Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

hsgldn tatlm inş ugrlu gelr

valla benim de kafam karisiye cnm. aslinda sewgi ilk sayfadaki tabloya bi de sehirleri eklese guzel olur dimi )

ben ankaradayim.

ayy insaalah gelir de senin ki gerek kalmaz baska seylere

inş cnm ya cok trsyorum bgun hastnye geln kızlara faln sordum hsg cok zor dyo

aslında aklımızdan çıkarsak olucak belki okuduğum kadaaryla hep beklemedikleri aylarda hamile kalmışlar ama aklımdan çıkmıo işte

evet aynen ölede zor aklından çıkması yaniii ona çalışsanda olmuoo belki biraz rahatlatabilirsin belki kendini...
ben biraz ona kasıorm şuanda ama pek başarılı olamıyorum :)

kızlarr ben yemeğe çıkıorum azcık tıkınayım geliorummmm :125::125::125:

kızlar ya bişi sorucam size ben ağustosun 2 sinde adet oldum her ayda 2-3 gün öne kayar bu ay adetim bittikten sonra ayın 15 inde aşırı koyu kahve hatta nerdeyse kan pıhtısı gibi jöle kıvamında akıntı geldi ama baya geldi arkadaşımada ucundan rengini gösterdim sen adet olmuşsun dedi ama ertesi gün kesildi ayın 16 sındada bebiş çalışmalarına başladık ama tutmuşmudur ki o akıntı yumurtlama belirtisimiki yaaaa

Bu arada çoğunuz yurt disinda misiniz yaaa anlayamadim kafam karisti kimler nerden yaziyor acaba?

evet canim fransadan.. sevgi biseyler yap kizz...

yok korunmdm ve bu ay daha gzel calışma oldu silkeledk falan blmyorummmm yaw

Hemserim noldu.. ?? insallah kotu bisey olmaz.. canim ve hamile kalirsin..kaliriz..

Merhaba canim hosgeldin.; masallah sohbetimiz baya bi guzel..
bekleyelim bekleyim ve gelsinler bebisler..

Yok cok yok canm once cikolata gibi koyu akıntm vardı simdi damla damla kan..

Canim ne bekliyosun git bi doktora gorun yada ara biseyler ogrenmeye calis..
allah korusun..

bende izmirden katılıyorum. tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
:90::90::90::90:

Allah seni ne diyim..
Sanada basarilar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…