kirayı.. neyse dedik verelimde çıksın aradan harcamayalım.. neyse 23 ümüdü neydi verdik 1 hafta ewelden kirayı bizim kadın bi mutlu oldu sormaa tabi diğer ay erkenden kapıyı çaldı.. kiramı vermediniz dedi dedim ayın 25 i daha 5 gün var.. anlayamadım dedim.. kadın nedese beğenirsin aaa ama olurmu öle siz geçen ay 1 hafta erken verdiniz bende ödemelerimi ona göre ayarladım dedi. kadına usulünce izah ettim saçmalamamasını anlattım. :99: gayet sakin konuştumm :107:
kocişe anlatınca işin boyutu biraz değişti bu ay da kirayı geç vereyim ödemeleri ona göre ayarlasın dedi.. ve 1 hafta geç verdik die kadın cıngar çıkardı.. ve artık kelimler anlamını yitirdi ve malesef benim eşref saatim gidip yerini eşşek saatim bıraktı ve tek hautırladığım kocişin beni kadının üzerinden aldığı
kadınla merdivenlerde tekme tokat girdik birbirimize kociş çok şaşırmıştı beni hiç öle görmedi tabi yeni de ewliyiz :90:

vs vs... Anlıcağın bi yüzüm gülmedi. bu ew sahibide çok kıl.. bunamışmı ne... saçma sapan konuşuo.. 80 yaşında rahat var ama iş paraya geldimiii aynen böle hani biraz yüz versem adama.. bizim ewden çıkmıcak odalara heryere girip ewini kontrol edecek. bi kaç defa geldi almadım içeri eşimin yüzüne baktı dedim müsait değilim amca hem ben böle şeyleri sevmiorum kiranı verdiğim sürece ben istemediğim sürece buraya giremezsin naparsam yaparım ewinde. depoziteyle anlaşırız çıkarken dedim..
Allah yardımcımız olsun wallaaa

ama bu ay yumurtladin ve gebe kalmis olabilirsin. korunmadin dimi?

cnm sperm vcudda 2 gun kalıyo belki tutmstr bebegn

canım kanama derken adetmi oldun geneee çokmu kanaman var yoksa sadece bi iki damlamı :26:

Bu arada çoğunuz yurt disinda misiniz yaaa anlayamadim kafam karisti kimler nerden yaziyor acaba?

valla benim de kafam karisiye cnm. aslinda sewgi ilk sayfadaki tabloya bi de sehirleri eklese guzel olur dimi )

ben ankaradayim.

yok korunmdm ve bu ay daha gzel calışma oldu silkeledk falan blmyorummmm yaw
ayy insaalah gelir de senin ki gerek kalmaz baska seylere

elam siz ne zamandır bebiş düşünüosunuz :26:

merhaba kızlar.....topik umarım hepimize ugurlu gelir.....muhabbetiniz cok güzeldi bende araya gireyim dedim tabi alırsanız....bakalım umudum ekim e mi kalıcak beklicem :26:allahım hepimize nurlar nuru saglıklı evlatlar nasıp etsin inş hepberaber meleklerimizi bekleyelim mi?

amin cnm. hosgeldin.

Allahim yaaa var mi boyle ev sahipleri yaa.biz ev sahibimizi tanimiyoruz bile hic görmedim. Ustelik ayni sehirdeyiz bursada baska semtlerdeyiz hic gelmedi gitmedi.gunu gelince bankaya yatar parasi.tasinmak istiyordum ama vazgeçtim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…