Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Ekledim tatlim hosgeldin senin kacinci denemen

Hosbulduk canim,
Benim matta bir kurtajim oldu 8 haftalikti kalbi durduo hamileligim 6 ay denedikten sonra oldu simdi korunma surecim bittibu ay 3.denememiz olacak hem ovulasyon testi yapiyorum hemde ates olcuyorum insallah gelir bebisim yada bebislerim ayy ikiz olsun cookkk isterim ucuzde olabilirrabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

bugün reglimin 3.günüydü ve doktoruma gittim klomene devam etmek için..bide ne görelim adetli olmama ragmen 16 mm bi yumurta salınıyor sag yumurtalıgımda... doktorum çok sık görülen birşey degil vücudun artık bebek istiyo galiba 7/24 yumurta yapıyo dedi hatta reglin biter bitmez denerseniz hamile kalma ihtimalin çok yüksek dedi :)) demekki neymiş ovulasyonu falan kafaya takıp stres yapmamız çok gereksizmiş... mutlulugumuzu düşünerek eşimizle sık sık birlikte olalım başkada hiçbirşey hesaplamayalım derim :)

kızlar benide ekleyin bu ay ilk denemem olcak....herifi zor ikna ettim
bu hafta yumurtlama haftam inşallah olur....

benim ikinci bebeğim olucak inşallah...
bat 1 eylül:18:

ayy canım bnm allah hepinize nasip etsin bu duyguyu inşallah.
ben iyiyim yorgunluk uyku hali var bebiş yerine yerleşmiş keseyi gördük mercimek kadar :) kalp atışını hafta duycaz inşallah

Ohh ne güzel ya canim Allah mutlulugunuzu artirsin saglikli bi şekilde kucağına al ins

Üzüldüm canım ya neyse kötü günlerin geride kalmış onu konuşup üzmiyim seni inşallah bu ay kavusursun bebisine ve saglikli bi şekilde kucagina alırsın. Bizimde 2 . denememiz bakalim bu ay bende ates olcmeye başladım bakalim hayirlisi

Bende ayni o mantıkla ilerliyorum kız:)) hic riske atamam valla adetin bittiği gün basladim gün aşırı devam:)))

kızlar benide ekleyin bu ay ilk denemem olcak....herifi zor ikna ettim
bu hafta yumurtlama haftam inşallah olur....

benim ikinci bebeğim olucak inşallah...
bat 1 eylül:18:

Hosgeldin canim madem yumurtlama haftan o zmn burda cok vakit kaybetme)))

slm sewgi bende ağustostan transfer oldum ....benide ekle bakalım listeye bir ay daha kendi haline bıraktım eğer eylüldede gelmezse iyi bir dr. bulmak ve aşılama yaptırmak istiyorum.
bat 8 eylül .bu ayda yumurtlama zamanı tatilde olacağız ama bakalım artık ne olcak

Hosgeldin canim insallah bu ay gelirde bebislerimiz doktora gitmemize gerek kalmaz

kizlar istanbul ümraniye yakinlarinda iyi bi doktor veya tüpbebek merkezi varmi bildiginiz tahlil yaptircam. simdiye kadar memorial denildi ve bostanci yeditepe

eylül sayfasını arıyodum bende anca buldum benıde eklermısın cnm 1 eylül

Son düzenleme:
evet canim ilk cocuk. bi 7haftalikken kalbi durdu kürtaj oldum

Canim gecmis olsun,benimde 8 haftalikti kalbi durdu ve kurtaj testlerimi yaptirdim sende yaptirdinmi bende birsey cikmadi ama drum coraspin verdi folik asitede devam dedi folidoce+b12destekli dr um cok ilgili sordugum sorularima hep guler yuzle cevap verdi sikilmadan dinledi beni cakmak erdem hastahanesi fatos ozlem yildirim tavsiye ederim.

selam kızlar bende eylülü bekleyenlerdenim inşallah rabbim bekleyişlerimizi mükafatlandırır.
bat 7 eylül

ben almanyada yasiyorum ve bizim burda 2 veya 3. düsükten sonra sebebini ariyorlar malesef o yüzden yaptiramadim ama zaten 1kere dogal hamile kaldim hemde hemen kalmistim kismet iste aradan 3yil gecti 1 yil korundum 2yilda doldu halen bekliyorum
bi asilamam oldu simdi ikinciyi olacam nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…