Bayramın mübarek olsun canım.Üzülme hem yalnız değilsin eşim izinli olmasa ben yapayalnız kalacaktım ondan başka kimsem yok yaşadığımız şehirde. Benimde hiç teleşım yok bayram olduğunun hissini yaşıyamıyorum.ne yapalım kader.
mrb kizlar ben araniza yeni katildim 3 tane dusuk yaptim biri kurtaj da simdiye kadar hic kalp atisini duyamamsitik 02,08,2013 de catlatma ignesi oldum ve iki gundur goguslerim hassaslasti kizlar ya daha adet tarihim 17 agustos daha cok var bende dayanamiyorum ama hayirlisi insallah dua edin RABBIM HERKESE KAVUSTURSUN INSALLAH COCUK HASRETI ILE SINAMASIN BIZI
agustosu kaçırdık eylül için hayırlı haberler diliyorum hepinize :) 20-28 agustos arası ovulasyon 6 eylülde bebiş haberi duyarım inşallah
Evett ya eylulde gelsinler artik ya bide ben tam ovulasyon tarihimi bilmiyorum takibini yapmadım hiç ve agustosun son haftasi memlekete gitcem esim olmadanya o zmn ovulsyn donemimse ve bi ayi kacirirsam die cok korkuyorum ((
Bizde ayni durumdayiz tatlim bayramlasacagim kimsecikler yok( o yuzden kendi ailemizi buyutelimki en azindan cocuklarimiz opsun elimizi:)))
Canım ya hem kimsesiz bir bayram,umutlarım eylülde ve ben hala adet olamadım.Bugün 2 gün geçti hala yok tam diyorum olacam belirtiler var bakıyorum yine yok.Sinir oldum iyice böyle giderse eylülde gelip geçicekYinede hayırlısı bayramdan sonra doktor yolları...
canım aşşagıda verecegim linke gir bilgilerini sana yumurtlama tarihini vs veriyor.. benimki tam tuttu.. ona görede eşini tut kolundan götür yanına yada gitme :))
Yumurtlama Dönemi Hesaplama, ovulasyon hesaplama, yumurtlama tarihi hesaplama, yumurtlama günü hesaplama - HESAPLAMA.NET
Kızlar öncelikle hepinize iyi bayramlar... Çocuk konusunu bu kadar çok kafanıza takmayın. Biliyorum söylemesi kolay, yaşamayan bilemez diyeceksiniz fakat bende sizin gibi uzun süre bekleyenlerdenim. 1 sene boyunca sürekli neden çocuğum olmuyor? ovulasyon günüm ne zaman? yok 2 günde 1 mi ilişkiye girmeliyim diye düşünmekten kafayı yiyecektim. Ama hiç ummadığım bir zamanda bebiş haberini aldım. Darısı başınıza olsun inşallah... Mümkün olduğunca yalnız kalmamaya çalışın ve sürekli bişeylerle meşgul olun. İnanın hepiniz birgün o güzel haberi alacaksınız. Sadece biraz zamana ihtiyaç var...
16-28 agustos o tarihlerde hicbiyere gitmem:)) kociişiimmmm seni çok seviyorummmmm:)) ayy heyecanlandim kiz bi gelsin su günler)[/QUOT
aynen canım çok seviyoz biz bunları yaaa :)) bir sen bir ben bir de bebek ;D
16-28 agustos o tarihlerde hicbiyere gitmem:)) kociişiimmmm seni çok seviyorummmmm:)) ayy heyecanlandim kiz bi gelsin su günler)[/QUOT
aynen canım çok seviyoz biz bunları yaaa :)) bir sen bir ben bir de bebek ;D
Öyle walla ya degerimizi bilsinler ohh biz herseyi planlayalim yok adet oldum, yok batim şu tarih yok, yok yumurtluom, ayy bebismi var yoksa ohooo onlarda bitek uygulama yapsın:)))) ama olsun yinede cok seviyoz:))
ahahahunutmayın kızlar hergün değil gün aşırı bıktırmadan yanii
ben bu ay prolaktini düşürmeye çalışıyorum bu ay alıma yapmadık yani büyük ihtimalle eylüle kaldı benim de :44:
canım prolaktin nedir?? benim doktor hormon falan bakmadı hiç.. daha önce bi boş gebelik yaşadım şimdi 2. ay yine olmadı..
bulmuşsun topiği kuzumprolaktin namı diğer süt hormonu olması gerekenden yüksek çıkınca hamileliğe engel oluyor doktor sana test yaptırmamış mıydı ki:44:
hayır ya kimse bana hormon tahlili falan yaptırmadı..acaba daha önce gebe kaldım diye olabilir mi?? hani gebe kalmasında sorun yok kalabiliyor diye mi istemedi ki..
O kadat dogruki söylediğin ama gel gör ki yapamiyorum bildiğim haldedusunmicrm diyorum ams zaman yaklasinca kafami irda alamiyorum tabi bu daha yeni bebek calismalarina basladigimiz icinde olabilir. Insan aylarca korununca ilk biraktiginda hamile kalacagini saniyo:)
kzlarrrr bn gldmmm agustos topiğindn eylül topğne bu ay yne olmadııııı artkm işimiz eylüle kaldıııı olsuuuun napalım ksmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?