- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
inş cnm ya cok trsyorum bgun hastnye geln kızlara faln sordum hsg cok zor dyo
Kesinlikle nerden ve yaş da eklese cok iyi olur
kızlar ya bişi sorucam size ben ağustosun 2 sinde adet oldum her ayda 2-3 gün öne kayar bu ay adetim bittikten sonra ayın 15 inde aşırı koyu kahve hatta nerdeyse kan pıhtısı gibi jöle kıvamında akıntı geldi ama baya geldi arkadaşımada ucundan rengini gösterdim sen adet olmuşsun dedi ama ertesi gün kesildi ayın 16 sındada bebiş çalışmalarına başladık ama tutmuşmudur ki o akıntı yumurtlama belirtisimiki yaaaa
Ay ben cok kötüyümm
evet canim fransadan.. sevgi biseyler yap kizz...
Hemserim noldu.. ?? insallah kotu bisey olmaz.. canim ve hamile kalirsin..kaliriz..
Merhaba canim hosgeldin.; masallah sohbetimiz baya bi guzel..
bekleyelim bekleyim ve gelsinler bebisler..
Canim ne bekliyosun git bi doktora gorun yada ara biseyler ogrenmeye calis..
allah korusun..
Allah seni ne diyim..
Sanada basarilar..
Ooooooo genceciksin sen daha elaamben öleyim beeeee bende 26 :-(
kızlar ya bişi sorucam size ben ağustosun 2 sinde adet oldum her ayda 2-3 gün öne kayar bu ay adetim bittikten sonra ayın 15 inde aşırı koyu kahve hatta nerdeyse kan pıhtısı gibi jöle kıvamında akıntı geldi ama baya geldi arkadaşımada ucundan rengini gösterdim sen adet olmuşsun dedi ama ertesi gün kesildi ayın 16 sındada bebiş çalışmalarına başladık ama tutmuşmudur ki o akıntı yumurtlama belirtisimiki yaaaa
üzülme canım bana göre gencsin ben 27 :26:
( ne olabilir sence doktor yoktu bugun
hayırlı öğlenler..
çeneler maşalah tam gaz..
eşim sonunda sperm testini bugün verdi
öğlen 3 gibi sonuç çıkacak ama yarın gidip alırmış beyefendi.sonucu alıncada dr görücez..ben delirecem artık sabrım kesildi şu aşılama olsun diyom beyimiz yarın dedi katil olurum bu adam yüzünde.. inşlah dr eylül reglisi olnca başlar çalışmalara bide ekim derse ozaman kafayı yerim..dualarım tüm bebiş istiyenlerle..sizlerde beni duada unutmayın
merhaba arkadaşlar benim umudum ekime kaldıadet oluyorum hemde normal günümden 3 gün önce
hayırlı öğlenler..
öğlen 3 gibi sonuç çıkacak ama yarın gidip alırmış beyefendi.sonucu alıncada dr görücez..ben delirecem artık sabrım kesildi şu aşılama olsun diyom beyimiz yarın dedi katil olurum bu adam yüzünde.. inşlah dr eylül reglisi olnca başlar çalışmalara bide ekim derse ozaman kafayı yerim..dualarım tüm bebiş istiyenlerle..sizlerde beni duada unutmayın
hayırlı öğlenler..
) bu da iyiydi yasit sayiliriz cnm beee
kızlar bır sorum var size
eşimle ailesi yüzünden problem yaşıyoruz evimde huzurum kayboldu evliliğimin en güzel günlerini yaşamam gerekirken nelerle uğrasıyorum. olayı anlatsam sizde bana hak verirsiniz haksız olsam susarım zaten.
benim eşim bana yeter artık sus diyor ailesi için bir bildikleri vardır diyor deli oluyorum ne yapacağımı şaşırdım kendimi enayi aptal yerine konmuş hissediyorum
benim gibi mücadele eden var mı aramızda
canim insallah tutunur bebegin bugun iliski olsa iliskiden once esine kahve ver aci olsun birde ben yumurta sogan sarimsak erkek spermine iyi geldigini duymusdum bugun bolca yesin sperm kaliteli olursa tutunur bebegin insallahRAHMAN (C.C) evi olmayan tüm kardeslerime ev sahibi olmayı nasip etsin... Kızlar bi sey sorcam... Ben her ayın 12. Adet olurum.. hesaplamalarıma gre 14. Gün yani bugun yumurtlama günüm ama yine tekrar kanamam oldu ilk defa yasıom böyle bir sey de yani bugün iliskiye giremeyecez de umudum ekime mi kaldi acaba dün iliskiye girmistik de acaba tutmaz mi
kızlar bır sorum var size
eşimle ailesi yüzünden problem yaşıyoruz evimde huzurum kayboldu evliliğimin en güzel günlerini yaşamam gerekirken nelerle uğrasıyorum. olayı anlatsam sizde bana hak verirsiniz haksız olsam susarım zaten.
benim eşim bana yeter artık sus diyor ailesi için bir bildikleri vardır diyor deli oluyorum ne yapacağımı şaşırdım kendimi enayi aptal yerine konmuş hissediyorum
benim gibi mücadele eden var mı aramızda
merhaba canım....üzülme vardır bunda da bi hayır deyip yeni aya hazırla kendini...allahım kısa zamanda nasıp etsın inş.. benimde kırmızılar gelirse ekime kalacak umutlar napalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?