gecmis olsun canim bence usutmussun cunki yumurta oyle birsey yaparmiki bence yapmaz hic yumurtladiginda boyle olmusmuydun? ama gebelikde ola bilir insallah
Yaaa hasta olmim lütfen. Sağlıklı olmak istiyorum. Hamişlikle alakası olduğunu düşünmüyorum. Çünkü testlere göre daha 3 gün önce yumurtladım. Bu kadar erkenden etkilemez beni. Ama inşAllah hamişimdir.
canlarım nasılsınızzz listeye adım geçmiş yan tarafına bide hamiş desek ne güzel olucak kızlar az önce soğan suyu kürüne başladım inş. etkili olur
wuuuu çok zordu içimi :120: ama başardım bakalım pes etmeyi düşünmüyorum
canım bence direk doktora git ihmal etme.. korkulcak bişi yok.. soradan daha çok üzülmektense 10 dkcık muayene ol için rht eder.
canim insallah tutunur bebegin bugun iliski olsa iliskiden once esine kahve ver aci olsun birde ben yumurta sogan sarimsak erkek spermine iyi geldigini duymusdum bugun bolca yesin sperm kaliteli olursa tutunur bebegin insallah
kanamanda cok kisi yasiyor yumurtlama kanamasi ola bilir
Canmm doktoru aradm kanamanın 3. Gunu gel dedi anlamadm ya sancm da vardaa yeni bitmisti adetim tam da yumurtlama gununde kanamam oldu simdi nasil bebek icin caliscaz bu gece umut ekime kaldi ((
canim. kanama varken iliskiye girilmez. yoksa mikrop kapabilir; icine iltihaplandirabilirsin.
Sey canm benim yumurtlama tarihimi hesaplayabilirmisnher ayin 12. Adet oluyom sence kacinda yumurtluyom dun iliakiye girdikde onu hesapliom
Kızlar bugün beni ateş basıyo. Sanki bir anda yanıyo gibi oluyorum, elim ayağım kesiliyo düşücek gibi oluyorum. Gebelik belirtisi gibi bi düşüncem yok ona bağlamıyorum ama nedem olabilir sizce. Yumurtlamayla bi ilgisi olabilirmi acaba. :18:
Anaa kaderdasım:)) ben de öğretmenim kocam polis yaz tatilimizi yaptık ramazan boyu bekledim başında. Bir haftadır annemlerdeydim geldi götürmeye dönüyoruz şimdi:))
Valla git dolaş biraz yaa kendi başına idare etsin:))
Arkadaşlar bugün adetten sonraki 16. günüm. Ovulasyon testinde 2. çizgi ilk defa bu kadar belirgin çıktı. Yorumlarınızı da merak ediyorum.Eki Görüntüle 786845 :26:
ben hamile olduğumu öğrenmeden önce sürekli ateşli gibi gezdim eşim yanıosun sen hastamısın falan diyodu ateşim 37,2 geliodu sürekli mart ayı havada sıcak değil sonra ateşim hep öyle seyretti taki bebeğimi kaybedene kadar(( ateş ölçümü hamilelik ve yumurtlama tespitinde gerçekten faydalanılabilir bişey farkedebilirsek.belkide hamişsindir bu ay canım Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.
canim. kanama varken iliskiye girilmez. yoksa mikrop kapabilir; icine iltihaplandirabilirsin.
cnm. 31 gunde bir adet oluyrsun.
gebelik icin 21 agustos - 2 eylul arasi. yani bu aralikta gun asiri iliski gebelik sansini artirr.
muhtemel yumurtalam gunlerin 25-26-27-28 agustostan biri.
tabi bunlar teorik cnm. onun icin dedigimmonemli gunler araligini degerlendirmek lazim. cunku jer zaman yumurtlama gunleri hesaplandigi gibi olmayabilir.
cute yap derse yap bence hadi hayirlisiBen simdi mik mik leri birakayim mikocişim de öldü geceye kadar calisiyo bide evde calisiyo )
yok canim hasta olma Rabbim saglik versin insallah hamilelikdirYaaa hasta olmim lütfen. Sağlıklı olmak istiyorum. Hamişlikle alakası olduğunu düşünmüyorum. Çünkü testlere göre daha 3 gün önce yumurtladım. Bu kadar erkenden etkilemez beni. Ama inşAllah hamişimdir.
umudunu yitirme canim dr git insallah hersey gonlunce olurCanmm doktoru aradm kanamanın 3. Gunu gel dedi anlamadm ya sancm da vardaa yeni bitmisti adetim tam da yumurtlama gununde kanamam oldu simdi nasil bebek icin caliscaz bu gece umut ekime kaldi ((
tabi belirti aradigi icin sormuyor kizlarKizlaaarrrr hani biliyosunuz ben bu ay hic belirti aramicaktim hic kendimi dinlemicektimya:) yahu vücudum zorla dinle beni dio:))) ya normalde benim göğüsler adete bi hafta kala şişer acir ama daha 10 gun var davul gibi sistiler dokunamiyorm:44: hani belirti aradigim icin sormuyorum
ayyyy kaynanaamıııı kayınpedermiiiiien iyisini.... neyse 5 parmağın 5 i bir değildir derler ama sanırım benimkiler orta parmak oluyo kendilerriii :90::90:
ben ewlendiğimden beri görüşmüorum canım görüşülecek yüz ve saygı kalmadı.. ben 5 yaşındaki çocuğa saygı duyarım ama haketmiosa 90 yaşındaki adama saygı duymam. yani bu doğru yada yanlış benim felsefem bu saygı hakedenindir..:114:
ben k.valideyle saç başa girdikten sonra bidaha görmedim yüzlerini..düğünüme bile gelmediler düşünün.. 4 yıldan beride görmüorum.sanırım en iyiside bu e kendi oğullarına da hır layınca adam da gördü gerçekleri. kendileri kaybettiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?