phia beni de ekle bari daha adet olmadım ama zamanında olursam 11 eylül...bu aydan geçti nasılsa
Sewwgi merhaba
Forumun eskilerindenim ben
İlk sayfanda da tavsiye mesajım vardı zaten...
Eylül ayı için ben de varım ve senin için tablo hazırladım
Hazırladığım tabloyu ALINTI İLE CEVAPLA diye basıp, baştaki ve sondaki Qute phia yazısını ve rakamları silip KOPYALA yapıp ilk sayfandaki mesajına YAPIŞTIRabilirsin.
Yeni gelenleri de tarih sırasına göre ekledin mi, mis gibi bir tablomuz olur :13:
Ben bu ay çok sık giremeyebilirim, izindeyim çünkü...
Tablo hakkında soruların olursa fırsatım oldukça cevaplamaya çalışırım...
İnşallah bu ay hepimiz için güzel bir ay olur ve bebeklerimiz bizimle olur
Selam arkadaşlar,
Evleneli 2 yıl 1 ay oldu, Bizde ilk denememizi geçen ay yaptık tatilde olduğumuz için ovülasyon günlerini tuturamadık malesef, olmadı da zaten. :) reglim gecikti 21 inde olmam gerekirken 6 Ağustosa sarktı, Dr. un dediği günlerde denemediğimiz içinde tekrar Doktora gitmedim, ama neden reglim in gününün değiştiğine de anlam veremedim, aranızda bu durumu yaşayan var mı acaba?
Bizim de şimdi umudumuz Eylül, beni de listeye eklerseniz sewinirim.
umarım hepimiz en kısa zamanda Güzel haberler alırız.
Kızlarr selam benimde eylülde aşılama yapılacak bir aksilik olmazsa.benide yazarmısınz bat 20 eylül :))) inşallah yapılır ve tutar aminnnnnnnnn
20_22 agustos arasi regli olcam kismetse sonra calismalara basliyoruzz kismetse ilk bi kac ay cok umutlu degilim nedense bakalim kismetimizde ne zamansa o zmn gelir bebiss =) cevremizde herkesin bebegi oldu yada hamileee bi bn kalmisim gibi hissediyorum =)
Kizlar dun gittim doktora sorun yok dedi bu ay cok calisacaz esimle karar verdik:) 11 eylul beni de ekleyin listeye. Allahim isteyen herkese en hayirli zamanda nasip etsin
Hosgeldin canim senin durumunu bende yaşadım ilk defa geçen ay denedik bizde ama olmadi ve yillardir gecikmeyen adetim ilk defa gecikti bende anlamadim. Tahminlerime gore ya vücut spermle ilk kez buluştuğu icin n dengesi bozuldu:)) yada cok stres yaptigimz için gecikti. Artik eylülde birlikte devam ederiZ yolabu arada batın ne zaman listeye ekliyim seni
Sanırım buluşma şoku yaşandı. :))
İçim rahatladı ama sizde de olmuş aynı durum.
Tanıştığıma memnun oldum bu arada.:)
Batım 6 Eylül
Bu arada sormak istediğim 14. günden itibaren mi yoksa 12.Günden itibaren falan mı başlamak gerek.
Türkiye ortalamasi 12.gun deniliyo ama kişiden kişiye değişebiliyo kimi daha erken yumurtluo kimi daha geç bunun icin ya kendindeki yumurtlama belirtilerini takip et (uzayan akinti gibi) yada ovulasyon testini dene. Ben geçen ay ilk denemem oldugu icin hicbiseye dikkat etmedim bu ay belirti takip edicem bide ateş ölçme yöntemi war onuda yapiyorum het sabah atesimi ölçüp takip ediyorum bakalım ne olacak ama yinede riske atmaya gerek yok gün aşırı devam mutlaka yakalarsin:))) amaan ne çok şey düşünüyoruz sanki annelerimiz bunlarimi takip etmiş:))
Birsey danisacaktim kizlar
Ben yumurtlama donemimi anlamiyorum eylulde calismalara baslicam diye bu ay dikkat ettim ama bnde normalde akinti olmuyo 12.13.14.gunlerdede boyle uzayan bi akintiyla karsilasmadim muhakkak olmasi gereken birseymi =s
Bende dikkat etmedim geçen ay, bakalım kısmet bu aydır belki.
ateş ölçme yöntemini araştırdım, oda yumurtlamadan 3 gün sonra yükseliyormuş, öyle yazıyordu.Ovülasyon testini de eğer bu ay da tutturamazsak almayı düşünüyorum.
annelerimiz güçlü kuvvetliymiş walla, yedikleri içtikleri bizimkiler kadar yapay değildir zamanında. :)
Merhaba kizlar
Benide ekleyin lutfen umutlarim eylule kaldi bat 7 eylul
Canimm yaa cok saol inşallah senin yaşadığın mutluluğu bizde yasariz kisa zmnda.. senin nasıl gidiyo bi rahatsızlığın yoktur inş . bebis ne alemde keseyi gördün mu kalp atisini duydunmu ayy ne cok soru sordum sna napim merak ediyorum bende bebiş istiyorumm :))
Türkiye ortalamasi 12.gun deniliyo ama kişiden kişiye değişebiliyo kimi daha erken yumurtluo kimi daha geç bunun icin ya kendindeki yumurtlama belirtilerini takip et (uzayan akinti gibi) yada ovulasyon testini dene. Ben geçen ay ilk denemem oldugu icin hicbiseye dikkat etmedim bu ay belirti takip edicem bide ateş ölçme yöntemi war onuda yapiyorum het sabah atesimi ölçüp takip ediyorum bakalım ne olacak ama yinede riske atmaya gerek yok gün aşırı devam mutlaka yakalarsin:))) amaan ne çok şey düşünüyoruz sanki annelerimiz bunlarimi takip etmiş:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?