Ekledim tatlim hosgeldin senin kacinci denemen
kızlar benide ekleyin bu ay ilk denemem olcak....herifi zor ikna ettim
bu hafta yumurtlama haftam inşallah olur....
benim ikinci bebeğim olucak inşallah...
bat 1 eylül:18:
ayy canım bnm allah hepinize nasip etsin bu duyguyu inşallah.
ben iyiyim yorgunluk uyku hali var bebiş yerine yerleşmiş keseyi gördük mercimek kadar :) kalp atışını hafta duycaz inşallah
sewgi hamişmisin yok profil resminde hamile resmi var
Hosbulduk canim,
Benim matta bir kurtajim oldu 8 haftalikti kalbi durduo hamileligim 6 ay denedikten sonra oldu simdi korunma surecim bitti bu ay 3.denememiz olacak hem ovulasyon testi yapiyorum hemde ates olcuyorum insallah gelir bebisim yada bebislerim ayy ikiz olsun cookkk isterim ucuzde olabilir rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
bugün reglimin 3.günüydü ve doktoruma gittim klomene devam etmek için..bide ne görelim adetli olmama ragmen 16 mm bi yumurta salınıyor sag yumurtalıgımda... doktorum çok sık görülen birşey degil vücudun artık bebek istiyo galiba 7/24 yumurta yapıyo dedihatta reglin biter bitmez denerseniz hamile kalma ihtimalin çok yüksek dedi :)) demekki neymiş ovulasyonu falan kafaya takıp stres yapmamız çok gereksizmiş... mutlulugumuzu düşünerek eşimizle sık sık birlikte olalım başkada hiçbirşey hesaplamayalım derim :)
kızlar benide ekleyin bu ay ilk denemem olcak....herifi zor ikna ettim
bu hafta yumurtlama haftam inşallah olur....
benim ikinci bebeğim olucak inşallah...
bat 1 eylül:18:
Benimde bat 6eylul nedense hic heyecan yok belkide daha regl oldugumdandir
slm sewgi bende ağustostan transfer oldum ....benide ekle bakalım listeye bir ay daha kendi haline bıraktım eğer eylüldede gelmezse iyi bir dr. bulmak ve aşılama yaptırmak istiyorum.
bat 8 eylül .bu ayda yumurtlama zamanı tatilde olacağız ama bakalım artık ne olcak
Ekledim canım senide listeye heyecan olmamasi en iyisi zaten bu ay ins hepimiz hayirli haberler yazicaz senin ilkmi
evet canim ilk cocuk. bi 7haftalikken kalbi durdu kürtaj oldum
Canim gecmis olsun,benimde 8 haftalikti kalbi durdu ve kurtajtestlerimi yaptirdim sende yaptirdinmi bende birsey cikmadi ama drum coraspin verdi folik asitede devam dedi folidoce+b12destekli dr um cok ilgili sordugum sorularima hep guler yuzle cevap verdi sikilmadan dinledi beni cakmak erdem hastahanesi fatos ozlem yildirim tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?