Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

sagol canim Allah razi olsun senden cok sagol peki ovi testim nasil sence neden birgun koyu cikiyor iki gun cikmali dimi koyu ama bende 1 gun koyu cikiyor..:26:

canım herkezinki aynı değil. kimi kadının yumurtlama süresi 12 saat kiminin 24 saat değişio işte bünyeden bünyeye. okadar irdeleme. benimde tek bi gün görmüştüm. diğer günler silik çizgi idi

sagol canim Allah razi olsun senden cok sagol peki ovi testim nasil sence neden birgun koyu cikiyor iki gun cikmali dimi koyu ama bende 1 gun koyu cikiyor..:26:

hepimizden allah razi olsun cnm. testin sadece dun koyu ciktim bir dahada koyuluk olmadi dimi? boyleyse superrrr. korkma.

kizlar. gecmiz olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim. umarim gecmis gitmistir ))

çok teşekkür ederim canım ben 4 ay önce doktora gittiğimde adetimin tamda 15. günüydü ultrasonla baktı bak yumurtan burda dedi bunu değerlendir dedi ama o gün çarşambaydı ve benim eşim istanbulda bende ankarada olduğumuz için ancak hafta sonları bir araya geliyoruz ve ozamana zor tutması demişti gerçektende tutmadı bu ayda 15.günü 16 agustostu 15 agustosta o akıntı geldi işte bende 16-17-18 ağustos Allah nekadar gün verdiyse değerlendirdim :)İnşaallah bu ay tutturmuşumdur

dun her ikisi ayni koyulukda cikti bugun silik cikti cok sagol canim icimi rahatlatdin ya sana bende mucuk mucuk
dun biz degerlendirdik bugunudemi degerlendirmeliyim? bende cok soru sordum aff et

canım herkezinki aynı değil. kimi kadının yumurtlama süresi 12 saat kiminin 24 saat değişio işte bünyeden bünyeye. okadar irdeleme. benimde tek bi gün görmüştüm. diğer günler silik çizgi idi

hepimizden allah razi olsun cnm. testin sadece dun koyu ciktim bir dahada koyuluk olmadi dimi? boyleyse superrrr. korkma.
Allah razi olsun arkadaslar cok sagolun icime sular serpdiniz insallah dediginiz gibidir
ben dunu degerlendirdim dun pozisyonuda sposdarin akmamasi icin degistirdim insallah tutunur bebegim Ya Rabbi duy sesimizi

Cnm neden yine koyu ya catlamiyor mu acaba anlamadim ki ben yaa artik siliklesse:-(

gecmis olsun canim bence usutmussun cunki yumurta oyle birsey yaparmiki bence yapmaz hic yumurtladiginda boyle olmusmuydun? ama gebelikde ola bilir insallah

dun her ikisi ayni koyulukda cikti bugun silik cikti cok sagol canim icimi rahatlatdin ya sana bende mucuk mucuk
dun biz degerlendirdik bugunudemi degerlendirmeliyim? bende cok soru sordum aff et
askolsun. sor tabiki. eger dun aksam olduysa iliski yarin sabahi degerlendir. yok dun sabahsa bu aksami degerlendir.
eger iyisen canin da istiyrsa bu aksami degerlendirmende de bir sakinca olmaz )

Cnm neden yine koyu ya catlamiyor mu acaba anlamadim ki ben yaa artik siliklesse:-(Eki Görüntüle 786813
cnmm bu test negatif. yani siliklesmis. zaten bu t adet olana kadar boylenl deavm eder....

evet aynen ölede zor aklından çıkması yaniii ona çalışsanda olmuoo belki biraz rahatlatabilirsin belki kendini...
ben biraz ona kasıorm şuanda ama pek başarılı olamıyorum :)

bu ay görümcemin düğünü var belki yoğunluktan unutabilirim biraz:):):)

evet dun aksam oldu ama 2 kez oldu
o zaman bugun bakalim esim razi gelicekmi adamda guc kalmadi benm yuzumden

Ben simdi mik mik leri birakayim mi kocişim de öldü geceye kadar calisiyo bide evde calisiyo )

cnm senin bat ne zaman?
testlerin de 18. gun pik yapmis demistim dimi sana? yani 19 daha silikti. 20 iyice silik. o zaman sej bugun de calis. sonrasinda da istedigin gibi takil derim ben.

Allah gönlüne göre versin cnm benim.sende olmasan biz burda bu sorularla didinir dururuz..

amin cnm. allah hepimizin gonlundekini hakkimizda hayirli oldugu sekilde versin )
bildigimi yaziyrm cnm. bilmesem yazmam zaten.
ben de sizlerden ogreniyrm bir suru sey. .sizin desteginizi aliyrm ))

cnm senin bat ne zaman?
testlerin de 18. gun pik yapmis demistim dimi sana? yani 19 daha silikti. 20 iyice silik. o zaman sej bugun de calis. sonrasinda da istedigin gibi takil derim ben.

Evt cnm aynen oyle demistin 17 ve 18 de pik yapmisti.dun calismadim bu sabah calistim.neyse son kez gece calisiyim yine yaa
Bat 4 eylul normal sartlarda olursa

Son düzenleme:
Evt cnm aynen oyle demistin 17 ve 18 de pik yapmisti.dun calismadim bu sabah calistim.neyse son kez gece calisiyim yine yaa

bubsabah calistiysan aksam serbestsinm dinlenin azcik. yarin aksam olsun tam olsun. simdi zaten yorulmustur spermler. birak biraz dinlensinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…