merhaba kızlar.....topik umarım hepimize ugurlu gelir .....muhabbetiniz cok güzeldi bende araya gireyim dedim tabi alırsanız ....bakalım umudum ekim e mi kalıcak beklicem :26:allahım hepimize nurlar nuru saglıklı evlatlar nasıp etsin inş hepberaber meleklerimizi bekleyelim mi?
valla benim de kafam karisiye cnm. aslinda sewgi ilk sayfadaki tabloya bi de sehirleri eklese guzel olur dimi)
ben ankaradayim.
ayy insaalah gelir de senin ki gerek kalmaz baska seylere
hsgldn tatlm inş ugrlu gelr
valla benim de kafam karisiye cnm. aslinda sewgi ilk sayfadaki tabloya bi de sehirleri eklese guzel olur dimi)
ben ankaradayim.
ayy insaalah gelir de senin ki gerek kalmaz baska seylere
Bu arada çoğunuz yurt disinda misiniz yaaa anlayamadim kafam karistikimler nerden yaziyor acaba?
Kesinlikle nerden ve yaş da eklese cok iyi olur
hsgldn tatlm inş ugrlu gelr
kızlar nldu anlamdm nden bole kafaya taktnz şehrleri
aslında aklımızdan çıkarsak olucak belki okuduğum kadaaryla hep beklemedikleri aylarda hamile kalmışlar ama aklımdan çıkmıo işte
hoşbuldum canım, inş nazlı bebişlerimiz bekletmez bizleri
Ne bilitim yaaa iyi olmazmi belki komsu cikicaz bilmeden
Ne bilitim yaaa iyi olmazmi belki komsu cikicaz bilmeden
aaaaaaa evt ne gzel olur
Hoşgeldin cnm.nerden geliyorsun bakalim
Bu arada çoğunuz yurt disinda misiniz yaaa anlayamadim kafam karistikimler nerden yaziyor acaba?
yok korunmdm ve bu ay daha gzel calışma oldu silkeledk falanblmyorummmm yaw
merhaba kızlar.....topik umarım hepimize ugurlu gelir .....muhabbetiniz cok güzeldi bende araya gireyim dedim tabi alırsanız ....bakalım umudum ekim e mi kalıcak beklicem :26:allahım hepimize nurlar nuru saglıklı evlatlar nasıp etsin inş hepberaber meleklerimizi bekleyelim mi?
Yok cok yok canm once cikolata gibi koyu akıntm vardı simdi damla damla kan..
bende izmirden katılıyorum. tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :90::90::90::90:
kız unuuuuuttum 22 yasndaym ankaradaym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?