Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

hayırlı akşamlar hanımlar,ben geeldiiimmm ben daha bat ı bekliyorum 4 gün geçti ama hiiiiç ümitlenmiyorum,hgs tarihimi bekliyorum siz nasılsınız? bayramda bir kaç hatırlatma da yapıldı bu arada artık sıra sende diyerek neyseee işte eylül grubundayııııım

Hosgeldin canim sen yinede umitlenme en iyisi öyle ama ins vardir bebisin,güzel haberinle uğur getirirsin topigimize

bende eylüle kaldım ama günüm meçhuuul daha adet olacağııım ne tuhafım yafuuuuu:44:

slm kızlarr benımde kırmızılar geldi bugün..dün akşam kan testi yaptrmıştım negatif..bigün daha bekleseymişim olcakmış ama sabırsız hatunlarız vesselam benimde bat 11 eylül..bu ay sıkı çalışmayı düşünüyorum..öncelikle kendime ovulasyon testi sipariş edicem..kocişe keçiboynuzu pekmezi içirmeye başlıcam bol fındık ve cevizde takviyesi..kendimde bu ay soğan kürü düşünüyorum..iltihap varsa vucudum temizlensin doğal antibiyotk şifa niyetine..bal tarçın çörek otuda var aklımda o kolay zaten karıştır karıştır ye bide kuru incir yemek lazım bol bol..kocişlere ilişkiden önce sert kahve içirmekte çok iyimiş..sprem kalitesini arttırırmış..biz elimizden geleni yapalım tevekkülü Rabbimize bırakalım..hadiyin bakalım..bu topik bol bebişli bi topik olur inşallah

maaşallah bu ne hız okurken bile yorulduk,formülleri aldım uygulayalım bizde inşaallah dur bi liste yapayım

süpersin canım :)) denicem bunlaı.. keçiboynuzu ceviz falan tamam da tarçın çörek otu ne işe yarıyo anlamadım?

Ohhh maşallah maşallah kiz bunların hepsini nasil yapcaksin:)) ya ben useniyorum bunlari yapmaya:)

..............................................................................................................................................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…