- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
kızlar bır sorum var size
eşimle ailesi yüzünden problem yaşıyoruz evimde huzurum kayboldu evliliğimin en güzel günlerini yaşamam gerekirken nelerle uğrasıyorum. olayı anlatsam sizde bana hak verirsiniz haksız olsam susarım zaten.
benim eşim bana yeter artık sus diyor ailesi için bir bildikleri vardır diyor deli oluyorum ne yapacağımı şaşırdım kendimi enayi aptal yerine konmuş hissediyorum
benim gibi mücadele eden var mı aramızda
Olmaz mi cnm mucadelemiz devam ediyor.sadece sende olan bi sorun degil bu hemen herkesde olan bir sorun.esimin aikesine karşı hep susardim saygimdan dolayi gelir esime catardim eltimde boyle yaparmis hep bana dediki sakin ayni hatayi yapma onlara soliceni soyle esinin basini yeme dedi bende artik boyle yapcam tavsiyem bosver esinle huzurunu kacirma sakin onlar yuzunden
cnm. o mucadele hic bitmeyecekki. bizde de hep ayni. ara ara durulur ara ara cosar bu sorunlar. ne yazikki yapacak hic birseyimiz yok. kendini cok yipratma degmez. ama evliligin biraz ilerlesin o zaman yavas yavas ustesinden gelmeye baslarsin. benim 2 yili gecti yeni yeni altindan kalkiyrm. ama hala ne zaman kaynanam aklima gelse abartmiyrm basim tuhaf oluyr; elim ayagim titryr; icim daraliyr ve bayilacak gibi oluyrm. yaninyalniz degilsin cn.
Bu soruyu cutecimm cvplar cnm gelir simdi
al benden de okadar canım ya...haklısın baskaları yuzunden keyfimizi kacırmamamız gerek...
Dunyada en patavatsiz ödülü verilse benim kaynanam alir yemin ederim kimsede yoktur ondan :-(
Dunyada en patavatsiz ödülü verilse benim kaynanam alir yemin ederim kimsede yoktur ondan :-(
canim insallah tutunur bebegin bugun iliski olsa iliskiden once esine kahve ver aci olsun birde ben yumurta sogan sarimsak erkek spermine iyi geldigini duymusdum bugun bolca yesin sperm kaliteli olursa tutunur bebegin insallah
kanamanda cok kisi yasiyor yumurtlama kanamasi ola bilir
Bu arada çoğunuz yurt disinda misiniz yaaa anlayamadim kafam karistikimler nerden yaziyor acaba?
Kesinlikle nerden ve yaş da eklese cok iyi olur
15 aydır canımne kadar zamandır deniyosunuz arkadaslar?
inşlah başarırım ..sağol canım ...Hosgeldin kizz.. vallaha adami katil eder bunlar.:104::104::113::113:
Napcan bekliycen yada zorla goturcen..
Insallah eylulde baslarsin canim..
hadi bakalım inşlah beraber hamiş oluruz.takip edelim birbirimizi..bnm esmde cuma gunu vrcek sperm testi
benim adam tambi itilmişhayirli olsun diyelim cnm. az daha sabret. haklisin ama buna da sukurm sonucta vermis testi esin... insallah guzel haberlerini yaz bize emi.
Mesela ben cok zayifladim baya bi kilo verdim.simdi almaya calisiyorum esimde yemwdigim icin cok uzuluyodu.ve aliskanlik oldu esim surekli bana ye ye ye der.bigun yine yemek yicez kaynanamlarda esim yine yedinmi ye diyip duruyodu.esim cikti kaynanam dediki bana hic boyle ye demedi dedi.bende dedim bi kendine baksana neyinw ye desin masallah bos durmuyosunuz ana kiz dedim 95 kilo kadinbu kadar olur yani gulme krizine girdim yaa orda
sorma canım benim kayınvalde için de kızı pek önemli ne zaman yanına gitsem kızım soyle kızım boyle anlatırda anlatır.... sinirden ölüyorum...ona bişey diyemeyınce kocama dırdır baslıyo
Olmaz mi cnm mucadelemiz devam ediyor.sadece sende olan bi sorun degil bu hemen herkesde olan bir sorun.esimin aikesine karşı hep susardim saygimdan dolayi gelir esime catardim eltimde boyle yaparmis hep bana dediki sakin ayni hatayi yapma onlara soliceni soyle esinin basini yeme dedi bende artik boyle yapcam tavsiyem bosver esinle huzurunu kacirma sakin onlar yuzunden
aynen canim bizimkide kizina toz kondurmaz ve eltime..
aman aman neyse detaylara girmeyim de gorumcem (erkek pesinde, abiside biliyo kizdi kac kere) eltim (ayrildi, giti, geldi , geri giti, simdi geri geldi..)
Kinamamk lazim ama cok sukur esimde gordu artik bana bize haksizlik yapildigini ve benim gibi dusunuo.
Kocam dedi zaten sen bisey soyleme bana birak, ben seni anladim dedi..
beni sinir ediyo tam lafi vurcam (hic durmam vallaha pat pat soylerim) o hemen anliyo ve kendisi cevap verio annesi (oglusu yaa ne dese batmaz biz desek batar..)
ben yurt dışına gelin geldim canım
burda nereye gidersem kiminle sohbet ortamı olsa hep aynı seylerı duydum kayınvalidem benim için gelinliği şukadara aldırdı fotoya şukadar verdirdi araba kiralattı kocamın bankamatiği yıllardır kendınde bunu soylemıyor hatun
benim hem turkiyede hem burada düğünüm oldu cok masraf yaptırmışım hepsinin hesabını yaptım turkiyedeki düğün ve gelinlik vs.. 7700 tl para harcanmıs
ben insanlardan sürekli bu lafları duyunca koydum düğün dvd lerini ne kadar takı takılmıs hesap yaptım ve sadece nakit para her iki yerdeki dügünü karşılıyor hatta para artıyor
takılan tr dekı düğündeki takılan çeyrekler ortada yok. benım aılemın nişanımda taktiği bileziklerle kendinin taktiğını birşlestirip ilerde bozdururken cok deger kaybetmeyecek bılezik yaptım düğünde kendi adına taktı sustum oğluma ev aldık diye heryerde söylüuyorlar her ay kira öder gibi ödeme yapıyoruz ve en az 5 yıl devam edecek yine sustum. turkıyede bır arsa almak ıcın kredı cekecektık bız de cekecegız bızım adımıza cekellım daha az faız odersınız dedıler bununda hesabını yaptım bız kendı adımıza cektıgımızde daha yuksek faız oranıyla hem dosya masrafıyla daha az odeme yaparmısız buna susmustum yeterkı kocamla huzurum kaçmasın burda onlardan başka kimsem yok dedim. annecıgım babacıgım dıye pervaneydım etraflarında. soz konusu para degıl arkadaslar aptal enayı yerıne konmak sınırlerımı bpzuyor kac gundur hıcbırsey yıyemıyorum uyuyamıyorum
ama yeter artık diyorum. boyle bır durumda sız ne yapardınız
Mesela ben cok zayifladim baya bi kilo verdim.simdi almaya calisiyorum esimde yemwdigim icin cok uzuluyodu.ve aliskanlik oldu esim surekli bana ye ye ye der.bigun yine yemek yicez kaynanamlarda esim yine yedinmi ye diyip duruyodu.esim cikti kaynanam dediki bana hic boyle ye demedi dedi.bende dedim bi kendine baksana neyinw ye desin masallah bos durmuyosunuz ana kiz dedim 95 kilo kadinbu kadar olur yani gulme krizine girdim yaa orda
ahahahaha haydaaa:) koptummmm şuandaaa :) erkek anneleri biraz kıskanç oluolar yaanii..
resmen öleee.. zor kabulleniolar nedense halbuki onlar bi adım gelse biz 5 adım gideriz... ama nie böle yapıolar annamadım..
değişik bi psikoloji işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?