- 28 Mart 2013
- 5.014
- 143
- 103
bir zamanlar bende oyleydim baskalarinin yaptiklari bana sinir gelirdi ve esime soylerdim oda tabiki ailesine taraf konusuyordu bende birgun kendime soz verdim hic bir zaman onlardan konusmuyucam hem esime yazik sinirleniyo hemde kendime yazik ve o gunden buyana huzurluyum sende oyle yap bencekızlar bır sorum var size
eşimle ailesi yüzünden problem yaşıyoruz evimde huzurum kayboldu evliliğimin en güzel günlerini yaşamam gerekirken nelerle uğrasıyorum. olayı anlatsam sizde bana hak verirsiniz haksız olsam susarım zaten.
benim eşim bana yeter artık sus diyor ailesi için bir bildikleri vardır diyor deli oluyorum ne yapacağımı şaşırdım kendimi enayi aptal yerine konmuş hissediyorum
benim gibi mücadele eden var mı aramızda
sagol canim bakalim belki bende ustune atlarim artik cunki sabrim kalmadi esimi cok kizdiriyor bende ona kiziyorum hayirlisiyla ev bulub tasinsak iyi olucakay canım yaa kiracı olmak nekadar zor ben bilirim.. ev sahibinden bi türlü yüzüm gülmedi. 3 yıllık ewliyim 4.yılımızdayız..bu 4. ewim..
neden? hep manyaklara çattık.. mesela bi tanesini anlatayım.. bi ay para erken geçti elimize bizde her ayın 30unda ödüoruz ew sahibine kirayı.. neyse dedik verelimde çıksın aradan harcamayalım.. neyse 23 ümüdü neydi verdik 1 hafta ewelden kirayı bizim kadın bi mutlu oldu sormaatabi diğer ay erkenden kapıyı çaldı.. kiramı vermediniz dedi dedim ayın 25 i daha 5 gün var.. anlayamadım dedim.. kadın nedese beğenirsin aaa ama olurmu öle siz geçen ay 1 hafta erken verdiniz bende ödemelerimi ona göre ayarladım dedi. kadına usulünce izah ettim saçmalamamasını anlattım. :99: gayet sakin konuştumm :107:
kocişe anlatınca işin boyutu biraz değişti bu ay da kirayı geç vereyim ödemeleri ona göre ayarlasın dedi..ve 1 hafta geç verdik die kadın cıngar çıkardı.. ve artık kelimler anlamını yitirdi ve malesef benim eşref saatim gidip yerini eşşek saatim bıraktı ve tek hautırladığım kocişin beni kadının üzerinden aldığı
kadınla merdivenlerde tekme tokat girdik birbirimizekociş çok şaşırmıştı beni hiç öle görmedi tabi yeni de ewliyiz :90:
vs vs... Anlıcağın bi yüzüm gülmedi. bu ew sahibide çok kıl.. bunamışmı ne... saçma sapan konuşuo.. 80 yaşında rahat var ama iş paraya geldimiii aynen bölehani biraz yüz versem adama.. bizim ewden çıkmıcak odalara heryere girip ewini kontrol edecek. bi kaç defa geldi almadım içeri eşimin yüzüne baktı dedim müsait değilim amca hem ben böle şeyleri sevmiorum kiranı verdiğim sürece ben istemediğim sürece buraya giremezsin naparsam yaparım ewinde. depoziteyle anlaşırız çıkarken dedim..
Allah yardımcımız olsun wallaaa
men Azerbaycanliyam ve rusyadan yaziram size (azeriyim)24 yasim var 15 -16 aydir bebek istiyoruz ama olmuyo((Bu arada çoğunuz yurt disinda misiniz yaaa anlayamadim kafam karistikimler nerden yaziyor acaba?
uzulme canim Rabbim hayirlisindan hayirli zamanda versinmerhaba arkadaşlar benim umudum ekime kaldıadet oluyorum hemde normal günümden 3 gün önce
aslinda evet cig yemesi gerek canim mesala yemek yerken sogani nazik nazik dogruyup yaninda koy cig yesin yemekle cok iyi geliyormus ben arada yapiyorum bizde migde sorunu var esimde de bende de cok yiyemiyoruz ha birde cig soganin kadina da cok hayri vardir benim ablam cok kullanirdi simdi iki oglu var sukur Rabbime hic beklemedimerhaba canım, erkekler için iyi gelen sogan ve sarımsak çiğ mi yemesı gerek...yemeklerime katıyorum zaten de fazladan mı yemesi gerek?