Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

bir zamanlar bende oyleydim baskalarinin yaptiklari bana sinir gelirdi ve esime soylerdim oda tabiki ailesine taraf konusuyordu bende birgun kendime soz verdim hic bir zaman onlardan konusmuyucam hem esime yazik sinirleniyo hemde kendime yazik ve o gunden buyana huzurluyum sende oyle yap bence
sagol canim bakalim belki bende ustune atlarim artik cunki sabrim kalmadi esimi cok kizdiriyor bende ona kiziyorum hayirlisiyla ev bulub tasinsak iyi olucak
Bu arada çoğunuz yurt disinda misiniz yaaa anlayamadim kafam karisti kimler nerden yaziyor acaba?
men Azerbaycanliyam ve rusyadan yaziram size (azeriyim)24 yasim var 15 -16 aydir bebek istiyoruz ama olmuyo((
merhaba arkadaşlar benim umudum ekime kaldı adet oluyorum hemde normal günümden 3 gün önce
uzulme canim Rabbim hayirlisindan hayirli zamanda versin
merhaba canım, erkekler için iyi gelen sogan ve sarımsak çiğ mi yemesı gerek...yemeklerime katıyorum zaten de fazladan mı yemesi gerek?
aslinda evet cig yemesi gerek canim mesala yemek yerken sogani nazik nazik dogruyup yaninda koy cig yesin yemekle cok iyi geliyormus ben arada yapiyorum bizde migde sorunu var esimde de bende de cok yiyemiyoruz ha birde cig soganin kadina da cok hayri vardir benim ablam cok kullanirdi simdi iki oglu var sukur Rabbime hic beklemedi

Ne guzel iste cnm.benimkide arar hergun hwr firsatta.gezmeye cagirir misafir gelae cagirir iyi hos ne guzel ama.maddi acidan tam bir zarar birde cok patavatsiz hwrywrde hwrseyi soyler seni ywrin dibine sokar sonra cikarmaya calisir

Bu anlattigim sadece birisi.hemen her konusmada gorusmede benzerlerini yapiyo abartmiyorum kizlar bak yemin ediyorum.gelde dayan iste yaaa.

çok ayıp edio işte sende kızısın onun ama anlamıolar... walla çaktırmadan lafı sölüceksin eşinede herşey yolunda gibi davranıcaksın.. başka türlü zor yani.. çnk sesin çıkmadıkça üzerine geliolar... ben bunu anladım yani bu zamana kadar..

aslinda evet cig yemesi gerek canim mesala yemek yerken sogani nazik nazik dogruyup yaninda koy cig yesin yemekle cok iyi geliyormus ben arada yapiyorum bizde migde sorunu var esimde de bende de cok yiyemiyoruz ha birde cig soganin kadina da cok hayri vardir benim ablam cok kullanirdi simdi iki oglu var sukur Rabbime hic beklemedi[/QUOTE]

benimde çiğ yedigim zaman midem yanıyo fazla yiyemiyorum ama yicez napalım...

kızlar benim bat 5 eylül...iştahım acıldı .canım acayip çikolata istiyo....adetim yaklastıgı için böyle oluyo sanırım...aynı zamanda kilo vermek için kendimi tutuyorum....bu çikolata istegimi nasıl bastırabilirim?

Laf ta kiziyim cnm bende artik cvp vermiyom esimde farkinda takma diyo gül gec diyo.ama artik cvbini vercem yoksa surekli yapiyo aynisini.

yok canım ailesiyle aynı şehirde bile degiliz.. uzaktan bile etkileniyorda ben evimde huzuru koruyorum ama tatile yanlarına gittigimizde olan oluyo.. neyse şimdilik toparladık durumu :) Allahım yuvalarımızdan huzuru eksik etmesin inşallah..

Meyve ye mesela 1 tane şeftali yada 1 avuç çilek gibi.. biliorm yerini tutmaz ama en azından kalori oldukça düşük...

Laf ta kiziyim cnm bende artik cvp vermiyom esimde farkinda takma diyo gül gec diyo.ama artik cvbini vercem yoksa surekli yapiyo aynisini.

:))) dimi öledir hep zatennn ama lafları yapıştır olduuuu :) bencede ama sert bi şekilde diil gülerek gayet ver coşkuyu :)
ben öle yapıorm oda gülüoo ama içimden diormkiii ahh ahhh şimdi neler geçiodur kimbilir aklından aaahahahahahha

ben esıme soyledım bundan sonra sana olan sevgımden saygımdan konusurm eskısı gıbı olamam dedım.
bızımkıde telden yetıyor canım mesela arıyor napıyorsunuz dısarı cıkacagız dıyorum nereye dıyor ısımız var dıyorum ne ısınız var herseyı soylemek zorundamıyım dıyorum saygısızlık olarak dusunuyor kendının yaptıgı saygısızlık aslında ozel hayata mudahele edıp duruyor.

benimde çiğ yedigim zaman midem yanıyo fazla yiyemiyorum ama yicez napalım...[/QUOTE]
bugun icin esin cok yisin cunki sperme iyi gelir
benim bir teyzemin kizi var 5 cocugu var yani 4 kiz 1 erkek erkek icin 5 dogurdu neyse sozum ona oda cok yiyormus dedigine gore evlendikden buyana birsuru hamile kalmis yani yumurtaliklara cok iyi geliyor diye soyluyorlar sogani

Cnm 1.5 yilimi anlatsam roman olur da.allahtan esimle aramda güçlü bir bağ var 7 yil bekledik birbirimizi kimsenin onlarinda dahil zarar vermesine izin vermeyiz.esini hoş tut cnm onlarada cvbini ver yumusak bir tarzda.

Kiz nerden geldi aklina..
inan iki uc gundur bu sarkiyi mirildaniyorum..
Ne manyak bisey..

Anacim baktim herkes kaynanasindan gorumcesinden sikayetci havamiz dagilsin die bi sarki patlatiyim dedim

Bu kv mevzulari hic bitmez biz ne kadar kendimizi yirtsakta herifler ailesini atamiyo laf soyletmiyoinsanlik tarihinin hic bitmeyecek olan savasi kv -gelin savasi

Bu konuda bende muzdaribim meaaleseeff

topigin nenesiymisim de habarım yokmuş 35 yaş alamanyadan katılıyorum

15 aydır canım

neden olmuyo peki?bi sıkıntın mı var sağlığında? ben 5 aydır deniyorum..son 3 aydır ovulasyon günlerime de denk getirip yapıyoruz ama gene de bişe olmadı şimdiyece..endişelenmeye basladım..yarından sonra adet olmam gerekiyor..bakalım ama kesin olurum adet ne bilim hiç umudum yok bu sefer de. dua ediyorum sabır ...

sevinirim canım lekelenme 2 gün falan oldu ama sonra hemen kesildi jöle kıvamında kan renginde değil ama koyu kahveydi

cnm. cevap vermistim ama okumadin sanirim. o dedigin yumurtlamadan kaynakli olamaz. yumurtlama da lekelenme okur. o da pembedir. kirmizi bile degil. bir kez damla halinde yada akintinla karisik halde gelir.
senin dedigin baska birsey ama ney bilemiyrm.

topigin nenesiymisim de habarım yokmuş 35 yaş alamanyadan katılıyorum

15 aydır canım

anam sen nene ben de teyze olayim bari 30.
ehhh annem biz olmasak bu gencleri kim toparlar dimi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…