Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

gecmis olsun canim bence usutmussun cunki yumurta oyle birsey yaparmiki bence yapmaz hic yumurtladiginda boyle olmusmuydun? ama gebelikde ola bilir insallah

Yaaa hasta olmim lütfen. Sağlıklı olmak istiyorum. Hamişlikle alakası olduğunu düşünmüyorum. Çünkü testlere göre daha 3 gün önce yumurtladım. Bu kadar erkenden etkilemez beni. Ama inşAllah hamişimdir.

canlarım nasılsınızzz listeye adım geçmiş yan tarafına bide hamiş desek ne güzel olucak kızlar az önce soğan suyu kürüne başladım inş. etkili olur

wuuuu çok zordu içimi :120: ama başardım bakalım pes etmeyi düşünmüyorum

Walla şu soğan suyunu içebilenleri ayakta alkışlıorum bravo canımmm :13::13:
ben içmeye çalıştım benim dışımda ewdeki her köşe içti, heryere istifra ettim :120::120: kocişte çok kızdı ondan içemiorum artık bidahada denemedim

slm kızlar nasılsınız

birşey sorucam sat 9 ağustostu.19'unda doktora gittiğimde bu ay sağdan yumurtlicaksın dedi adetinin 10. gününden sonra gün aşırı olsun demişti.bizimde 19'u 21'i 23'ü oldu ama 25'inde yani dün olmadı sizce denk gelmişmidir ya . yani 10.12.14.günleri olmuş oldu

canım bence direk doktora git ihmal etme.. korkulcak bişi yok.. soradan daha çok üzülmektense 10 dkcık muayene ol için rht eder.

Canmm doktoru aradm kanamanın 3. Gunu gel dedi anlamadm ya sancm da var daa yeni bitmisti adetim tam da yumurtlama gununde kanamam oldu simdi nasil bebek icin caliscaz bu gece umut ekime kaldi ((

Canmm doktoru aradm kanamanın 3. Gunu gel dedi anlamadm ya sancm da var daa yeni bitmisti adetim tam da yumurtlama gununde kanamam oldu simdi nasil bebek icin caliscaz bu gece umut ekime kaldi ((

canim. kanama varken iliskiye girilmez. yoksa mikrop kapabilir; icine iltihaplandirabilirsin.

Sey canm benim yumurtlama tarihimi hesaplayabilirmisn her ayin 12. Adet oluyom sence kacinda yumurtluyom dun iliakiye girdikde onu hesapliom

Sey canm benim yumurtlama tarihimi hesaplayabilirmisn her ayin 12. Adet oluyom sence kacinda yumurtluyom dun iliakiye girdikde onu hesapliom

cnm. 31 gunde bir adet oluyrsun.
gebelik icin 21 agustos - 2 eylul arasi. yani bu aralikta gun asiri iliski gebelik sansini artirr.
muhtemel yumurtalam gunlerin 25-26-27-28 agustostan biri.

tabi bunlar teorik cnm. onun icin dedigimmonemli gunler araligini degerlendirmek lazim. cunku jer zaman yumurtlama gunleri hesaplandigi gibi olmayabilir.

Arkadaşlar bugün adetten sonraki 16. günüm. Ovulasyon testinde 2. çizgi ilk defa bu kadar belirgin çıktı. Yorumlarınızı da merak ediyorum. :26:

ben hamile olduğumu öğrenmeden önce sürekli ateşli gibi gezdim eşim yanıosun sen hastamısın falan diyodu ateşim 37,2 geliodu sürekli mart ayı havada sıcak değil sonra ateşim hep öyle seyretti taki bebeğimi kaybedene kadar (( ateş ölçümü hamilelik ve yumurtlama tespitinde gerçekten faydalanılabilir bişey farkedebilirsek.belkide hamişsindir bu ay canım Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.

Anaa ne güzel ayni kaderi paylasiyoruz dimi ama önce biz onlari bekledik accikta onlar beklesin:)))

Arkadaşlar bugün adetten sonraki 16. günüm. Ovulasyon testinde 2. çizgi ilk defa bu kadar belirgin çıktı. Yorumlarınızı da merak ediyorum.Eki Görüntüle 786845 :26:

6-8 saatte bir tekrarla testi canım. Belli ki LH yükselmeye başlamış. Bugün de müsaitseniz çalışmayı aksatmayın malum sperm içerde 72 saate kadar canlı kalabiliyor. Doktorun bana söylediği "eğer çift koyu çizgiyi yakalayabilirsen 3 gün her gün çalışmaya devam"

Kizlaaarrrr hani biliyosunuz ben bu ay hic belirti aramicaktim hic kendimi dinlemicektimya:) yahu vücudum zorla dinle beni dio:))) ya normalde benim göğüsler adete bi hafta kala şişer acir ama daha 10 gun var davul gibi sistiler dokunamiyorm:44: hani belirti aradigim icin sormuyorum

İnşAllah canım. Sürekli devam eden bi durum değil bnimki. Bir anlık ateş basıyo, elim ayağım sanki canı yokmuş gibi oluyo.

canim. kanama varken iliskiye girilmez. yoksa mikrop kapabilir; icine iltihaplandirabilirsin.

Cok saol canm ALLAH AZZE VE CELLE razi olsun :)

Ben simdi mik mik leri birakayim mi kocişim de öldü geceye kadar calisiyo bide evde calisiyo )
cute yap derse yap bence hadi hayirlisi
yok canim hasta olma Rabbim saglik versin insallah hamilelikdir
umudunu yitirme canim dr git insallah hersey gonlunce olur
tabi belirti aradigi icin sormuyor kizlar

Kizlar selam.. kadin dogum doktoruna gittim... kahverenkli lekelenmelerim kasinti ve yanmam vardi.... alttan muayene etti... ultrasonda bakti... ilac veremem beta hcg nebakmamiz gerek dedi... hamile Olabilirsin dedi...benim anlamadigim su hastaligim 3 gun once bitti doktorda biliyo ne gebeliginden soz etti anlayamadim... vede bununla birlikte 5 test daha.... ozele ne zaman gitsem illa birden fazla test yapacaklar... yaptirmadim yarinda bir devlete gideyim diyorum... ne diyorsunuz ?

e eşinin bu durum karşısında tepkisi nasıl? genelde annelerine laf söyletmezler de:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…