Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Merhaba canim hosgeldin.; masallah sohbetimiz baya bi guzel..
bekleyelim bekleyim ve gelsinler bebisler..

merhaba canım hoşbuldum

inş cnm ya cok trsyorum bgun hastnye geln kızlara faln sordum hsg cok zor dyo

yok kuzum korkma..benim kuzen anestezi bile almadan cektirdi. oyle abarttiklari gibi degil dedi.

Kesinlikle nerden ve yaş da eklese cok iyi olur

yasi karistirmasak :))

cnm. yumurta kanamasi olmaz. sadece lekelenme olur. onun da rengi pembedir. yani senin o dedigi yumurtlamadan dwgil.

( ne olabilir sence doktor yoktu bugun

Bu soruyu cutecimm cvplar cnm gelir simdi

merhaba arkadaşlar benim umudum ekime kaldı adet oluyorum hemde normal günümden 3 gün önce

hayırlı öğlenler..
çeneler maşalah tam gaz..
eşim sonunda sperm testini bugün verdi
öğlen 3 gibi sonuç çıkacak ama yarın gidip alırmış beyefendi.sonucu alıncada dr görücez..ben delirecem artık sabrım kesildi şu aşılama olsun diyom beyimiz yarın dedi katil olurum bu adam yüzünde.. inşlah dr eylül reglisi olnca başlar çalışmalarabide ekim derse ozaman kafayı yerim..dualarım tüm bebiş istiyenlerle..sizlerde beni duada unutmayın

( ne olabilir sence doktor yoktu bugun

vallaha ne bilim canim.. boyle durduk yerde kanama olmaz.. hele adet kanamasi degilse.. bence hic normal degil..
Baska bi doktor ara telefonda bile anlata bilirsin eger durum acilse alirlar zaten hemen..

kızlar bır sorum var size

eşimle ailesi yüzünden problem yaşıyoruz evimde huzurum kayboldu evliliğimin en güzel günlerini yaşamam gerekirken nelerle uğrasıyorum. olayı anlatsam sizde bana hak verirsiniz haksız olsam susarım zaten.

benim eşim bana yeter artık sus diyor ailesi için bir bildikleri vardır diyor deli oluyorum ne yapacağımı şaşırdım kendimi enayi aptal yerine konmuş hissediyorum

benim gibi mücadele eden var mı aramızda

hayirli olsun diyelim cnm. az daha sabret. haklisin ama buna da sukurm sonucta vermis testi esin... insallah guzel haberlerini yaz bize emi.

merhaba arkadaşlar benim umudum ekime kaldı adet oluyorum hemde normal günümden 3 gün önce

merhaba canım....üzülme vardır bunda da bi hayır deyip yeni aya hazırla kendini...allahım kısa zamanda nasıp etsın inş.. benimde kırmızılar gelirse ekime kalacak umutlar napalım...

Hosgeldin kizz.. vallaha adami katil eder bunlar.:104::104::113::113:
Napcan bekliycen yada zorla goturcen..

Insallah eylulde baslarsin canim..

bnm esmde cuma gunu vrcek sperm testi

Olmaz mi cnm mucadelemiz devam ediyor.sadece sende olan bi sorun degil bu hemen herkesde olan bir sorun.esimin aikesine karşı hep susardim saygimdan dolayi gelir esime catardim eltimde boyle yaparmis hep bana dediki sakin ayni hatayi yapma onlara soliceni soyle esinin basini yeme dedi bende artik boyle yapcam tavsiyem bosver esinle huzurunu kacirma sakin onlar yuzunden

canim insallah tutunur bebegin bugun iliski olsa iliskiden once esine kahve ver aci olsun birde ben yumurta sogan sarimsak erkek spermine iyi geldigini duymusdum bugun bolca yesin sperm kaliteli olursa tutunur bebegin insallah
kanamanda cok kisi yasiyor yumurtlama kanamasi ola bilir

cnm. o mucadele hic bitmeyecekki. bizde de hep ayni. ara ara durulur ara ara cosar bu sorunlar. ne yazikki yapacak hic birseyimiz yok. kendini cok yipratma degmez. ama evliligin biraz ilerlesin o zaman yavas yavas ustesinden gelmeye baslarsin. benim 2 yili gecti yeni yeni altindan kalkiyrm. ama hala ne zaman kaynanam aklima gelse abartmiyrm basim tuhaf oluyr; elim ayagim titryr; icim daraliyr ve bayilacak gibi oluyrm. yaninyalniz degilsin cn.

merhaba canım....üzülme vardır bunda da bi hayır deyip yeni aya hazırla kendini...allahım kısa zamanda nasıp etsın inş.. benimde kırmızılar gelirse ekime kalacak umutlar napalım...

bebek düşünmeye başladığımızdan beri yakamı olumsuzluklar hiç bırakmadı canım sırf bu ay ilaç kullanmadım umutlada bekliyorum ama kısmet doktora gidip bida mı muayene olsam ( daha önce gitmiştim çünkü ama sadece dr. ultrason önerdi ondada bişey çıkmadı allahıma şükürler olsun) bütün testleri felan yaptırsam yada 1 ay daha mı beklesem karasız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…