Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

selam azerikizi bence gebelik ola bilir cunki cogu kisi yasamis bunu kanama olmus ama bebek tutunmus nebiliyim hakkinda hayirlisi olsun yarin baska dr git bakalim onlar neler soyleyecek insallah iyi haberlerle donersin

canım bende 5 aydır denıyorum olmadı genelde gun asırı ılıskıye gırıyoruz cok nadıren 3 gunde veya 4 gunde bır oluyor. bende endıselenmeye basladım bebek ıstedıgım ıcın doktora gıttıgımde saglıklısın demıstı bır kac ay daha olmazsa her ıkımız ıcınde doktora gıtmeyı düşünüyorum inşallah gerek kalmaz

canımm ben mi onu içtim omu beni içti belli değiiil burnumu tutup nefes almadan içmeye çalıştım her yudumdan sonra çıkardığım garip sesler ve yüz ifadeleride cabasııı napim bebeğim için katlanıyorumda kızlar bişi sorucam normalde regl durdu öle başladım küre birdak içtim aradan bir saat geçti pembemsi kanama geldi bu ne şimdi yah bana bişi söleyin çarşamba günüde kontrole gitcem böle olan var mı ki?

sonunda deliriyruum

:44:

benım de bazen boyle oluyor canım ozellıkle gecen ay reglım bıttı 1 gun sonra tekrar kanamam basladı

Ii aksamlar kizlar yaklasik 20 gundur yazmiyorum ama uzaktan takip ediyorum yazdiklarinizi allah herkese saglikli bebosler nasip etsin inss.agustos ayindan transfer oldum bende bat 6 eylul

Cuteheart bu ay herkese yetişmişsin canım. Bu ay hamile kalırsam bebişimin ovu. annesi olacaksın. Yanlız şöylede kötü bir söz vardır. Bal tutan parmağını yalar derler.Hepimize derman olursan da, sen negatif sonuç alırsan çok üzülürüm (

ne yapalim cnm. olmazsa eylulnde deneriz. olmayinca zorla icime yerlestiremeyecegime gore bebegi.... calismak calismak calismak lazim )

merhaba
inşallah hepiniz bebeklerinize kavusursunuz
hiç biriniz stres yapmayın uzulmeyin inanıyorum
ki hepiniz anne olacaksınız.sizleri takip ediyorum
güzel haberlerinizi almayı bekliyorum sizler için
bol bol dua edicem kendinizi hiç uzmeyin olur mu

slm kızlar nasılsınız

birşey sorucam sat 9 ağustostu.19'unda doktora gittiğimde bu ay sağdan yumurtlicaksın dedi adetinin 10. gününden sonra gün aşırı olsun demişti.bizimde 19'u 21'i 23'ü oldu ama 25'inde yani dün olmadı sizce denk gelmişmidir ya . yani 10.12.14.günleri olmuş oldu

isini saglama al kuzu. dun olmadiysa bugunu degerlendir derim.
yumurtavtakibi hic yaptirmadigim icin ne zaman buyur; hangi buyuklukte catlar bilemiyrm.

inşallah son durak olur eylül topiği....

Ins her isteyen icin son durak olur cnm bu arada benim bir sorum olcak lutfen bilgisi olan yada yasayan varsa beni aydinlatson aklim cok karisti benim son iki adet tarihim 5 temmuz 5 agustos bat 6 eylül otomatik yumurtlama tarihi hesapladigimda 23 unde yumurtlama tarihi veriyor benim o tarihlerde bel agrim ve hafif kasik sancilarim oldu yumurtama oldu sanirken bugun lavobada cok afedersiniz ama o uzayan akintidan gelmis bununda bir yumurtlama belirtisi oldugunu biliyorum ben ne zaman yumurtladim aklim karisti 23 umu bugunmu hala kasik agrilarim var anlamadim aydinlatin ne olurrrr

selam azerikizi bence gebelik ola bilir cunki cogu kisi yasamis bunu kanama olmus ama bebek tutunmus nebiliyim hakkinda hayirlisi olsun yarin baska dr git bakalim onlar neler soyleyecek insallah iyi haberlerle donersin
Nasilsin sercem iyi ki varsin ♥
Canim ben pek ihtimal vermiyorum soyleki gecen ay yumurrlama gununden sonra iliskiyi biraktik.... gebelkk vardi ama kimyasal bildigin gibi.... 3 gun once temizlendim iliski olmadi pek anlam veremedim... kist falanda yokmus sukur .... yarin erkenden devlete gidecegim hayirlisi artik.....
Bu ay ki topik hamile haberleriyle cossun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…