Dililililililililililililililili+32: :118::118:
cnm. cevap vermistim ama okumadin sanirim. o dedigin yumurtlamadan kaynakli olamaz. yumurtlama da lekelenme okur. o da pembedir. kirmizi bile degil. bir kez damla halinde yada akintinla karisik halde gelir.
senin dedigin baska birsey ama ney bilemiyrm.
anam sen nene ben de teyze olayim bari 30.
ehhh annem biz olmasak bu gencleri kim toparlar dimi)
cnm. cevap vermistim ama okumadin sanirim. o dedigin yumurtlamadan kaynakli olamaz. yumurtlama da lekelenme okur. o da pembedir. kirmizi bile degil. bir kez damla halinde yada akintinla karisik halde gelir.
:) görmemiştim canım sen söyledikten sonra baktım cevap vermişsin teşekkür ederim ama benimkide akıntıyla karışıktı ama koyu kahveydi öyle adet olur gibi degil jöle kıvamında çay kaşığını dolduracak şekilde geldi ama 2 gün içerisinde toplam 3-4 defa geldi sonra geçti renkte şeffaflaştı 4 aydır korunmuyorum doktorum bana daha önce adetinin ilk gününden say 15. gün yumurtlama günün demişti onun olduğu günde yumurtlama günümden 1 gün önceydi
Cuteciimmm kaç aydır deniyorsun sen problem var mıydı canım:26:
:) görmemiştim canım sen söyledikten sonra baktım cevap vermişsin teşekkür ederim ama benimkide akıntıyla karışıktı ama koyu kahveydi öyle adet olur gibi degil jöle kıvamında çay kaşığını dolduracak şekilde geldi ama 2 gün içerisinde toplam 3-4 defa geldi sonra geçti renkte şeffaflaştı 4 aydır korunmuyorum doktorum bana daha önce adetinin ilk gününden say 15. gün yumurtlama günün demişti onun olduğu günde yumurtlama günümden 1 gün önceydi
cnm. ahhhhh bu dr.lar. demin demek istemedim ama o zeki dr yuzunden insallah kacirmadin yumurtlamani. bana son 3 adet tarihini yazar misin? bu arada o dedigin lekeler neyin nesi bilmiyrm cnm ama bence yumurtlamadan degil.
hemen ozetleyim cnm.
temmuz 2012 de basladik hemen gebe kaldim. agustos 2012 de yani. ilk denemydi. sonra 16 eylulde kalbi durdu yavrumun ve kurtaj oldum. 3 ay korun dediler. 4. ayda yine hamileydim. yani ocak 2013 de. sonra mart 2013 de kurtajnolduk cunku gelisimi durdu kuzumun.
sonra basladi testler. hicbir sorun cikmadi ikimizde de. allahtan dedi dr.lar. tekrar deneyeceksin ama 6 ay bekle dediler.
tabi ben cöktumm cocuk filan istemem tovbe dedim. isime geri donerim dedim vs. ama ne mumkun bunye perisandi. neyse sonra temmuz oldu. veeee bana gene annelik hissi geldi. yemisim dr.lari dedim ve basladim. ondan beri iki kez adet oldum. yani tutmadi. simdinde zaten 6 aylik korunma sureci yeni bitti. bakalim eylul de yuzumuz guler insallah.
iki gebelik ve iki dusuk olunca baya bilgi sahibi oldum tabi.
onun icin herkese derimm eksik dua etmeyin. gebe kalmak degil saglikla karninda buyutmek dogurmak ve sonrasi onemli.
Cuteeem gecmis olsun.rabbim en sagliklisindan bu ay nasip etsin insallah once sana sonra bizlere.cnm. ahhhhh bu dr.lar. demin demek istemedim ama o zeki dr yuzunden insallah kacirmadin yumurtlamani. bana son 3 adet tarihini yazar misin? bu arada o dedigin lekeler neyin nesi bilmiyrm cnm ama bence yumurtlamadan degil.
cnm. ahhhhh bu dr.lar. demin demek istemedim ama o zeki dr yuzunden insallah kacirmadin yumurtlamani. bana son 3 adet tarihini yazar misin? bu arada o dedigin lekeler neyin nesi bilmiyrm cnm ama bence yumurtlamadan degil.
kızlar bır sorum var size
eşimle ailesi yüzünden problem yaşıyoruz evimde huzurum kayboldu evliliğimin en güzel günlerini yaşamam gerekirken nelerle uğrasıyorum. olayı anlatsam sizde bana hak verirsiniz haksız olsam susarım zaten.
benim eşim bana yeter artık sus diyor ailesi için bir bildikleri vardır diyor deli oluyorum ne yapacağımı şaşırdım kendimi enayi aptal yerine konmuş hissediyorum
benim gibi mücadele eden var mı aramızda
Alemsin valla kiz bende yapamam kocissiz ama mecbur oldu biraz ben ogretmenim ve iki aylik taz tatilimi esim polis olduğu icin kullanamadim, butun yaz evde kaldım burda kimsemizde yok cok sıkıldım o yüzden okul acilmadan bendr ailrmi goreyim dedim. Ben esim icin burda kaldigimdan bsy demio gitmeme:))
Ama aahhh o mik mik silk dik dolu geceleri ozlicemmm:)))
hemen ozetleyim cnm.
temmuz 2012 de basladik hemen gebe kaldim. agustos 2012 de yani. ilk denemydi. sonra 16 eylulde kalbi durdu yavrumun ve kurtaj oldum. 3 ay korun dediler. 4. ayda yine hamileydim. yani ocak 2013 de. sonra mart 2013 de kurtajnolduk cunku gelisimi durdu kuzumun.
sonra basladi testler. hicbir sorun cikmadi ikimizde de. allahtan dedi dr.lar. tekrar deneyeceksin ama 6 ay bekle dediler.
tabi ben cöktumm cocuk filan istemem tovbe dedim. isime geri donerim dedim vs. ama ne mumkun bunye perisandi. neyse sonra temmuz oldu. veeee bana gene annelik hissi geldi. yemisim dr.lari dedim ve basladim. ondan beri iki kez adet oldum. yani tutmadi. simdinde zaten 6 aylik korunma sureci yeni bitti. bakalim eylul de yuzumuz guler insallah.
onun icin herkese derimm eksik dua etmeyin. gebe kalmak degil saglikla karninda buyutmek dogurmak ve sonrasi onemli.
Cuteeem gecmis olsun.rabbim en sagliklisindan bu ay nasip etsin insallah once sana sonra bizlere.
2 agustos-3 temmuz-6 haziran-8 mayıs-11 nisan-13 mart -10 şubat-10 ocak :)çetele tutuyorum da artık bu arada çok çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm inşaallah Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürür yavrunu sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder
hemen ozetleyim cnm.
valla ne diyim allah yardımetsinNe guzel iste cnm.benimkide arar hergun hwr firsatta.gezmeye cagirir misafir gelae cagirir iyi hos ne guzel ama.maddi acidan tam bir zarar birde cok patavatsiz hwrywrde hwrseyi soyler seni ywrin dibine sokar sonra cikarmaya calisir
sebepsiz canım herşey normal ama hala olmadıneden olmuyo peki?bi sıkıntın mı var sağlığında? ben 5 aydır deniyorum..son 3 aydır ovulasyon günlerime de denk getirip yapıyoruz ama gene de bişe olmadı şimdiyece..endişelenmeye basladım..yarından sonra adet olmam gerekiyor..bakalım ama kesin olurum adet ne bilim hiç umudum yok bu sefer de. dua ediyorum sabır ...
anammmm 15 yas genc olaydim da beni toplasalardi yaslilik ne menem bişeycnm. cevap vermistim ama okumadin sanirim. o dedigin yumurtlamadan kaynakli olamaz. yumurtlama da lekelenme okur. o da pembedir. kirmizi bile degil. bir kez damla halinde yada akintinla karisik halde gelir.
anam sen nene ben de teyze olayim bari 30.
ehhh annem biz olmasak bu gencleri kim toparlar dimi)
bugun icin esin cok yisin cunki sperme iyi gelirbenimde çiğ yedigim zaman midem yanıyo fazla yiyemiyorum ama yicez napalım...
bugun icin esin cok yisin cunki sperme iyi gelir
benim bir teyzemin kizi var 5 cocugu var yani 4 kiz 1 erkek erkek icin 5 dogurdu neyse sozum ona oda cok yiyormus dedigine gore evlendikden buyana birsuru hamile kalmis yani yumurtaliklara cok iyi geliyor diye soyluyorlar sogani
sagol canim Allah razi olsun senden cok sagolkizlar. yazdiklarim genel bilgilerdir. ama uygularsaniz gebe kalma ihtimalinizi artirirsiniz. önemli dedigim tarih araligini gun asiri degerlendirirseniz gebe kalma sansinizi artirirsiniz.
once serce:
cnm. ortalama 27 gunde adet oluyrsun. 23 agustos - 1 eylul arasi senin icin onemli.
muhtemelen yumurtlma gunu 24-25-26-27 agustostan biri.
asyak cnm:
ortalama 29 gunde adet oluyrsun. 11-21 agustos arasi senin icin onemli.
muhtemel yumurtlama tarihin 13-14-15-16 agustostan birisi.
yildiz fali bakar gibi oldu)
sanirsin gunluk burc yorumu yapiyrm.. ha ha ha...
Miratgilin damindan atliyamadim dokuldu liralarim topliyamadim:118::118::118::118:
gecmis olsun canim insallah bu sefer bebegin siki tutunur annesine ve sagsalim alirsin kollarina
birsey sorucam sana ben bugun ovi testi yaptim silik cikti :26:
aslinda iki gun arka arkaya koyu cikmali ama benim testlerim birgun koyu gosteriyor
bu senece problemmidir yani yumurtlama dogru olmuyormu demek anlamiyorum?:26:
ha birde benim adet dongum 25-28 gun dur 3 gun surer sence hangi gunde yumurtlarim ve ya yumurtladim?:26:
3 son adet tarihimde bunlar:26:
haziran22
temmuz 20
agustos15
simdiden tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?