cute yap derse yap bence hadi hayirlisi
yok canim hasta olma Rabbim saglik versin insallah hamilelikdir
umudunu yitirme canim dr git insallah hersey gonlunce olur
tabi belirti aradigi icin sormuyor kizlar
selam azerikizi bence gebelik ola bilir cunki cogu kisi yasamis bunu kanama olmus ama bebek tutunmus nebiliyim hakkinda hayirlisi olsun yarin baska dr git bakalim onlar neler soyleyecek insallah iyi haberlerle donersinKizlar selam.. kadin dogum doktoruna gittim... kahverenkli lekelenmelerim kasinti ve yanmam vardi.... alttan muayene etti... ultrasonda bakti... ilac veremem beta hcg nebakmamiz gerek dedi... hamile Olabilirsin dedi...benim anlamadigim su hastaligim 3 gun once bitti doktorda biliyo ne gebeliginden soz etti anlayamadim... vede bununla birlikte 5 test daha.... ozele ne zaman gitsem illa birden fazla test yapacaklar... yaptirmadim yarinda bir devlete gideyim diyorum... ne diyorsunuz ?
neden olmuyo peki?bi sıkıntın mı var sağlığında? ben 5 aydır deniyorum..son 3 aydır ovulasyon günlerime de denk getirip yapıyoruz ama gene de bişe olmadı şimdiyece..endişelenmeye basladım..yarından sonra adet olmam gerekiyor..bakalım ama kesin olurum adet ne bilim hiç umudum yok bu sefer de. dua ediyorum sabır ...
Walla şu soğan suyunu içebilenleri ayakta alkışlıorumbravo canımmm :13::13:
ben içmeye çalıştım benim dışımda ewdeki her köşe içti, heryere istifra ettim :120::120: kocişte çok kızdıondan içemiorum artık bidahada denemedim
canımm ben mi onu içtim omu beni içti belli değiiil burnumu tutup nefes almadan içmeye çalıştım her yudumdan sonra çıkardığım garip sesler ve yüz ifadeleride cabasııınapim bebeğim için katlanıyorumda kızlar bişi sorucam normalde regl durdu öle başladım küre birdak içtim aradan bir saat geçti pembemsi kanama geldi bu ne şimdi yah bana bişi söleyin çarşamba günüde kontrole gitcem böle olan var mı ki?
sonunda deliriyruum
:44:
benım de bazen boyle oluyor canım ozellıkle gecen ay reglım bıttı 1 gun sonra tekrar kanamam basladı
Ii aksamlar kizlar yaklasik 20 gundur yazmiyorum ama uzaktan takip ediyorum yazdiklarinizi allah herkese saglikli bebosler nasip etsin inss.agustos ayindan transfer oldum bende bat 6 eylul
Cuteheart bu ay herkese yetişmişsin canım. Bu ay hamile kalırsam bebişimin ovu. annesi olacaksın. Yanlız şöylede kötü bir söz vardır. Bal tutan parmağını yalar derler.Hepimize derman olursan da, sen negatif sonuç alırsan çok üzülürüm(
slm kızlar nasılsınız
birşey sorucam sat 9 ağustostu.19'unda doktora gittiğimde bu ay sağdan yumurtlicaksın dedi adetinin 10. gününden sonra gün aşırı olsun demişti.bizimde 19'u 21'i 23'ü oldu ama 25'inde yani dün olmadı sizce denk gelmişmidir ya . yani 10.12.14.günleri olmuş oldu
isini saglama al kuzu. dun olmadiysa bugunu degerlendir derim.
yumurtavtakibi hic yaptirmadigim icin ne zaman buyur; hangi buyuklukte catlar bilemiyrm.
inşallah son durak olur eylül topiği....
canimmmm. yakalandim mi sana
Nasilsin sercemselam azerikizi bence gebelik ola bilir cunki cogu kisi yasamis bunu kanama olmus ama bebek tutunmus nebiliyim hakkinda hayirlisi olsun yarin baska dr git bakalim onlar neler soyleyecek insallah iyi haberlerle donersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?