Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Cuteciimmm kaç aydır deniyorsun sen problem var mıydı canım:26:

Cuteciimmm kaç aydır deniyorsun sen problem var mıydı canım:26:

hemen ozetleyim cnm.

temmuz 2012 de basladik hemen gebe kaldim. agustos 2012 de yani. ilk denemydi. sonra 16 eylulde kalbi durdu yavrumun ve kurtaj oldum. 3 ay korun dediler. 4. ayda yine hamileydim. yani ocak 2013 de. sonra mart 2013 de kurtajnolduk cunku gelisimi durdu kuzumun.

sonra basladi testler. hicbir sorun cikmadi ikimizde de. allahtan dedi dr.lar. tekrar deneyeceksin ama 6 ay bekle dediler.

tabi ben cöktumm cocuk filan istemem tovbe dedim. isime geri donerim dedim vs. ama ne mumkun bunye perisandi. neyse sonra temmuz oldu. veeee bana gene annelik hissi geldi. yemisim dr.lari dedim ve basladim. ondan beri iki kez adet oldum. yani tutmadi. simdinde zaten 6 aylik korunma sureci yeni bitti. bakalim eylul de yuzumuz guler insallah.

iki gebelik ve iki dusuk olunca baya bilgi sahibi oldum tabi.

onun icin herkese derimm eksik dua etmeyin. gebe kalmak degil saglikla karninda buyutmek dogurmak ve sonrasi onemli.

gecmis olsun canim insallah bu sefer bebegin siki tutunur annesine ve sagsalim alirsin kollarina
birsey sorucam sana ben bugun ovi testi yaptim silik cikti
:26:
aslinda iki gun arka arkaya koyu cikmali ama benim testlerim birgun koyu gosteriyor
bu senece problemmidir yani yumurtlama dogru olmuyormu demek anlamiyorum?
ha birde benim adet dongum 25-28 gun dur 3 gun surer sence hangi gunde yumurtlarim ve ya yumurtladim?
3 son adet tarihimde bunlar
haziran22
temmuz 20
agustos15
simdiden tesekkurler

cnm. ahhhhh bu dr.lar. demin demek istemedim ama o zeki dr yuzunden insallah kacirmadin yumurtlamani. bana son 3 adet tarihini yazar misin? bu arada o dedigin lekeler neyin nesi bilmiyrm cnm ama bence yumurtlamadan degil.

2 agustos-3 temmuz-6 haziran-8 mayıs-11 nisan-13 mart -10 şubat-10 ocak :)çetele tutuyorum da artık

ayyyy kaynanaamıııı kayınpedermiiiii en iyisini.... neyse 5 parmağın 5 i bir değildir derler ama sanırım benimkiler orta parmak oluyo kendilerriii :90::90:

ben ewlendiğimden beri görüşmüorum canım görüşülecek yüz ve saygı kalmadı.. ben 5 yaşındaki çocuğa saygı duyarım ama haketmiosa 90 yaşındaki adama saygı duymam. yani bu doğru yada yanlış benim felsefem bu saygı hakedenindir..:114:
ben k.valideyle saç başa girdikten sonra bidaha görmedim yüzlerini.. düğünüme bile gelmediler düşünün.. 4 yıldan beride görmüorum.sanırım en iyiside bu e kendi oğullarına da hır layınca adam da gördü gerçekleri. kendileri kaybettiler...

Anaa kaderdasım:)) ben de öğretmenim kocam polis yaz tatilimizi yaptık ramazan boyu bekledim başında. Bir haftadır annemlerdeydim geldi götürmeye dönüyoruz şimdi:))
Valla git dolaş biraz yaa kendi başına idare etsin:))

cnım çok üzüldüm Rabbim bidaha yaşatmasın.. tabi herşeyin hayırlısı en başta.. bende geçen yıl kasım adetimi gördükten sonra bıraktım hapı.. 1 düşüğüm var. Rabbim bidaha yaşatmasın.. inşallah bu eylül ayı havayı hüzne boğarken bizide sevince boğarrr

Son düzenleme:
Ne guzel iste cnm.benimkide arar hergun hwr firsatta.gezmeye cagirir misafir gelae cagirir iyi hos ne guzel ama.maddi acidan tam bir zarar birde cok patavatsiz hwrywrde hwrseyi soyler seni ywrin dibine sokar sonra cikarmaya calisir
valla ne diyim allah yardımetsin
sebepsiz canım herşey normal ama hala olmadı

anammmm 15 yas genc olaydim da beni toplasalardi yaslilik ne menem bişey

benimde çiğ yedigim zaman midem yanıyo fazla yiyemiyorum ama yicez napalım...
bugun icin esin cok yisin cunki sperme iyi gelir
benim bir teyzemin kizi var 5 cocugu var yani 4 kiz 1 erkek erkek icin 5 dogurdu neyse sozum ona oda cok yiyormus dedigine gore evlendikden buyana birsuru hamile kalmis yani yumurtaliklara cok iyi geliyor diye soyluyorlar sogani[/QUOTE]

aaa ciddimisin soğan suyunu duydumda soğan yemeyi bilmiordum ay ben bayılırım.. zaten ne yemek olursa olsun her akşam salata vardır yanında.. e içindede sığan tabi inşallah bi faydasını görürüm :26:

kizlar. yazdiklarim genel bilgilerdir. ama uygularsaniz gebe kalma ihtimalinizi artirirsiniz. önemli dedigim tarih araligini gun asiri degerlendirirseniz gebe kalma sansinizi artirirsiniz.

once serce:

cnm. ortalama 27 gunde adet oluyrsun. 23 agustos - 1 eylul arasi senin icin onemli.
muhtemelen yumurtlma gunu 24-25-26-27 agustostan biri.

asyak cnm:

ortalama 29 gunde adet oluyrsun. 11-21 agustos arasi senin icin onemli.
muhtemel yumurtlama tarihin 13-14-15-16 agustostan birisi.

yildiz fali bakar gibi oldu )
sanirsin gunluk burc yorumu yapiyrm.. ha ha ha...

aaa ciddimisin soğan suyunu duydumda soğan yemeyi bilmiordum ay ben bayılırım.. zaten ne yemek olursa olsun her akşam salata vardır yanında.. e içindede sığan tabi inşallah bi faydasını görürüm :26:[/QUOTE]
tam olarak ciddiyim canim arastirdim ben:126:sogani cok yiyenin yumurtalari takir takir calisiyormus ben migde sorunundan cok fazla yiyemiyorum esimde oyle belki o yuzden bebem bizi bekletiyor yumurtalarimdan sikayetciyim qaliba dogru calismiyorlar

sagol canim Allah razi olsun senden cok sagol peki ovi testim nasil sence neden birgun koyu cikiyor iki gun cikmali dimi koyu ama bende 1 gun koyu cikiyor..:26:

cnm. testin birgun koyu diger gun silikse bu senin mukemmel yumurtladigini gosterir. yani korkulacak birsey degil aksine guzel birsey. eger dun t c den koyu ve bugun silikse; demekki bugun catladi yumurtan. yani son 24 saatin kaldi demek. bak hesabima gorede max. 27 agustos senin yumyum tarihin. cok mu zekiyim ne )).ayyy iyice simarik oldum ben..

Kızlar bugün beni ateş basıyo. Sanki bir anda yanıyo gibi oluyorum, elim ayağım kesiliyo düşücek gibi oluyorum. Gebelik belirtisi gibi bi düşüncem yok ona bağlamıyorum ama nedem olabilir sizce. Yumurtlamayla bi ilgisi olabilirmi acaba. :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…