Kizlar bende eylule kaldim cok umutluydum agustosdan ama olmadi bakalim eylulde ne olacak yarin doktora gidecem yazarim sonuclari
slm kızlar ovulasyonun 13. reglinin 39. günündeyim 2 gündür idrar testlerim silik sanki koyulaşmıyor beta hcg dün 52 idi ama bugün tekrar idrar testi yaptım değer arttıysa daha koyulaşır die ama dünkünden daha koyu değil korkuyorum 3 ay önce boş gebelik yaşadım bide acildeki doktor gebelik var diyemem henüz bu değere göre dedi sevinemiyorum şuan umarım bide kimyasal gebelik yaşamam bu sefer herşey yolunda gider inşallahhh
İnşallah canim ya 2 gün sonra tekrar kan testi yaptir bakalim artar inş. Moralini yüksek tutki sana bisey olmasin kötü düşünme tatlim guzel sonuc alacaksin inş.
canım iyi dileklerin için saoll ama tekrar tesst yaptırmayı hem çok istiyorum hemde hiç istemiyorum Rabbim cümlemizin yarr ve yardımcısı olsun inş
Merhabalar beni de ekler misiniz? BAT: 5 Eylül.
Ağustosta gebe kalırım diye çok ümitlenmiştim nasip değilmiş. Umarım Eylül olur, bizi çok bekletmez.
yapabildiğim kadar yapıcam valla kızlarözellikle soğan kürünün çok faydalı olduğuna inanıyorum..eşimde keçiboynuzunu araştırmış..bu ay içeyim bnde diyo benim bat 14 ağustos dün kahverengi lekenme gibi oldu hala kırmızıyı görmedim kan tetside negatif..ne çok seviyoruz umutlanmayı yaa :44:
Bakalim bu ay bendr yapıcam bsyler, aynen küçücük seylerdrn hemen umutlanip hayaller kurup bide o hayali yasiyoruz sonuc olumsuz cikincada yikiliyoruz ama ben akillandim galiba daha umitlenmicem oyke erkenden test falanda yok inş dayanabilirsem:))
bnde her ay aynı şeyi diyorum ama olmuyo maalsefbelkide daha yeniyim o yüzden ilk gebelik düşünmeye başladığımız ay hamile kaldım kimyasal gebelikle sonuçlandı bi ay korundum bu ayda ikinci deneyişimdi..olmadı..kımset artık..şu listeyi bi yapalım bakalm
hayırlısı canım inşaallah hepimizin olur da rahatlarız,ben aslında soğan kürünü yapmayı düşünmüyordum senin yazını okuyunca araştırdım bu ay bende denemek istiyorum,benim 5 günüm geçti daha tık yok adetim gecikmeye başladı hayırdır inşaalah,geçen ay da 7 gün geçmişti:44:
Heeyyy kızlar nerelerdesinizz benim reglim bugün bitti hic zmn kaybetmeden çalışmalara başladık:)) bu ay riske atmicam tam gaz devam:)))
cnm ya bsey sorcmmmm infertilite kısırlk bölümüne gdnce hngi tahll leri istyolar
bizim kızlar burda toplanmış bütün dualarım sizlerle allah isteyen herkese nasip etsin bu ay güzel haberleri sizlerde alacaksınız ben hepinizden ümitliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?